Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    08. Svibanj 2019. 15:12

mmamma

Hej mamite, što mislite o čajevima za dojilje i da li planirate piti?
    Ja dosad nisam razmišljala o tome, ali dobila sam od Hippa kao tester pa me čisto zanima vaše mišljenje o tim čajevima…

Ja sam planirala taj od hippa to je komorac a znam da je on dobar za vjetrove i slicne stvari pa ako bude sisao mislim da ce mu stimat da to u mlijekecu dobije 😊

TonkicaPrrr
    08. Svibanj 2019. 16:14

kzeli

TonkicaPrrr

kzeli

I naravno aronija , ja imam 2 grma kod staraca pa uvijek imam smrznute i po malo ju trosim.

E super, bas ti hvaka!
    A na koji ju način trošiš? Jedeš, čaj, blendaš?

Nekad ju jedem samu a nekad si pravim vocni jogurt od nje ; jogurt , žlica meda , cejlonski cimet na vrsak zlicice , jedna banana , 10-tak aronija i znam namocit i chia sjemenke pa umutim unutra. Kad mi se neda miksat ju u jogurt onda znam ju nekad sa malo meda pomjesat a nekda si ju izvadim u casicu pa tako smrznute grickam kao sladoled 😊

A super, hvala ti. Bacam se na konzumaciju aronije 😁 uz sve dosadašnje stvari jer tablete mislim da neću više ni pokušavati. Nadam se da ćemo uspjeti! 😊

• Ivonne
    08. Svibanj 2019. 19:43

mmamma

Hej mamite, što mislite o čajevima za dojilje i da li planirate piti?
    Ja dosad nisam razmišljala o tome, ali dobila sam od Hippa kao tester pa me čisto zanima vaše mišljenje o tim čajevima…

U prvoj sam pila čaj za dojilje iz biljne ljekarne, a tako ću i ovu. 

08. Svibanj 2019. 21:05

Čemu taj čaj točno služi? Nisam se baš raspitivala o tome pa ne znam.

• Ivonne
    08. Svibanj 2019. 23:04

shell

Čemu taj čaj točno služi? Nisam se baš raspitivala o tome pa ne znam.

Potiče stvaranje mlijeka.

Bebamala
    08. Svibanj 2019. 23:07

Hej mame, da vam se pridruzim 🤗 meni je danas tocno 29 tjedana, termin je 24.7., iako sam uvjerena da ce biti ranije hehe. Veselite li se toplijem vremenu i kako podnosite zadnje tjedne trudnoce? 
    Meni je super, osim sto me trbuscic bas svrbi zadnjih tjedana dana, izludit cu 🙄🤣

TinaZg1211
    09. Svibanj 2019. 02:22

Friske vijesti. Isla sam doktorici po uputnicu za bolnicu da se prijavim za porod i na kraju me hitno poslala u istu jer beba je navodno prevelika. I tako sam se ujutro javila na odjel,obavili su mi sve pretrage i rekli da umjesto 06.06 kad mi je termin ipak me moraju inducirati i da dodjem 28.05 na porod. Vidjet cemo tada hoce li potaknut prirodno ili carski iako sam ja u panici i voljela bi prirodno da izadje cura. Razlog indukcije je sto ona vec sada ima 3500gr i jako je duga te se spustila toliko nisko da kazu maltene sto ne izadje van. Naravno postoji velika sansa da ona i sama krene ranije ali rekli su da bi bilo ok da izdrzi ako moze,i ona i ja te sad moram malo pazit na prehranu bas zbog nje,iako sam za sad dobila 13 kg,sto je meni nista s obzirom da sam u prvoj trudnoci 27kg . Uzas znam. Eto mojoj velikoj curi se zuri mami svojoj i jedva je cekam 😊😊😊

09. Svibanj 2019. 07:25

Bebamala

Hej mame, da vam se pridruzim 🤗 meni je danas tocno 29 tjedana, termin je 24.7., iako sam uvjerena da ce biti ranije hehe. Veselite li se toplijem vremenu i kako podnosite zadnje tjedne trudnoce?
    Meni je super, osim sto me trbuscic bas svrbi zadnjih tjedana dana, izludit cu 🙄🤣

Hej... Nikako da dođe to lijepo vrijeme, a svaki sunčani dan iskoristim za šetnje i baš mi paše... Super se osjećam, radim sve normalno, samo mi malo šteka saginjanje, depilacija i sl. 🤣 Malo bolovi u leđima, grčevi, žgaravica, glad, ali sve su to čari... Kad se beba miče baš sam puna ljubavi i jedva čekam da je vidim 😍 Nekad baš razmišljam kako će mi nedostajati ti pokreti i udarci u trbuhu... 

09. Svibanj 2019. 07:29

TinaZg1211

Friske vijesti. Isla sam doktorici po uputnicu za bolnicu da se prijavim za porod i na kraju me hitno poslala u istu jer beba je navodno prevelika. I tako sam se ujutro javila na odjel,obavili su mi sve pretrage i rekli da umjesto 06.06 kad mi je termin ipak me moraju inducirati i da dodjem 28.05 na porod. Vidjet cemo tada hoce li potaknut prirodno ili carski iako sam ja u panici i voljela bi prirodno da izadje cura. Razlog indukcije je sto ona vec sada ima 3500gr i jako je duga te se spustila toliko nisko da kazu maltene sto ne izadje van. Naravno postoji velika sansa da ona i sama krene ranije ali rekli su da bi bilo ok da izdrzi ako moze,i ona i ja te sad moram malo pazit na prehranu bas zbog nje,iako sam za sad dobila 13 kg,sto je meni nista s obzirom da sam u prvoj trudnoci 27kg . Uzas znam. Eto mojoj velikoj curi se zuri mami svojoj i jedva je cekam 😊😊😊

Znači još sitno brojiš 🤗 
    Velika curka, bitno da je živa i zdrava... Svakako nam se javi s iskustvom poroda i sretno 🙂

09. Svibanj 2019. 08:45

Bebamala

Pozdrav i dobrodošla 😊
    Razlika nam je onda par dana, meni je termin 27.7.
    Ja se veselim lijepom vremenu ali nikako da se spoje više od dva sunčana dana 😆
    Osjećam se super, stomak mi je relativno mali još uvijek, nemam nikakvih tegoba osim povremene žgaravice i to je to. Kako si ti? Hoće li biti curica ili dečko? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.