Cure, gdje ste kupile/našle spavaćice za dojenje? Tražim nešto kratkih rukava i pamučno.. A da nije skupo kao suho zlato. 😎
I ogrtač isto "tražim", pamučni, kratkih rukava..
Zna li možda tko? 🤗
Obišla c&a , h&m, kik, manu, galeb, dević i išla na tržnicu kupovat povrće i našla spavaćicu ista kao u nekom butiku ne netu samo upola jeftinija 100 % pamuk , turska roba za 69 kuna uzela jednu za počtak baš ju stavila prat pa ću sljedeći tjedan još po koju pa ću baš škicnut i neki ogrtač sa kratkim rukavima jer po trgovinama su svi oni debeli i zbilja je jako loš izbor
evo iste takve preko neta ako narucujete cak i vise nego duplo skuplje , svakako pogledajte na trznici ako ima kod mene u Osijeku ima svagdje jer ono realno ja ju ne mislim nosit poslije bolnice nikako pa sam gledala da me sto jeftinije izade
Ja sam kupila dvije u Intimissimi, nisu mi nesto lijepe, ali kopcaju se po cijeloj duzini pa ce posluziti... Ne nosim to inace i bas su mi bzvze... Ne znam u cemu rađamo, jel nam oni daju svoje spavaćice ili? Za to bi mozda uzela jos neku obicnu za svaki slucaj...
Vjerojatno ovisi od bolnice do bolnice , nemam pojma idem na tečaj 14.5 pa ću cut za Osijek . U svakom slucaju ja svoje poslije poroda planiram oprat i spremit za drugo.
Obišla c&a , h&m, kik, manu, galeb, dević i išla na tržnicu kupovat povrće i našla spavaćicu ista kao u nekom butiku ne netu samo upola jeftinija 100 % pamuk , turska roba za 69 kuna uzela jednu za počtak baš ju stavila prat pa ću sljedeći tjedan još po koju pa ću baš škicnut i neki ogrtač sa kratkim rukavima jer po trgovinama su svi oni debeli i zbilja je jako loš izbor
To je baš dobro! I cijena i izgledaju skroz dobro.. Baš ti hvala! Glupo mi je davati novce za to, kao što je netko pisao, pa mi je to skroz ok cijena.. onda sutra idem pravac plac. 😊
Pozdrav trudnice i mame. Zanima me koliko su vaše bebice bile teške u 31 tjednu trudnoće. Ja nosim dečkića i imam 1500 grama dali je to malo ili taman?
Danci23
Pozdrav trudnice i mame. Zanima me koliko su vaše bebice bile teške u 31 tjednu trudnoće. Ja nosim dečkića i imam 1500 grama dali je to malo ili taman?
Nisam još dogurala do 31.tjedna, ali sam sada pogledala na ovoj aplikaciji koju koristim, i rekla bih da je to ok težina za taj tjedan.
Ja sam spavacice kupila na trznici, a iste takve imate i u kineskim ducanima jos jeftinije nego na trznici (oko 50-60kn).
Sortiraj odgovore
Najstariji