Crna mast ne ide na recept, ali samo je pitanje jel smijes.
Nadam se da ce brzo proci ;)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Cure zelim vaše mišljenje. Da li bi smjela vozit orbitrek onakp laganim tempom ako je sve uredu s trudnocom?
Malagarava imas u ljekarni, zove se Cicaplast od La Roche Posay. Pitaj jel to smijes. To pomaze sa čirevima, prištevima, aknama.... Meni je stvarno dobra krema
Fairies Mislim da orbitrek spada pod one koje trudnice ne smiju radi tih određenih pokreta... Pitaj dr najbolje
Tonkica i Cicaplast je super a preporuca se i bebama pa to sigurno smije. Ja ga koristim i sada.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
I ja ga koristim, stvarno mi je super, ono kad mi iskoči neki prišt, predobro brzo zacijeli. Čudo od kreme 😆
E hvala cure moje fine . Hocu pitat cu i za tu kremu jer ovo mi bas pocinje ic na zivce nit sjedit nit hodat nit lezat . Veliko hvala
E hvala cure moje fine . Hocu pitat cu i za tu kremu jer ovo mi bas pocinje ic na zivce nit sjedit nit hodat nit lezat . Veliko hvala
Nemoj se smijat al sjecam se da je moja frendica imala problema s ogromnim cirevima na dupetu uglavnom stara susjeda joj savjetovala nek zamota krisku paradajza preko njsga gazom i ostavi preko noci ujutro joj je vec splasnulo a za 2 dana kao da niceg nije bilo.Pa eto probaj dok ne odes doktoru ja stvarno ne znam jesu banske price al njoj je pomoglo.
Nemam se sta smijat stavljala sam ja i luk i kupus i med i maslinovo ulje eto vidis paradajiza se nisam sjetila ali cula sam da izvlaci upalu dobro si me napomenula. Zezali me stavljas med taman ces guzu pomladit . Sad sve prirodno dok neodem u doktora pa cu je pitat za cicaplast ili crnu mast ili bilo sto samo da se ovog rijesim
vecer curke jel tkoja primjetila da je vec kilicu dobila Ja se osjecam tak napuhanom .Jucer pojela jaje na oko i bolje da nisam jer namucila se citav dan, muka, grcevi,proliv uzzaaass jedva sam prezivjela .Danas je hvala bogu sve ok
Ja sam cijelo vrijeme napuhana. Imam trbuh kao da sam vec u barem trecem mjesecu trudnoce, ako ne i cetvrtom. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji