Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    03. Svibanj 2019. 11:06

Moji su svi u tome i jako se raduju.Mene svekrva svako malo zove i pita sta treba da kupe, ali mi nekako nezelimo da ista kupuju i trose novce,dosta smo opreme dobile, pa necemo morati puno kupovati, pa sam i rekla da za sad netrebaju nista bolje dok raste da su tu za njega i da mu kupe onda ako nesto zatreba.A sada jos netreba nista a na njima je ako ce kupiti neku igracku ili tako nesto 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    03. Svibanj 2019. 11:08

PetiteFille

Pozdrav cure :)
    jeste li već razmišljale gdje ćete roditi, što se tiče mama iz Zagreba?
    Ja sam odlučila u Vinogradskoj, pa me zanima zna li netko mogu li očevi prisustvovati porodu, kak to ide, s tečajem ili bez , treba li to najaviti?

Ja planiram u Vinogradskoj, nadam se da nece bit problema jer tamo nepripadam 😀😀
    I kolko znam tamo netreba tecaj 🙂

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Mocusa
    03. Svibanj 2019. 11:36

Kod mene se svi raduju, sretni su, jedva cekaju. Moji roditelji ce biti kod nas kad rodim koliko god treba, a muzevi roditelji zive kraj nas pa mogu uskociti kad god treba. Mozemo racunati i na jedne i na druge. Ja sam dobila svasta za bebu, od svekra i svekrve kinderbet, od svojih robice, dekice, tetra pelene, gaze, od sogorice i sogora madrac za kinderbet, posteljine za krevetic, dekicu, sve novo kupljeno. Moj muz je puno kupovao svojim necacima pa su i prema nama svi darezljivi.  Jos sam i polovne robice nadobivala za prvih 6 mj.  da nista ni ne moram kupiti. A sve je kao novo jer bebe brzo prerastu pa reko zasto ne bih uzela. 

Danci22
    03. Svibanj 2019. 12:43

Moja svekrva izgleda nije svjesna mlada je pa misli da nemoze bit baka ništa nije kupila za djete a za dva mjeseca je termin iskreno to me ni ne brine puno bitno mi je da moj muz jedva čeka da rodim a moja mama je kupila sve i svašta za bebu bas se raduje :)

Danci23

Danci22
    03. Svibanj 2019. 12:48

Norules

Ljetnice,dobro jutro,nismo bas aktivne al eto valjda sve znnamo😀
    Htjela sam pitat kad vi mislite prati robicu i jeste gledali deterdzente,sta mislite o ariel baby tekuci i dal se u startu koristi i omeksivac i koji?cujem da neki stavljaju ocat na pocetku?

Prasak normalan koji inače koristite a najbolje ornel omekšivač za bebe :)

Danci23

03. Svibanj 2019. 14:19

Mozda nas peru hormoni pa previse ocekujemo... Ali vidim da ima jos cura s istim problemima... 😏
    Kod mene pogotovo jer je prva bebica u blizoj obitelji... Mozda budu kasnije svjesniji toga pa se i vise ukljuce... Al kazem, trenutno se bas nekako osjecam pomalo razocarano... Ne trebaju nam novci i sl, ali bi voljela da vise paznje posvete tom novom bicu koje dolazi uskoro... 
    Ali kako je, tako je, necemo se nepotrebno nervirati🙃

• Ivonne
    03. Svibanj 2019. 14:35

Ti svoju bebu osjetiš i samim tim si svjesna da dolazi, muž je s tobom pa se i on nekako može uživit, ostalima će izgleda doći iz guzice u glavu kad bebu budu vidjeli - tad će im valjda sve postati stvarno.

Samo se ne živciraj, ne može se nitko veseliti tom malom biću kao ti i na kraju je samo bitno kako ćete vas troje kao mala obitelj organizirati svoj život.

kzeli
    03. Svibanj 2019. 14:35

mmamma

Mozda nas peru hormoni pa previse ocekujemo… Ali vidim da ima jos cura s istim problemima… 😏
    Kod mene pogotovo jer je prva bebica u blizoj obitelji… Mozda budu kasnije svjesniji toga pa se i vise ukljuce… Al kazem, trenutno se bas nekako osjecam pomalo razocarano… Ne trebaju nam novci i sl, ali bi voljela da vise paznje posvete tom novom bicu koje dolazi uskoro…
    Ali kako je, tako je, necemo se nepotrebno nervirati🙃

Mislim i ja da su hormoni i da puno ocekujemo ... Smireno i ajmo dalje bitno da muzevi jedva cekaju 😍😊🌈❤

katiesu
    03. Svibanj 2019. 15:35

Ja sam bila jako zadovoljna na sv duhu. nikad nisam dugo čekala, sve je išlo super. trenutno idem u ambulantu za visokorizičnu trudnoću, jučer bila prvi put i čekala 2 sata 🙈 doslovno sam poludjela i nisam bila ni na ctg-u niti su me vaginalno pregledali. bas sam ljuta

• Ivonne
    03. Svibanj 2019. 16:09

katiesu

Ja sam bila jako zadovoljna na sv duhu. nikad nisam dugo čekala, sve je išlo super. trenutno idem u ambulantu za visokorizičnu trudnoću, jučer bila prvi put i čekala 2 sata 🙈 doslovno sam poludjela i nisam bila ni na ctg-u niti su me vaginalno pregledali. bas sam ljuta

Pa šta su onda radili, samo uzv?
    To ko moja ginićka- živo je možete se obući 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.