Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady8
    28. Listopad 2018. 09:03

Crna mast ne ide na recept, ali samo je pitanje jel smijes.
    Nadam se da ce brzo proci ;)

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Fairies
    28. Listopad 2018. 09:43

Cure zelim vaše mišljenje. Da li bi smjela vozit orbitrek onakp laganim tempom ako je sve uredu s trudnocom?

• Tonkica1
    28. Listopad 2018. 10:11

Malagarava imas u ljekarni, zove se Cicaplast od La Roche Posay. Pitaj jel to smijes. To pomaze sa čirevima, prištevima, aknama.... Meni je stvarno dobra krema
    Fairies Mislim da orbitrek spada pod one koje trudnice ne smiju radi tih određenih pokreta... Pitaj dr najbolje

Lady8
    28. Listopad 2018. 10:22

Tonkica i Cicaplast je super a preporuca se i bebama pa to sigurno smije. Ja ga koristim i sada.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Tonkica1
    28. Listopad 2018. 10:41

I ja ga koristim, stvarno mi je super, ono kad mi iskoči neki prišt, predobro brzo zacijeli. Čudo od kreme 😆

• Malenaa88
    28. Listopad 2018. 10:41

E hvala cure moje fine . Hocu pitat cu i za tu kremu jer ovo mi bas pocinje ic na zivce nit sjedit nit hodat nit lezat  . Veliko hvala 

• Semyzg31
    28. Listopad 2018. 12:28

malagarava

E hvala cure moje fine . Hocu pitat cu i za tu kremu jer ovo mi bas pocinje ic na zivce nit sjedit nit hodat nit lezat . Veliko hvala

Nemoj se smijat al sjecam se da je moja frendica imala problema s ogromnim cirevima na dupetu uglavnom stara susjeda joj savjetovala nek zamota krisku paradajza preko njsga gazom i ostavi preko noci ujutro joj je vec splasnulo a za 2 dana kao da niceg nije bilo.Pa eto probaj dok ne odes doktoru  ja stvarno ne znam jesu banske price al njoj je pomoglo.

• Malenaa88
    28. Listopad 2018. 13:46

Nemam se sta smijat stavljala sam ja  i luk i kupus i med i maslinovo ulje eto vidis paradajiza se nisam sjetila ali cula sam da izvlaci upalu dobro si me napomenula. Zezali me stavljas med taman ces guzu pomladit . Sad sve prirodno dok neodem u doktora pa cu je pitat za cicaplast ili crnu mast ili bilo sto samo da se ovog rijesim 

jasmina.heleg
    28. Listopad 2018. 19:36

vecer curke jel tkoja primjetila da je vec kilicu dobila Ja se osjecam tak napuhanom .Jucer pojela jaje na oko i bolje da nisam  jer namucila se citav dan, muka, grcevi,proliv uzzaaass jedva sam prezivjela .Danas je hvala bogu sve ok 

tratinčica_maslačak
    28. Listopad 2018. 20:14

Ja sam cijelo vrijeme napuhana. Imam trbuh kao da sam vec u barem trecem mjesecu trudnoce, ako ne i cetvrtom. 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.