Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Galaxy
    26. Listopad 2018. 17:00

Čestitam svima na ❤mene naručili u ponedjeljak na 6+3, a ne znam kad je bila ovulacija. Nadam se da će se vidjeti otkucaji.

tratinčica_maslačak
    26. Listopad 2018. 17:05

Pozdrav svima, evo da se i ja ukljucim. Prekjucer bila na uzv, srceko kuca 

tratinčica_maslačak
    26. Listopad 2018. 17:08

Uglavnom, danas sam 6+6, prema mojem izracunu termin bi bio 15.6. nekih pretjeranih simptoma nemam, jedino su mi sise vidljivo narasle.. al zato mucnine.. krenule vec prosli tjedan, jucer i prekjucer uzas. Danas nesto bolje, no mislim da je to radi toga sto sam natrpala sve zivo u sebe. Stalno mi je istovremeno muka i gladna sam.. vecinom zudim za necim konkretnim, slatko me bas ne interesira ali ne odbijam ako se ponudi  vec vidim da cu bit jedna od onih sto nabiju 30 kg u trudnoci. Al nema veze, samo nek prode sve ok, a kile cu skidat kasnije 

• Tonkica1
    26. Listopad 2018. 17:27

Pozdrav novim curama, dobrodošle i želim vam urednu trudnoću! Divno je vidjeti lijepe vijesti tu! ❤
    Tratinčica ti si nam došla s teme Tko planira? Čestitam ti od srca!
    Ja imam idući pregled 15.11. kada bi mi trebao biti 12tt, te mi je rekla da će raditi bris cerviksa... Zna li itko zašto se to radi?

26. Listopad 2018. 17:31

Župčica

Malinice p brzo ti je pregled… Meni je bio 09.10. Pa mi je sljedeci 06.11. .. Nikako docekat…
    Super obje da je sve ok…

Ma ostao stari termin prije nego se desilo krvarenje tako da bi mi to bio tek prvi pregled. Al rekao da dodem da popricamo makar :)

• Tonkica1
    26. Listopad 2018. 18:49

Brini hvala ti na trudu. I meni nešto šteka forum u zadnje vrijeme. Već sam pomislila da nitko ne želi razgovarati sa mnom 😂

• Semyzg31
    26. Listopad 2018. 18:51

Tonkica1

Pozdrav novim curama, dobrodošle i želim vam urednu trudnoću! Divno je vidjeti lijepe vijesti tu! ❤
    Tratinčica ti si nam došla s teme Tko planira? Čestitam ti od srca!
    Ja imam idući pregled 15.11. kada bi mi trebao biti 12tt, te mi je rekla da će raditi bris cerviksa… Zna li itko zašto se to radi?

zbog bakterija u brisu u slucaju da se neka pokaze da odmah primis terapiju,i da kod poroda se beba ne zarazi u porodajnom kanalu koliko su mi objasnili na porodu se antibiotik primi i sve je ok.ja cu ih isto radit na iducem pregledu.

26. Listopad 2018. 19:17

meni doktor nije spominjao nikakve briseve, hmmm... vidjet ću sljedeći tjedan kaj bude rekel, možda mi ih napravi odma.

• Cvjetic
    26. Listopad 2018. 20:09

Drage moje sad sam dozivjela sok,prokrvarila onako bas jako,lijevalo je iz mene,mislila sam evo gotovo je sve,isla na hitnu kad ono u uscu ispod maternice mi se stvorio hematom i puknuo.mirovanje i nada da ce sve bit dobro.

lena.5
    26. Listopad 2018. 20:16

Ja sam na pregledu bila na 6+2, a sljedeci tek u 13 tjednu za mjerenje nuhalnog i ostalo, preduga 4 tjedna vec cekam, a ima joooos vise od 2. Ne znam dokle je bebika stigla sad pa stalno citam sta se desava po tjednima, a i razgovori ovdje pomazu. 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.