Pozdrav svima
Da malo "utešim" buduće mame i dodam "uvek ima gore od goreg" pokušajte ne razmišljati previše o ljudima koji nisu vredni toga. Evo meni je termin za manje mesec dana, celu trudnoću sam provela samo uz maminu podršku, a sam bebin otac ulaže svu svoju zaradu u porodicu i društvo, sebe i luksuz nepotrebni, ne pita čak ni kako beba, a ne ja, želeli su polovne stvarčice za bebu jer su troškovi mnogo veliki i to je čak puno ulaganja po njima. A njegovi ... komentar je bio "preboleće on (i dete i mene) u roku mesec, dva" i naravno dobio je zabranu od njih da bude sa nama, a pre trudnoće bili su puni priče kako žele unuče... samo iz razloga što su oni "stari i nemoćni" i smatraju da trebaju više nege i pažnje od novorođenčeta, finansijskog uzdržavanja i sl. i ja sam dužna to ispunjavati i živeti samo sa njima i za njih (ne, sin nije jedinac), nikako drugačije, ali srećno vam/nam
Da i ja dam moj komentar. Kod mene se ibza prvo i za ovo sad nisu nešto pretrgali. Doduse za prvo su svekrva i svekar kupili kolica pa kasnije to nabijali na nos. Hvala al ne hvala. Sve mozemo sami. Sad za ovo je svekrva samo posto štrika napravila jednu haljinicu za malu. Ostalo smo sve sami. Od robice,bocica,higijene itd. I naravno kindi i kolica cemo sami. Ja zivim u drugoj drzavi tako da znam da nemogu ocekivati puno ali znam i dok sam sa prvim bila u hr da je bilo isto. Nekad pitaju kako sam nista posebno a robicu i tako to mi nikad nitko nije od tih blizih kupio. Za prvog nisam ni ovako od nikog dobila a sad za malu jesam nesto stvarcica sa strane,ali kazem nitko mi nije rod od tih. Ja to vise ne uzimam srcu previše. I za malog starijeg uvjek sam ja bila ta ajde sine zvat cemo baku,dedu,tetu,pa saljem slike njegove i video zapise prva svima. Da se pohvalim malo. Nikad nitko sam da pita kako smo. Mah. Ne uzimajte srcu nista zivite za svoju djecu i muza samo. Ko ih sisa 😂
Nego da ja pitam kako se vasi muzevi/momci odnose prema vama u trudnoci ? Meni je moj sada ispocetka u ovoj bio super. I sto se tice pomoci oko kuce,i trgovine, i tjerao me stalno da jedem ..i odnose smo imali svaki dan(mene je vise drzalo to valjda hormoni). A sad pred kraj kako sam valjda sve veca osjecam kao da nema volju i zelju zamnom..u bilo kojem smislu. Mozda umisljam,odnose nismo imali 2 tjedna..dodje s posla umoran legne spavati..trazim ga malo da me ceska ne trudi se kao prije da to radi kako ja volim.. mozda umisljam mozda su moji hormoni neznam. Znam da puno radi i ne mislim da svrlja,nego kao da ga je euforija oko bebe na pocetku drzala a sad vise ne. Pitala sam ga jel mu se gadim ovako velika kaze ne,u principu neda mi konkretan odgovor sto je takav,on ne vidi nikakav problem medju nama a ja se psihicki ubijam
Ja sam bila jako zadovoljna na sv duhu. nikad nisam dugo čekala, sve je išlo super. trenutno idem u ambulantu za visokorizičnu trudnoću, jučer bila prvi put i čekala 2 sata 🙈 doslovno sam poludjela i nisam bila ni na ctg-u niti su me vaginalno pregledali. bas sam ljuta
Pa šta su onda radili, samo uzv?
