Hej hej da pitam za misljenje i savjet. Danas mi se nesto cudno desava. Dali se kojoj desilo da otekne ali samo jedna noga ? 2 dana sam kuci ,ne hodam,ne forsiram nista,i vidim nakon tusiranja da mi je lijeva noga u gleznju otekla i to jako. Desna apsolutno nista. Lijeva noga me citava boli a bol mi se siri od lijeve strane maternice pa preko cijele noge,najvise u butini. Jel to alarmantno neznam sta sad da idem na hitnu ili ne. Otisla sam prosetat do ducana misleci mozda je to bas zato jer previse odmaram ali bol ne da popusta nego se pojacava. Prestane na pola sata i opet krene. Beba je jucer bila toliko mirna da sam se uplasila nenormalno,do navecer je uopce nisam osjetila. Danas je osjecam normalno ,cak boli kad udari. Ali brine me ova bol
Bolje odi da te lijecnik pregleda, jer mozda je venska tromboza koja moze usporiti protok krvi kroz zile pa tako i kroz posteljicu.
Ženice kako ste ? Ja se evo izlezavam i tesko mi se pokrenut , 14.5 krecemo na trudnicki tecaj pa da cujem na sto sam zaboravila mislit .
Bok, ja sam evo dobro, u čišćenju sam poslije krečenja 🙈 trenutno mi je kaos u stanu, ali barem ću sada znati da je sve čisto 😊
Super, ja sam ga završila prije koji dan i bilo mi je jako poučno 👍
Ljetnice,dobro jutro,nismo bas aktivne al eto valjda sve znnamo😀
Htjela sam pitat kad vi mislite prati robicu i jeste gledali deterdzente,sta mislite o ariel baby tekuci i dal se u startu koristi i omeksivac i koji?cujem da neki stavljaju ocat na pocetku?
Ja cu oprati kroz iduca mjesec-dva, ispeglati i sloziti u komodu jer moram dva mjeseca ranije u bolnicu . Necu prati u nikakvom posebnom deterdzentu nego u ovom sto perem sebi i muzu (rubel) . Necu stavljati nikakav omeksivac ni ocat. Samo cu na kraju jos u duploj vodi isprati. Jedva cekam da pocnem Ima dosta toga kad se ubroje i posteljina i tetra pelene i dekice... Peglanje dugo traje jer sve je tako minijaturno.
Dobro jutro cure. Kakvi su vam planovi za danas?
Ja ću robicu prati krajem 6.mj, da bude spremna mj dana prije poroda. To nije rano?
Uzet ću neki dječji detrdžent, a omekšivač neću koristiti. Ni ocat.
Hej.. Danas uzivancija, sunce, rostilj 😎
Ja cu robicu oprati negdje u 6.mj...
Jeste gledale kremice i baby kozmetiku? Koje planirate koristiti, ima zbilja puno proizvodjaca...
Bepathen cu uzeti za osip + jos neku kremicu za svaki dan, samo ne znam koju bi... Vjv je svaka okej, ako beba nema osip, ni ne treba kod svakog presvlacenja mazati kremu...
Ja cu oprati kroz iduca mjesec-dva, ispeglati i sloziti u komodu jer moram dva mjeseca ranije u bolnicu . Necu prati u nikakvom posebnom deterdzentu nego u ovom sto perem sebi i muzu (rubel) . Necu stavljati nikakav omeksivac ni ocat. Samo cu na kraju jos u duploj vodi isprati. Jedva cekam da pocnemIma dosta toga kad se ubroje i posteljina i tetra pelene i dekice… Peglanje dugo traje jer sve je tako minijaturno.
Zasto moras ranije u bolnicu?
Zasto moras ranije u bolnicu?
Nazalost prosle godine izgubila sam bebu u 9.mj trudnoce iz neutvrđenih razloga. Zato cu morati sad lezati u bolnici vec od 32. tjedna da budem pod njihovim nadzorom i prod ce biti inducirani prije tog tjedna u kojem sam izgubila bebu. Ali necemo o tuznim temama da se trudnice ne uplase jer ja vjerujem da ce ovog puta sve biti dobro. :)
Ma i ja sam mislila u 6 mj,termin mi je 25.07 al cim prode 1.07 zelim da mi bude sve spremno jer cim udem u 37 tj nikad ne znas.Kozmetiku za bebe jos nisam proucavala,koliko sam citala novorodence ne treba u pocetku puno tretirati s tim,a robica znaci bez omeksivaca,to mozda kasnije ha?
Sortiraj odgovore
Najstariji