Dobro jutro ... Marinice ja sam dobro spavala ali sam se rano probudila.. Svako jutei budim se u 5 i 30 radi posla a subotom i nedjeljom onda tesko mogu do dugo 😂😂 ali dobro je ...
Jutro svima! Ja sam cijeli tjedan guštala kako ću dugo spavati za vikend, ali ništa od toga, radna navika 🤗 Meni i dalje mučnine i problem sa zatvorom, ostalo je sve ok. Uživajte u vikendu i odmorite se 😘
Joj ja sam nisam mogla zaspat,valjda od onog soka.uzivajte u vikendu,ja cu ga provest u krevetu.
Cvjetic samo ti lezi.. Bogu hvala da je sve uredu s bebicom ... Znam da je sigurno dosadno ali isto tako i to ce proci ...
Jutro cure doduse i ja sam se bas rano ustala a i nisam nesto sinoc vele spavala. Sad odmaram kao i svih ovih dana ali dobro. Javim vam u ponedjeljak sta je bilo na ultrazvuku . Nadam se da ce biti sve ok.
Jutro svima. Meni jutro krenulo s mucinama, prvi put i povracala, ali nije prestrasno. Pojela nesto sitno pa se malo popravilo. No opcenito me gnjave em mucnine em probavni problemi, tj. Zatvor. Tako da dane provodim razmisljajuci o tome. Malo mi je muka, pa sam gladna, pa pojedem, pa imam osjecaj da sve to kuha u meni i da sam se prenajela i onda sve ispocetka. Uzas.
Pozdrav cure, ubija me ovaj umor. Ja sam danas malo duze odspavala, ali mi ne pomaze to ustajanje usred noci na wc. Barem nemam mucnine kao dosta vas, na tome sam zahvalna. Uzivajte u vikendu, drage žene
Ima li kise kod vas ili makar malo zahladjenja? Slavonija na 24 stupnja i jos juzina. Jedva čekam pravu jesen,zahladjenja i kise
Sortiraj odgovore
Najstariji