Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fairies
    29. Listopad 2018. 09:43

Mene strah organzma a tako mi faliii..i bez obzira na to sto nam je dozvoljen seks strah me taki da ga izbjegavam.. 
    A za organzme sam negdje procitala da se maternica grci pa me strah..eto.. 🙄

• marinica29
    29. Listopad 2018. 09:58

Evo u mene koja se se boji vaganja kod ginekologa. Sigurno sam se udebljala 2-3 kg. Samo jedem,jedem..gladna skriz. Cim osjetim glad meni mucnina tako da skroz nesto trpam u sebe. 
    Ja svoju nisam jos ni pitala jel nam dozvoljen ili ne posto volju nisam imala nikakvu,a sad kako vrijeme odmiče zelja me hvata. Ali cekat cu do pregleda pa pitat. Iako me strah malo

• Tonkica1
    29. Listopad 2018. 10:06

Jutro cure! Javite se poslije pregleda!!
    Što se tiče orgazma, potpuno su bezopasni za bebu.
    Shvatila sam da ne mogu stajati više dugo. Jučer bila na misi i morala izaći jer mi je došla muka i oblio me hladan znoj. Čim sam sjela, bilo mi je bolje. Isto jutros, u busu na putu za posao, morala sam zamoliti jednu curu da se digne jer mi je bilo loše. Cura kaže da sam blijeda ko krpa. Ljudi moji, tek sam 9+5, pa kako će to biti kasnije??

mjehuric
    29. Listopad 2018. 10:08

Jutro curke 😚😚 sretno na pregledima i javite see 😘😘😘

jasmina.heleg
    29. Listopad 2018. 10:28

jutro cure
    moja situacija sa kilicama je sljedeca prije nego sam i saznala da sam trudna a sumnjala sam ja sam doslovce zderala i dobila vec tada 3kg na vagi i nakon izostanka mjesecnice i napravljenog testa pa do danas nisam dobila niti jednu kilu vise al se osjecam ko balon i vec dok diram stomak osjetise blago trbuscic .sto se tice sexa to sam i ja u pocetku se bojala al evo ok je sad nest sam citala da je to cak i zdravo u trudnoci :-)Kontrola je u petak jedva cekam ovo je najduzi period cekanja tog prvog ultrazvuka Danas mi je 6+5 po zadnjoj mjesecnici

• Cvjetic
    29. Listopad 2018. 10:31

Sretno cure danas!joj ja o odnosima.nesmijem ni razmisljat,mislim da cu imat zabranu do ko zna kad😔

• matejicap
    29. Listopad 2018. 10:37

Danas 9+1 :) 
    Dobila sam 4 kg :( 

29. Listopad 2018. 10:48

Jutro cure! Ja nisam.dobila nist kg, mislim da sam u minusu 1kg, stvarno jako slabo jedem, samo peciva, i onda to povracam kaj pojedem. I dalje me drze mucnine i povracanje, cak mi se pomaknulo i na ujutro, grudi i dalje bole, žeđ velika i dalje, piskim barem 4 puta po noci, seksa za nas nema i dalje, vidjet cu na pregledu u petak kak bude situacija,ali za vas koje nemate zabranu, mislim da nema razloga da se suzdrzavate od seksa.
    Cure koje imaju preglede,javite obavezno kak je proslo 

Lavandica
    29. Listopad 2018. 10:51

Ja sam prvo smrsavila 2 kile jer sam pocela zdravije jesti pa sam ih vratila.. sad sam na dijeti jer imam visok secer.  Krajem tjedna idem vaditi krv, a do tada cu se kontrolirati.. toliko sam zabrinuta zbog tog secera da uopce nemam volje jesti. Sad samo dijetno. Tata mi je dijabeticar, pa ima onaj aparat za mjerenje, tako da se kontroliram. Ispocetka sam se pazila s hranom, onda su proradili hormoni i trazilo me jako slatko koje i inace jako volim. Sad se jednostavno moram kontrolirati.

Stize nam Mihael ♡

• matejicap
    29. Listopad 2018. 10:54

E curke a jel radite? I ako ne,kada ste otišle na bolovanje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.