Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Župčica
    27. Listopad 2018. 07:56

Dobro jutro ... Marinice ja sam dobro spavala ali sam se rano probudila.. Svako jutei budim se u 5 i 30 radi posla a subotom i nedjeljom onda tesko mogu do dugo 😂😂 ali dobro je ... 

Nina187
    27. Listopad 2018. 08:19

Jutro svima! Ja sam cijeli tjedan guštala kako ću dugo spavati za vikend, ali ništa od toga, radna navika 🤗 Meni i dalje mučnine i problem sa zatvorom, ostalo je sve ok. Uživajte u vikendu i odmorite se 😘

• Cvjetic
    27. Listopad 2018. 09:01

Joj ja sam nisam mogla zaspat,valjda od onog soka.uzivajte u vikendu,ja cu ga provest u krevetu.

Župčica
    27. Listopad 2018. 09:19

Cvjetic samo ti lezi.. Bogu hvala da je sve uredu s bebicom ... Znam da je sigurno dosadno ali isto tako i to ce proci ...

• Malenaa88
    27. Listopad 2018. 10:23

Jutro cure doduse i ja sam se bas rano ustala a i nisam nesto sinoc vele spavala. Sad odmaram kao i svih ovih dana ali dobro. Javim vam u ponedjeljak sta je bilo na ultrazvuku . Nadam se da ce biti sve ok. 

jasmina.heleg
    27. Listopad 2018. 10:27

jutro
    MALAGARAVA  i meni je isto tak u 7tjednu sam

tratinčica_maslačak
    27. Listopad 2018. 11:29

Jutro svima. Meni jutro krenulo s mucinama, prvi put i povracala, ali nije prestrasno. Pojela nesto sitno pa se malo popravilo. No opcenito me gnjave em mucnine em probavni problemi, tj. Zatvor. Tako da dane provodim razmisljajuci o tome. Malo mi je muka, pa sam gladna, pa pojedem, pa imam osjecaj da sve to kuha u meni i da sam se prenajela i onda sve ispocetka. Uzas.

• Tonkica1
    27. Listopad 2018. 11:59

Pozdrav cure, ubija me ovaj umor. Ja sam danas malo duze odspavala, ali mi ne pomaze to ustajanje usred noci na wc. Barem nemam mucnine kao dosta vas, na tome sam zahvalna. Uzivajte u vikendu, drage žene

• marinica29
    27. Listopad 2018. 13:13

Ima li kise kod vas ili makar malo zahladjenja? Slavonija na 24 stupnja i jos juzina. Jedva čekam pravu jesen,zahladjenja i kise

• Tonkica1
    27. Listopad 2018. 15:30

Kod mene puse juzina, skroz je toplo. Meni pase, ne volim zimu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.