To ko moja ginićka- živo je možete se obući 😂
pa bas to, samo ultrazvuk i gledali ožiljak od carskog i rekao mi doktor da idemo na normalan porod. oko mene doktor i 5 studentica 😩
Da i ja dam moj komentar. Kod mene se ibza prvo i za ovo sad nisu nešto pretrgali. Doduse za prvo su svekrva i svekar kupili kolica pa kasnije to nabijali na nos. Hvala al ne hvala. Sve mozemo sami. Sad za ovo je svekrva samo posto štrika napravila jednu haljinicu za malu. Ostalo smo sve sami. Od robice,bocica,higijene itd. I naravno kindi i kolica cemo sami. Ja zivim u drugoj drzavi tako da znam da nemogu ocekivati puno ali znam i dok sam sa prvim bila u hr da je bilo isto. Nekad pitaju kako sam nista posebno a robicu i tako to mi nikad nitko nije od tih blizih kupio. Za prvog nisam ni ovako od nikog dobila a sad za malu jesam nesto stvarcica sa strane,ali kazem nitko mi nije rod od tih. Ja to vise ne uzimam srcu previše. I za malog starijeg uvjek sam ja bila ta ajde sine zvat cemo baku,dedu,tetu,pa saljem slike njegove i video zapise prva svima. Da se pohvalim malo. Nikad nitko sam da pita kako smo. Mah. Ne uzimajte srcu nista zivite za svoju djecu i muza samo. Ko ih sisa 😂
Nego da ja pitam kako se vasi muzevi/momci odnose prema vama u trudnoci ? Meni je moj sada ispocetka u ovoj bio super. I sto se tice pomoci oko kuce,i trgovine, i tjerao me stalno da jedem ..i odnose smo imali svaki dan(mene je vise drzalo to valjda hormoni). A sad pred kraj kako sam valjda sve veca osjecam kao da nema volju i zelju zamnom..u bilo kojem smislu. Mozda umisljam,odnose nismo imali 2 tjedna..dodje s posla umoran legne spavati..trazim ga malo da me ceska ne trudi se kao prije da to radi kako ja volim.. mozda umisljam mozda su moji hormoni neznam. Znam da puno radi i ne mislim da svrlja,nego kao da ga je euforija oko bebe na pocetku drzala a sad vise ne. Pitala sam ga jel mu se gadim ovako velika kaze ne,u principu neda mi konkretan odgovor sto je takav,on ne vidi nikakav problem medju
mnama a ja se psihicki ubijam
Moj muz je opčinjen samnom trebam rodit za dva mjeseca svaki dan mi govori koliko sam ljepa i koliko me voli prvo nam je djete i bas je uživljen u sve to oko bebe pomaze mi po kući koliko može uz svoj posao. Imamo odnose svaki dan i ne smeta mu sto sam popucala svagdje niti mu se gadi stvarno mi trudnoća ljepo prolazi uz njega ☺️
Danci23
TinaZg1211
Mozda mu je samo takav period, ne mora znacit da imate problem... ili mu nije bas ugodno zbog bebe...
Moj muz je okej, ali da zelim bi se mogla zaliti na svasta 😋
Pustam ga trenutno da uziva u svojim zanimacijama, ne gnjavim ga za nista, ne gnjavi ni on mene i svi sretni 😊
Odnose imamo jednom tj, on bi i vise, ali ja ne... i meni i njemu je nekako cudno sad kad je beba velika i migolji se stalno pa nista ne forsiramo... Bude se i to vratilo na staro 😉
A sto se tice izgleda, sigurna sam da smo im bile ljepse prije trudnoce, ali ne mozes ovce i novce... Uopce me to ne zabrinjava, takva sam-kakva sam i kad bude vrijeme cu se vratiti na staro... Trenutno mi je beba najbitnija, treba se prilagoditi tom novom stanju...
Jutro mamite, vodim da pricate o odnosima pa me zanima dali muzevi svrse u vas ili ne posto sam citala da sperma potice otvaranje, ja nisam imala odnose malo me je strah al ono volila bi da pokusamo
aylaJutro mamite, vodim da pricate o odnosima pa me zanima dali muzevi svrse u vas ili ne posto sam citala da sperma potice otvaranje, ja nisam imala odnose malo me je strah al ono volila bi da pokusamo
Istina je da potiče otvaranje al pred kraj trudnoća treba vise pazit
Iszin
Danci23
aylaJutro mamite, vodim da pricate o odnosima pa me zanima dali muzevi svrse u vas ili ne posto sam citala da sperma potice otvaranje, ja nisam imala odnose malo me je strah al ono volila bi da pokusamo
Iszin
A do sada netreba?
Iszin
A do sada netreba?
Ja nisam pazila do 6 mjeseca trudnoće a sve je uredu mislim da kad se kreneš otvarat da pripaziš
Danci23
Iszin
A do sada netreba?
Ja nisam pazila do 6 mjeseca trudnoće a sve je uredu mislim da kad se kreneš otvarat da pripaziš
Oke hvala na informaciji
Sortiraj odgovore
Najstariji