Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2019. 16:36

Danci22

Pozdrav trudnice i mame. Zanima me koliko su vaše bebice bile teške u 31 tjednu trudnoće. Ja nosim dečkića i imam 1500 grama dali je to malo ili taman?

Mislim da je to taman... Moja je prije dva tj imala kilu, a sad za dva dana cemo vidjeti koliko je dobila... U 30om tj sam sad... 
    Ali ne mogu ti oni bas tocno izracunati preko uzv, tako da se ne brines oko par g gore-dolje... 🙂

• Ivonne
    06. Svibanj 2019. 16:53

Spavacice sam kupila isto na pijaci- na istu foru sa fotke gore. Jedino je mana tim spavacicama koje imaju kopcanje sa strane što se to stalno otkopčava. Uglavnom može se rupa za gumb ušiti da se suzi pa neće ispadati.

Ja sam na Merkuru prvi put rodila u njihovoj ( i sad ću opet), jer to je takva količina krvi i svega da se to poslije teško opere ili ne opere a opet oni u bolnici imaju drugačija sredstva i to se pere odmah.
    Kasnije sam se u sobi presvukla u svoju. 

• Ivonne
    06. Svibanj 2019. 17:00

Danci22

Pozdrav trudnice i mame. Zanima me koliko su vaše bebice bile teške u 31 tjednu trudnoće. Ja nosim dečkića i imam 1500 grama dali je to malo ili taman?

Nemoj se zamarati težinom, to su procjene i uglavnom fulaju. Težina bebe je bitna kod žena koje imaju usku zdjelicu pa ako se radi o većoj bebi dr odluče napraviti carski rez.
    Npr. meni su za prvo procijenili 800g manje 

TonkicaPrrr
    08. Svibanj 2019. 08:19

Ima li koja od vas provjereni savjet za željezo? Heferol jednostavno ne mogu, probala sam u tri navrata i nisam dobro reagirala.😟 Jeste probala što drugo, a da je pomoglo? Hvala vam 😍

kzeli
    08. Svibanj 2019. 08:29

nisam ga pila sad u trudnoci nego prije i bio mi je super

kzeli
    08. Svibanj 2019. 08:30

I naravno aronija , ja imam 2 grma kod staraca pa uvijek imam smrznute i po malo ju trosim.

TonkicaPrrr
    08. Svibanj 2019. 09:26

kzeli

I naravno aronija , ja imam 2 grma kod staraca pa uvijek imam smrznute i po malo ju trosim.

E super, bas ti hvaka! 
    A na koji ju način trošiš? Jedeš, čaj, blendaš? 

• Ivonne
    08. Svibanj 2019. 09:28

I imaju super tablete Kendular C 

kzeli
    08. Svibanj 2019. 10:50

TonkicaPrrr

kzeli

E super, bas ti hvaka!
    A na koji ju način trošiš? Jedeš, čaj, blendaš?

Nekad ju jedem samu a nekad si pravim vocni jogurt od nje ; jogurt , žlica meda , cejlonski cimet na vrsak zlicice , jedna banana , 10-tak aronija i znam namocit i chia sjemenke pa umutim unutra. Kad mi se neda miksat ju u jogurt onda znam ju nekad sa malo meda pomjesat a nekda si ju izvadim u casicu pa tako smrznute grickam kao sladoled 😊

08. Svibanj 2019. 14:20

Hej mamite, što mislite o čajevima za dojilje i da li planirate piti? 
    Ja dosad nisam razmišljala o tome, ali dobila sam od Hippa kao tester pa me čisto zanima vaše mišljenje o tim čajevima... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.