Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinica29
    26. Listopad 2018. 21:03

Tonkica1

Pozdrav novim curama, dobrodošle i želim vam urednu trudnoću! Divno je vidjeti lijepe vijesti tu! ❤
    Tratinčica ti si nam došla s teme Tko planira? Čestitam ti od srca!
    Ja imam idući pregled 15.11. kada bi mi trebao biti 12tt, te mi je rekla da će raditi bris cerviksa… Zna li itko zašto se to radi?

Kod nas rade na početku trudnoce i pred kraj radi poroda da se vidi da nema kakva bakterija koja bi nastetila trudnoci i bebi.

Župčica
    26. Listopad 2018. 21:08

Bas sam vas mislila pitat za briseve... Mislila sam mojoj reci da mi napravi ako se ne sjeti sama.... A pretkraj trudnoce mi je u prosloj trudnoci kasno izvadila ja rodila to jutro kad mi je mama pokupila nalaze... Maleni mi je dobio upalu pupka i bili smo na neonatologiji ali ja nisam imala bakteriju... Znam da su napravili strku gdje je nalaz kad su vidili da se njemu inficiralo...

Župčica
    26. Listopad 2018. 21:09

Mene nesto zabolila ledja.... A djeca me nesto snervala pa mi srcani tlak (donji) dosao na 95... To je puno i malo me strah... Valjda ce se spustit i bit sve ok.. Evo me lezim...

• Tonkica1
    26. Listopad 2018. 21:24

Cvjetic majkemi srce mi je stalo kad sam procitala prve dvije recenice. Mirovanje i opuštanje 😙 Nadam se da ćete biti dobro
    Lena potpuno te razumijem i ja isto stalno čitam što se događa s bebicom 😉

• Cvjetic
    26. Listopad 2018. 21:43

Tonkica1

Cvjeticmajkemi srce mi je stalo kad sam procitala prve dvije recenice. Mirovanje i opuštanje 😙 Nadam se da ćete biti dobro
    Lenapotpuno te razumijem i ja isto stalno čitam što se događa s bebicom 😉

Hvala,doslovno sam shvatila mirovanje i ne mrdam.uzasno sam se prepala i vec bila uvjerena da je sve otislo.

• Malenaa88
    26. Listopad 2018. 21:58

Po meni pocele bubuljice izlazit kao da sam tinejdzerka i jos me ovaj kozni cir muci pa cu i ove bubuljice pripisat jednom od simptoma dok ne odem u ponedjeljak na ultrazvuk a samo da mi bude sve uredu obecala sam necu uopce stvarat sebi pritisak oko simptoma trudnoce jer mi je sve cudno da sam 8tt a samo me grudi bole i to jedan dan bole drugi ne i tako svako malo 

Župčica
    26. Listopad 2018. 21:58

Cvjetic miruj i sve ce biti ok.... Mogu mislit kako si se osjecala... 

Župčica
    26. Listopad 2018. 22:00

malagarava

Po meni pocele bubuljice izlazit kao da sam tinejdzerka i jos me ovaj kozni cir muci pa cu i ove bubuljice pripisat jednom od simptoma dok ne odem u ponedjeljak na ultrazvuk a samo da mi bude sve uredu obecala sam necu uopce stvarat sebi pritisak oko simptoma trudnoce jer mi je sve cudno da sam 8tt a samo me grudi bole i to jedan dan bole drugi ne i tako svako malo

Budi sretna sto je tako... Nemoras inati simptome uzasne da bi bilo sve ok.. A bubuljice ti jesu simptom.. Meni je lice koma... To je od hormona..

tratinčica_maslačak
    26. Listopad 2018. 22:07

Tonkica da, ja sam stigla s teme trudilica. 😊 hvala ti 🤗
    Cvjetic ajme kako sam se prestrasila kad sam procitala pocetak posta. Hvala bogu da nije ono najgore. Odmaraj se i cuvaj 😊

• marinica29
    27. Listopad 2018. 07:47

Kako ste spavale nocas? Na mene djelovao puni mjesec i nikako spavati. Sad tek pred jutro zaspala i evo vec sad budjenja. Znaci koma sam😴😴😴
    Cvjetic HB pa je sve uredu,odmaraj i pazi se.
    Malagarava nekom trudnoca prodje i bez ikakvih skoro simptoma i bude sve u redu. Tako da samo opušteno. 
    Zelim svima ugodan dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.