Meni šećer ispao 5.5… A bila sam na tašte i ne jedem baš secere ni kruh… baš mi je to sad čudno :/
Rekao je doktor da ću ići na ogtt u 10.tjednu a da do tada pazim da ne jedem šećere…
banana ti jako dize secer npr, tjestenina isto… sto si i kada jela dan prije vadjenja krvi?
Toliko sam bila uvjerena da će šećer bit ok da nisam ni pretjerano pazila, jer ne jedem skoro ništa slatko ni pekarske proizvode... Ali banane jedem, to me spašava od napadaja gladi svako malo jer mogu jesti samo malo obroke. Jela sam i malo vic štapića i moguće da sam skroz malo tijestenine dan prije...
A niš, vidjet ceno šta kaže taj ogtt...
I ovak mi je tesko skombinirat šta ću jest a kamoli još kad moram dodatno pazit. Prehrana mi je baš opterećenje, kad mi je stalno zlo :/
Evo me, srceko kuca i veliki smo 5,9mm :) velicina odgovara 6+3, a aplikacija je 7+0 tako da smo tu negdje :) jos cu se malo odmarati i za 2 tjedna nazad na posao, ne da mi se bit doma ako ne moram
čestitam malina
embarasada, meni je baš ginekolog naglasio da ne smijem dan prije tog vađenja krvi poslije 18 h ništa jesti jer budu prikazani krivi rezultati. krv išla vaditi u pol 10 i onda sam već mislila da budem pala u nesvijest kak sam bila gladna...
ugl, cure koje tek idu vaditi krv, pripazite kaj jedete dan prije da nalazi budu čim točniji.
Evo me, srceko kuca i veliki smo 5,9mm :) velicina odgovara 6+3, a aplikacija je 7+0 tako da smo tu negdje :) jos cu se malo odmarati i za 2 tjedna nazad na posao, ne da mi se bit doma ako ne moram
čestitam, Malina :)
uživaj i pazi se....
Cestitaaam,cuvaj se😊
pozdrav svima ja tek sposla i citam bas ste se lijepo raspisale...Zabrinjava me sto svako malo ovdje procitam boli me maternica da to tak treba i sl ,ali mene nist ne boli ,nepovracam, super se osjecam osim 2 neprospavane noci al ev sad sve ok pa neznam jel to normalno nemati te simptome?Ginekologu na pregled tek u iduci petak nikak ga docekat ,a danas mi je 6+2 po zadnjoj mjesecnici
Evo i mene s pregleda :) 6tt srceko kuca! Dobila trudnicku knjizicu i termin za 3 tjedna 😯 treba docekat sad ta tri tjedna.
Glukoza mi je 5.
I meni je sestra prije nego sam isla vadit krv rekla nista dan prije slatkoga i iza 7 nikako nista jest..ja sam oko 7 navecer jela pecene kestene 😂
Pozdravcek svima!!!
Mene jos nitko nije poslao na vadjenje krvi :D
Ostao mi termin kod ginekologa 8.11.pa mozda tad dobijem upute.
Btw,curke, hvala vam ❤
Malinice p brzo ti je pregled... Meni je bio 09.10. Pa mi je sljedeci 06.11. .. Nikako docekat...
Super obje da je sve ok...
Sortiraj odgovore
Najstariji