Moji su svi u tome i jako se raduju.Mene svekrva svako malo zove i pita sta treba da kupe, ali mi nekako nezelimo da ista kupuju i trose novce,dosta smo opreme dobile, pa necemo morati puno kupovati, pa sam i rekla da za sad netrebaju nista bolje dok raste da su tu za njega i da mu kupe onda ako nesto zatreba.A sada jos netreba nista a na njima je ako ce kupiti neku igracku ili tako nesto 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Pozdrav cure :)
jeste li već razmišljale gdje ćete roditi, što se tiče mama iz Zagreba?
Ja sam odlučila u Vinogradskoj, pa me zanima zna li netko mogu li očevi prisustvovati porodu, kak to ide, s tečajem ili bez , treba li to najaviti?
Ja planiram u Vinogradskoj, nadam se da nece bit problema jer tamo nepripadam 😀😀
I kolko znam tamo netreba tecaj 🙂
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Kod mene se svi raduju, sretni su, jedva cekaju. Moji roditelji ce biti kod nas kad rodim koliko god treba, a muzevi roditelji zive kraj nas pa mogu uskociti kad god treba. Mozemo racunati i na jedne i na druge. Ja sam dobila svasta za bebu, od svekra i svekrve kinderbet, od svojih robice, dekice, tetra pelene, gaze, od sogorice i sogora madrac za kinderbet, posteljine za krevetic, dekicu, sve novo kupljeno. Moj muz je puno kupovao svojim necacima pa su i prema nama svi darezljivi. Jos sam i polovne robice nadobivala za prvih 6 mj. da nista ni ne moram kupiti. A sve je kao novo jer bebe brzo prerastu pa reko zasto ne bih uzela.
Moja svekrva izgleda nije svjesna mlada je pa misli da nemoze bit baka ništa nije kupila za djete a za dva mjeseca je termin iskreno to me ni ne brine puno bitno mi je da moj muz jedva čeka da rodim a moja mama je kupila sve i svašta za bebu bas se raduje :)
Danci23
Ljetnice,dobro jutro,nismo bas aktivne al eto valjda sve znnamo😀
Htjela sam pitat kad vi mislite prati robicu i jeste gledali deterdzente,sta mislite o ariel baby tekuci i dal se u startu koristi i omeksivac i koji?cujem da neki stavljaju ocat na pocetku?
Prasak normalan koji inače koristite a najbolje ornel omekšivač za bebe :)
Danci23
Mozda nas peru hormoni pa previse ocekujemo... Ali vidim da ima jos cura s istim problemima... 😏
Kod mene pogotovo jer je prva bebica u blizoj obitelji... Mozda budu kasnije svjesniji toga pa se i vise ukljuce... Al kazem, trenutno se bas nekako osjecam pomalo razocarano... Ne trebaju nam novci i sl, ali bi voljela da vise paznje posvete tom novom bicu koje dolazi uskoro...
Ali kako je, tako je, necemo se nepotrebno nervirati🙃
Ti svoju bebu osjetiš i samim tim si svjesna da dolazi, muž je s tobom pa se i on nekako može uživit, ostalima će izgleda doći iz guzice u glavu kad bebu budu vidjeli - tad će im valjda sve postati stvarno.
Samo se ne živciraj, ne može se nitko veseliti tom malom biću kao ti i na kraju je samo bitno kako ćete vas troje kao mala obitelj organizirati svoj život.
Mozda nas peru hormoni pa previse ocekujemo… Ali vidim da ima jos cura s istim problemima… 😏
Kod mene pogotovo jer je prva bebica u blizoj obitelji… Mozda budu kasnije svjesniji toga pa se i vise ukljuce… Al kazem, trenutno se bas nekako osjecam pomalo razocarano… Ne trebaju nam novci i sl, ali bi voljela da vise paznje posvete tom novom bicu koje dolazi uskoro…
Ali kako je, tako je, necemo se nepotrebno nervirati🙃
Mislim i ja da su hormoni i da puno ocekujemo ... Smireno i ajmo dalje bitno da muzevi jedva cekaju 😍😊🌈❤
Ja sam bila jako zadovoljna na sv duhu. nikad nisam dugo čekala, sve je išlo super. trenutno idem u ambulantu za visokorizičnu trudnoću, jučer bila prvi put i čekala 2 sata 🙈 doslovno sam poludjela i nisam bila ni na ctg-u niti su me vaginalno pregledali. bas sam ljuta
Ja sam bila jako zadovoljna na sv duhu. nikad nisam dugo čekala, sve je išlo super. trenutno idem u ambulantu za visokorizičnu trudnoću, jučer bila prvi put i čekala 2 sata 🙈 doslovno sam poludjela i nisam bila ni na ctg-u niti su me vaginalno pregledali. bas sam ljuta
Pa šta su onda radili, samo uzv?
To ko moja ginićka- živo je možete se obući 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji