Jesam ja... Dobila 2-3 kg..negdje izmedju😂😂 a tako sam i u prve dvije pa se ne zivciram.. Meni se vec i trbuh vidi iako mi je 10 tj punih tek.. Nemogu vise skrivat trudnocu ni da zelim...
pozdrav
evo jos jedne napuhnute :S
osjecam se kao ona riba sto se napuse 😂
a kilu sam vec nabacila, iako ne jedem nesto puno, ali u trudnoci se one lijepe za mene, prosla bila +20 ali to skinem za max 3 mj pa se ne zezam s tim. Sutra idem u bolnicu doktorici opce prakse, vec par dana kasljem strasno, prirodno sve odradjujem ali ne popusta, od zdjelice do grla me sve boli kasljuci :/
Ja sam ko zaba napuhnuta
Trbuh me boli kako god, ili maternica ili crijeva. Danas ovo prvo i sise razvaljuje i mucno mi je cijeli dan.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Ja mislim da sam dobila mada su mi traperice mjerilo jos ih mogu zakopcat😂 jedem ali i povracam al opet mislim da vise jedem nego povracam ubi me to tijesto i pekara samo to kad pojedem mi je lakse a od tog kile samo idu inace sam odlucila samo kod doktora se vazem doma neeee😂😂
I meni su problem tijesta iz pekare, ali od tog jedino ne osjecam mucninu. Ne znam jesam li nabacila kile, dosta sam povracala, vidjet cemo sljedeci tjedan na pregledu. 😊
Cure danas me na ultrazvuk oooo nikako iscekat samo da sve bude uredu
Malagarava sretno bez brige bit ce sve dobro😊ja ujutro idem na uz i briseve konacno jedva cekam da ih napravim da skinem teret s leda
Jutro cure! Ja sam luda.. svako malo imam orgazme u snu. A MM i ja izbjegavamo spolne odnose. To nam je prva beba, pa nas je malo strah. Uplasim se svaki put.. pitala sam ginekologa i rekao je da je to bezopasno. A sad pitanje: kada to cno zavrsava prvo tromjesecje? S 12 ili 13. Tjednom?
Stize nam Mihael ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji