Friske vijesti. Isla sam doktorici po uputnicu za bolnicu da se prijavim za porod i na kraju me hitno poslala u istu jer beba je navodno prevelika. I tako sam se ujutro javila na odjel,obavili su mi sve pretrage i rekli da umjesto 06.06 kad mi je termin ipak me moraju inducirati i da dodjem 28.05 na porod. Vidjet cemo tada hoce li potaknut prirodno ili carski iako sam ja u panici i voljela bi prirodno da izadje cura. Razlog indukcije je sto ona vec sada ima 3500gr i jako je duga te se spustila toliko nisko da kazu maltene sto ne izadje van. Naravno postoji velika sansa da ona i sama krene ranije ali rekli su da bi bilo ok da izdrzi ako moze,i ona i ja te sad moram malo pazit na prehranu bas zbog nje,iako sam za sad dobila 13 kg,sto je meni nista s obzirom da sam u prvoj trudnoci 27kg . Uzas znam. Eto mojoj velikoj curi se zuri mami svojoj i jedva je cekam 😊😊😊
Tina, ne znam iskreno što bih rekla na to. Niti jednoj mojoj prijateljici nisu pogodili težinu bebe, uvijek su fulali, i to često za dosta. A i da je veća beba, ne vidim neki problem. Nas četvero smo se svi rodili sa oko 4,5 kg 🙂 ali valjda oni znaju bolje. Bit će sve ok, šta god da odluče, prirodno ili carski.
Mi smo jutros bili u Lidlu, došli smo u 7:05 i trgovina je već bila puna. Uzela sam dva paketa tetra pelena, dva grudnjaka za dojenje i sebi jednu majicu. Planirala sam još nešto ali nije mi se dalo gurati sa svim onim ljudima. Sa svime što sam kupila sam baš zadovoljna.
Mi smo jutros bili u Lidlu, došli smo u 7:05 i trgovina je već bila puna. Uzela sam dva paketa tetra pelena, dva grudnjaka za dojenje i sebi jednu majicu. Planirala sam još nešto ali nije mi se dalo gurati sa svim onim ljudima. Sa svime što sam kupila sam baš zadovoljna.
Bas si mislim reko idem na forum pisat o lidlu 😂
Ja sam mamu poslala jer je lose vrijeme pa da ne idem pjeske , muz otisao radit. Uglavnom dosla prije 8 i cekala da se lidl otvori i ugrabila 2 paketa bodija 50/56 i jedan paket 62/68 ona i jedna zena podjelile kaze nije vise bilo uopce a doslovno prve usle tako da ono... Ne znam jel spreme il zbilja tako malo dobiju ovo za sebe cu popodne kad mi muz doveze auto otic vidjet jel ima sta za mene bilo mi je bitno za malog ovi bodiju sa kopcanjem sastrane.
Ima nas puno sa slicnim terminima shell 27.7 ja 25.7 netko jos je 25.7 ma pozaboravljala sam vec ko je koji datum al blizu smo
Stvarno je svega bilo po par komada, možda nadopunjuju tijekom dana. I ja sam htjela te bodije uzeti ali stvarno je bila ludnica. Uzela sam ih u pepcu, super su.
Kod nas u Osijeku ne 😒 sto bude ujutro to ode i poslije sta ostane , nasla si u pepcu te sto se kopcaju sastrane ? E kak ti se cine tetra pelene ? Ja imam iz primarka 3 komada i baby centar 5 komada i sad si mislim sve su sarene da ne kupujem vise sarenih nego mozda sad samo bijele da uzmem jos.
Tetra pelene mi se sviđaju, piše da je 100% pamuk. Ovo je varijanta za curice, ja ne volim šareno pa su mi super.
Ova dva bodija su iz kika, ove što sam kupila u pepcu se kopčaju isto sprijeda ali po sredini.
Curica stize 😍 Joj pelene izgledaju odlicno bas su onako "guste " ove moje bas nisu nesto, poslikam ih. E mislila sam i ja od danas u pepcu oni sa stopalicama 25 kunica pa si nesto mislim da uzmem 56 velicinu ako noci budu hladne. Nego samo o bodijima meljemo , jesi uzimala negdje hlacice ? Ja uzela dvoje u pepcu pa si mislim da cekam da u lidlu bude jer te njihove nemaju jaku gumu u kiku mi se cinila guma onako dosta jaka. I da gledala na netu sljed tjedan lidl nema nista za bebe 😒 bas skrtare u zadnje vrijeme za robicom za bebe i trudnice kad mi nije trebalo bilo na sve strane
mama mi fotkala , i jos jedan paket malih u plavoj boji . kaze da je bas fin pamuk
Da da curica stiže 🥰🥰 da, guste su, nisu "prozirne", ja zadovoljna.
Super mi se čine bodiji iz lidla, ma njihove stvari su baš kvalitetne.
Hlačice uzimala u pepcu sa stopalima, i danas ću otići uzeti još koje, vidim da i oni imaju sada nove stvari.
A jesi uzimala gdje kombinezone?
Sortiraj odgovore
Najstariji