Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2019. 17:04

Nama su na tečaju rekli da ni nije dobro da odpulsira do kraja, da je minuta dovoljna 

• Ivonne
    17. Svibanj 2019. 17:11

shell

Nama su na tečaju rekli da ni nije dobro da odpulsira do kraja, da je minuta dovoljna

Gdje na tečaju?

17. Svibanj 2019. 17:16

Na trudničkom tečaju. Kažu da bi to bilo previše krvi za bebin mali organizam i da bi moglo dovesti do nekih srčanih tegoba. Minuta je dovoljno da se pusti.

• Ivonne
    17. Svibanj 2019. 17:20

shell

Na trudničkom tečaju. Kažu da bi to bilo previše krvi za bebin mali organizam i da bi moglo dovesti do nekih srčanih tegoba. Minuta je dovoljno da se pusti.

Ma znam da je na trudnickom, ali gdje?
    Jer ovo prvi put čujem a svašta sam čitala

nena1986
    17. Svibanj 2019. 17:33

Ivonne

shell

Točno... negdje čak pišu da treba i više od 5 min da odpulsira kako spada... Također, u "svijetu" pričekaju do samog poroda posteljice, to nikako nije minuta. Svakako im treba postaviti pitanje, ne stoji minuta baš, a niti njihovo objašnjenje, na tečaju... hmm

nena1986
    17. Svibanj 2019. 17:36

http://www.roditelji.hr/trudnoca/porod/prednosti-kasnog-podvezivanja-pupkovine/

nena1986
    17. Svibanj 2019. 17:37

Dakle, BAREM 3 min, a to znači i duže. Ja bi ih sad udavila na tim tečaju ko nitko 😂😂

• Ivonne
    17. Svibanj 2019. 17:40

nena1986

Ivonne

shell

Točno… negdje čak pišu da treba i više od 5 min da odpulsira kako spada… Također, u "svijetu" pričekaju do samog poroda posteljice, to nikako nije minuta. Svakako im treba postaviti pitanje, ne stoji minuta baš, a niti njihovo objašnjenje, na tečaju… hmm

Sad se sve više priča i piše o tom kasnom prerezanju pa se nadam da mi u bolnici nitko neće praviti probleme s tim. S prvim sam tražila pa se babica derala da šta će mi to 🤣   nadam se da je ipak pustila da otpulsira jer je prošlo nešt vremena dok ga nisu stavili na mene (U onom bunilu sve mi se činilo dugo). Ovaj put ću to ponoviti par puta čim dođem i još par puta pred izgon i još par puta kad ju porode 😂😂😂😂
    Čitala sam da je na sv Duhu to standardna praksa a za Merkur ne znam - nadam se da su u toku 

• Ivonne
    17. Svibanj 2019. 17:44

nena1986

Dakle, BAREM 3 min, a to znači i duže. Ja bi ih sad udavila na tim tečaju ko nitko 😂😂

A možda su mislili da ukoliko beba ima neku srčanu manu to nije dobro jer se radi o većoj količini krvi.
    Baš budem pitala za ovo kad krenem u bolnicu na preglede 

nena1986
    17. Svibanj 2019. 17:51

Ivonne

nena1986

A možda su mislili da ukoliko beba ima neku srčanu manu to nije dobro jer se radi o većoj količini krvi.
    Baš budem pitala za ovo kad krenem u bolnicu na preglede

Definitivno... sve te procedure dođu u pitanje ako postoji ikakav problem. Isto vrijedi I za doniranje matičnih stanica I sl. Ispitamo to još malo... 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.