Dobar dan djevojke :) Citam vas cijeli vrijeme...
Da se malo javim, neki dan smo sa 5+6 bili na UZV sve je u redu :)) Srculence jos ne kuca, jer kako kaze dr prerano je. Za 10-ak dana opet pa ce se cuti. Ali prekrasan osjecaj!!
Umor-na veliko. Mucnine-a ne znam kako bi to protumacila, ali samo sendvice mogu jesti, nista drugo :/
Nista drugo ne jedem s tekom i napuhuje me. Grcici-tu i tamo, cicke malo bole
Opce stanje veselo :))
Ono lijevo me bolje cista odnosno zuto tijelo, od tamo je dosla trudnoca...pa ako netko ima slicnu bol ne brinite.
Zelim vam prekrasan vikend!!!
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Kazu bas i ne jer nije obraden, ja ga izbjegavam, inace ga obozavam
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Mislim da ako je od pasteriziranog mlijeka da smijes.. ustvari sve mora bit pasterizirano.veci je problem to sto je jako slan pa moze utjecat na tlak.
Odolila sam mu za vecerom. Nekako mi nije u tek sve sto sam procitala o njemu. Imate iscjedak? Ja imam neki vodenasti bez mirisa i boje.. ponekad bijeli ali rijede, a sad veceras sam nasla neki zuckasto bijeli rastezljivi. Bila sam na pregledu prije 3 dana i sve je bilo ok
Stize nam Mihael ♡
Odolila sam mu za vecerom. Nekako mi nije u tek sve sto sam procitala o njemu. Imate iscjedak? Ja imam neki vodenasti bez mirisa i boje.. ponekad bijeli ali rijede, a sad veceras sam nasla neki zuckasto bijeli rastezljivi. Bila sam na pregledu prije 3 dana i sve je bilo ok
Da konstantno. Nekad bude samo vodenast,nekad bijeli. Rekla mi dokt da normalno to da je pojačan sad iscjedak. Jedino nasmije biti zelenkast i neugodnog mirisa. Onda su valjda bakterije ili gljivice
Oj moje zene moram se malo potuzit imala kozni cir i nikako ne prolazi i da stvar bude gora jos mi se jedan cir stvorio pored tog. Nit mogu vele hodat nit sjedit nit lezat ali bila u doktora nesmije mi nijednu kremu dat. Samo prirodno trackanje ali dzaba . Jest da nije vezano za ovu temu ali malo da se potuzim. Nebi se cudila da mi se i treci stvori do tog. Meni se cini da sto vise mazem ovim prirodnim stvarcicama ono gore ali nesmijem ni antibiotik ni kreme radi trudnoce . Ako je koja imala problema sa cirevima da mi kaze kako ga je rijesila
Vidi jeli mozes ikako maxati crnu mast, nisam istrazila...
Inace ona brzo rijesi
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Rossaa tnx. Bas cu vidjet sa doktoricom za ovu crnu mast. Doktorica opce prakse mi kaze da mi nesmije dat nikakvu kremu ali posto cu u ginekologa brzo pitat cu ja nju za crnu mast.
Sortiraj odgovore
Najstariji