Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    20. Svibanj 2019. 21:47

Nikolina95

Hvala svima, procitala sam i po ostalim forumima da znaju zezniti i da nakraju sve bude uredu. Ali ipak prvo mi je pa me sve brine. Imam jos jedno pitanje, idem ponovno vaditi krv u petrovu3 ono za krvnu grupu sto se mora i u 8mj, jel to netreba bit nataste?? Zaboravila sam kako je bilo prosli put, a sad zaboravila pitat doktora..

Ne treba biti natašte, 100% sigurno! 👍😉

Nikolina95
    20. Svibanj 2019. 21:54

nena1986

Nikolina95

Hvala svima, procitala sam i po ostalim forumima da znaju zezniti i da nakraju sve bude uredu. Ali ipak prvo mi je pa me sve brine. Imam jos jedno pitanje, idem ponovno vaditi krv u petrovu3 ono za krvnu grupu sto se mora i u 8mj, jel to netreba bit nataste?? Zaboravila sam kako je bilo prosli put, a sad zaboravila pitat doktora..

Ne treba biti natašte, 100% sigurno! 👍😉

Supeer 😃😃

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    20. Svibanj 2019. 21:58

C&a 20 % uz kupon na sve i kik do 1.6 20 % na robicu za bebace i djecu 😁 navalite kad nam se vec lidl ne da :-D ja idem sutra vidjet sta bi jos mogla nekako stalno zavraim s pidzamicama 😄 kod nas u Osijeku u intersparu i sparu rasprodaje bas uzela pidzamice neki dan mislim realno bila pidzama ili ne ako mu bude ugodno moze i preko dana u tome 😁

• Ivonne
    20. Svibanj 2019. 22:13

kzeli

C&a 20 % uz kupon na sve i kik do 1.6 20 % na robicu za bebace i djecu 😁 navalite kad nam se vec lidl ne da :-D ja idem sutra vidjet sta bi jos mogla nekako stalno zavraim s pidzamicama 😄 kod nas u Osijeku u intersparu i sparu rasprodaje bas uzela pidzamice neki dan mislim realno bila pidzama ili ne ako mu bude ugodno moze i preko dana u tome 😁

E to je najpraktičnije 😂😂 
    Al da taj model se prodaje ko pidzama.
    To si u kiku ulovila?

kzeli
    20. Svibanj 2019. 22:14

Ne te 3 pidzamice su iz interspara ☺ ovih dana planiram u kik i c&a 

• Ivonne
    20. Svibanj 2019. 22:14

ayla

Cure pitanje dali je koja bila u situaciji da ju boli s desne strane oko slijepog crijeva i vislje, vadila sam crp i mokracu i sve je u redu, uzv isto sve u redu s bebom al mene i dalje boli pogotovo kada se beba mice dali postoji mogucnost da pritisce neki zivac ili?

Jel ti trbuh nisko i jel sjediš puno?
    Jel ti se to događa kod ustajanja?
    Meni se to zna dogoditi kad dugo sjedim pa mi trbuh sve dole pritisne

20. Svibanj 2019. 22:18

Ivonne

ayla

Cure pitanje dali je koja bila u situaciji da ju boli s desne strane oko slijepog crijeva i vislje, vadila sam crp i mokracu i sve je u redu, uzv isto sve u redu s bebom al mene i dalje boli pogotovo kada se beba mice dali postoji mogucnost da pritisce neki zivac ili?

Jel ti trbuh nisko i jel sjediš puno?
    Jel ti se to događa kod ustajanja?
    Meni se to zna dogoditi kad dugo sjedim pa mi trbuh sve dole pritisne

Pa nako ja bi i rekla da je nisko, danas bas i jesam puno sjedila a inace izbjegavam, mene boli s desne strane a jos vise kad beba lupa i kao da se nekada bas ugnjezdi s desne strane

CiniMINIS
    20. Svibanj 2019. 23:56

Ivonne

kzeli

E to je najpraktičnije 😂😂
    Al da taj model se prodaje ko pidzama.
    To si u kiku ulovila?

Sve sto se meni svida se prodaje kao pidzama 😁 nebitno kako oni definiraju, bitno da je prakticno i da nam se svida 

• Ivonne
    21. Svibanj 2019. 09:46

Krenula sam 😍

kzeli
    21. Svibanj 2019. 10:25

Jel to pao soping ili krenulo peglanje ? 😁
    Ja planiram krajem 6 pocet prat i peglat valhda cu stic ... Dogovaram se s malim u trbuhu da bude dobar do 20.7 onda moze van par dana prije ako mora 😅😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.