jutro cure! stigla s posla i sad planiram biti u krevetu cijelo popodne tolko sam umorna da ne funkcioniram kak spada. stvarno jedva čekam taj 12,13 tt da prestane umor i ovo povraćanje, svaku večer obavezno povraćam. maternica malo boli, malo ne, više ne, nego da, grudi jedan dan rasturaju, drugi je malo lakše i tak u krug. čekam pregled 2.11. da možemo reći roditeljima i da si olakšam neke stvari, pogotovo peglanje koje mislim uvaliti svekrvi, bar mm-ove pulovere za posao
nadam se da ste dobro, ako neke cure imaju preglede, držim palčeve da sve bude u redu
Hvala Tenci, ja evo cekam vec sat vremena, 15 faking trudnica ispred mene.:D
E da vas pitam za termin.. da li vam se termin razlikuje od onog sto vam je gin rekao ili su svugdje termini po aplikaciji?
ok, nesto mi je stima s forumom. napisala citabu o svim tim testovima, ovo kaj je tonkica pitala pa oba puta nestalo. ako se pojave dva kilometarska posta, nisam ja - forum steka. ako nekoga zanima detaljno sto je koji test i koliko pouzdanost ima, mogu ponovno napisati. ugl, jako su velike razlike u osjetljivosti, preciznosti, invazovnosti i cijeni, naravno.
jedva cekam utorak i prvu kontrolu. meni je bas dosta muka i jako sam umorna i ne funkcioniram bas optimalno na poslu, zbog problema s prvom cu vjerojatno puno puno ranije na komplikacije u ovoj trudnoci, da se ne ponove trudovi jacine 60 s 28tt i jacine 100 u 32 tt... (100 su oni peak trudovi s kojima se radja...). Joj, nadam se da cu cuti srceko u utorak, iako ce prema ZM biti 5+5; no sudeci po biologiji, mislim da mi je prosli ciklus bio barem tjedan dana kraci, sto znaci da bi trudnoca mogla biti par dana veca i da bi se nesto i moglo detektirati.
Dan zene.
Mene takodjer skroz neke lose misli prate,pa se pitam dal' je normalno da mi skroz muka,i tako to. Ali opet dodjem do pameti i sjetim se da mi negativne misli nece pomoci. Pa pokusam mislit pozitivno,prepustiti stvari u Bozje ruke i nadati se najboljem.
Imate vec neke lude kombinacije sa hranom ili da vam se Nest odredeno jede? Meni karfiol,vec 3 dana ga kuham i jedem 😀
Meni šećer ispao 5.5… A bila sam na tašte i ne jedem baš secere ni kruh… baš mi je to sad čudno :/
Rekao je doktor da ću ići na ogtt u 10.tjednu a da do tada pazim da ne jedem šećere…
banana ti jako dize secer npr, tjestenina isto... sto si i kada jela dan prije vadjenja krvi?
Dan zene.
Mene takodjer skroz neke lose misli prate,pa se pitam dal' je normalno da mi skroz muka,i tako to. Ali opet dodjem do pameti i sjetim se da mi negativne misli nece pomoci. Pa pokusam mislit pozitivno,prepustiti stvari u Bozje ruke i nadati se najboljem.
Imate vec neke lude kombinacije sa hranom ili da vam se Nest odredeno jede? Meni karfiol,vec 3 dana ga kuham i jedem 😀
ja salate jedem cijele dane, samo salate...a prije toga ju ko frik oribam, natopim u vodu i sodabikarbonu i onda guštam :)
u prvoj trudnoći sam bila ovisna o ajvaru, za doručak, ručak i večeru :D
Bok ženice drage!
Evo ja sam nova na ovom forumu…trudna sam 10+1, termin 15.05…ovo mi je treća trudnoća…a sve više me strah..možda zato što sam starija i svjesnija u odnosu na prvu i drugu.. uglavnom sve živo mi je…najdeblja trudnoća, najgore mučnine, konstatna pospanost…radim,,,i radit ću do kraja jer smatram da će mi biti lakše malo misli preusmjeriti..
Pozdrav Ancice! Zelim ti skolsku trudnocu i ugodno druzenje 😉 Mi smo u isti dan, meni je danas isto 10+1 🤗
Pozdrav, meni je isto 15.05 termin
Super! pratimo se onda
Dan zene.
ja salate jedem cijele dane, samo salate…a prije toga ju ko frik oribam, natopim u vodu i sodabikarbonu i onda guštam :)
Sodabikarbona protiv toksoplazme, listerije..? Može li alkoholni ocat isto?
Dan zene.
ja salate jedem cijele dane, samo salate…a prije toga ju ko frik oribam, natopim u vodu i sodabikarbonu i onda guštam :)
Raznorazne salate mljacccc
Pozdrav svima,evo da vam se i ja pridruzim.danas sam 5+6,jucer bila na ultrazvuku jer mi se pojavilo malo krvi,sve je ok,srceko kuca,moram samo malo mirovat i vjerovat da ce sve bit ok.
Sad jedno pitanje ako koja zna,do jucer sam imala otvoreno obicno bolovanje a od jucer do kraja mj mi je otvorio komplikacije.da li ja te komplikacije moram nosit na hzzo ili u firmu?i ja bi onda uzela godisnji,da li mi se to isplati posto mi je otvorio komplikacije ili da odradim go i onda ponovo otvaram?mislim da tih 5 dana nece utjecat na nikakav prosjek??
Sortiraj odgovore
Najstariji