Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Listopad 2018. 10:27

jutro cure! stigla s posla i sad planiram biti u krevetu cijelo popodne  tolko sam umorna da ne funkcioniram kak spada. stvarno jedva čekam taj 12,13 tt da prestane umor i ovo povraćanje, svaku večer obavezno povraćam. maternica malo boli, malo ne, više ne, nego da, grudi jedan dan rasturaju, drugi je malo lakše i tak u krug. čekam pregled 2.11. da možemo reći roditeljima i da si olakšam neke stvari, pogotovo peglanje koje mislim uvaliti svekrvi, bar mm-ove pulovere za posao  nadam se da ste dobro, ako neke cure imaju preglede, držim palčeve da sve bude u redu 

26. Listopad 2018. 10:38

Hvala Tenci, ja evo cekam vec sat vremena, 15 faking trudnica ispred mene.:D

E da vas pitam za termin.. da li vam se termin razlikuje od onog sto vam je gin rekao ili su svugdje termini po aplikaciji?

Brin
    26. Listopad 2018. 10:49

ok, nesto mi je stima s forumom. napisala citabu o svim tim testovima, ovo kaj je tonkica pitala pa oba puta nestalo. ako se pojave dva kilometarska posta, nisam ja - forum steka. ako nekoga zanima detaljno sto je koji test i koliko pouzdanost ima, mogu ponovno napisati. ugl, jako su velike razlike u osjetljivosti, preciznosti, invazovnosti i cijeni, naravno.

jedva cekam utorak i prvu kontrolu. meni je bas dosta muka i jako sam umorna i ne funkcioniram bas optimalno na poslu, zbog problema s prvom cu vjerojatno puno puno ranije na komplikacije u ovoj trudnoci, da se ne ponove trudovi jacine 60 s 28tt i jacine 100 u 32 tt... (100 su oni peak trudovi s kojima se radja...). Joj, nadam se da cu cuti srceko u utorak, iako ce prema ZM biti 5+5; no sudeci po biologiji, mislim da mi je prosli ciklus bio barem tjedan dana kraci, sto znaci da bi trudnoca mogla biti par dana veca i da bi se nesto i moglo detektirati.

• marinica29
    26. Listopad 2018. 10:50

Dan zene. 
    Mene takodjer skroz neke lose misli prate,pa se pitam dal' je normalno da mi skroz muka,i tako to. Ali opet dodjem do pameti i sjetim se da mi negativne misli nece pomoci. Pa pokusam mislit pozitivno,prepustiti stvari u Bozje ruke i nadati se najboljem.
    Imate vec neke lude kombinacije sa hranom ili da vam se Nest odredeno jede? Meni karfiol,vec 3 dana ga kuham i jedem 😀

Brin
    26. Listopad 2018. 10:51

Embarasada

Meni šećer ispao 5.5… A bila sam na tašte i ne jedem baš secere ni kruh… baš mi je to sad čudno :/
    Rekao je doktor da ću ići na ogtt u 10.tjednu a da do tada pazim da ne jedem šećere…

banana ti jako dize secer npr, tjestenina isto... sto si i kada jela dan prije vadjenja krvi?

OhSoBoho
    26. Listopad 2018. 11:34

marinica29

Dan zene.
    Mene takodjer skroz neke lose misli prate,pa se pitam dal' je normalno da mi skroz muka,i tako to. Ali opet dodjem do pameti i sjetim se da mi negativne misli nece pomoci. Pa pokusam mislit pozitivno,prepustiti stvari u Bozje ruke i nadati se najboljem.
    Imate vec neke lude kombinacije sa hranom ili da vam se Nest odredeno jede? Meni karfiol,vec 3 dana ga kuham i jedem 😀

ja salate jedem cijele dane, samo salate...a prije toga ju ko frik oribam, natopim u vodu i sodabikarbonu i onda guštam :)
    u prvoj trudnoći sam bila ovisna o ajvaru, za doručak, ručak i večeru :D

26. Listopad 2018. 11:48

TikTaktica

Nina187

Ancica

Bok ženice drage!
    Evo ja sam nova na ovom forumu…trudna sam 10+1, termin 15.05…ovo mi je treća trudnoća…a sve više me strah..možda zato što sam starija i svjesnija u odnosu na prvu i drugu.. uglavnom sve živo mi je…najdeblja trudnoća, najgore mučnine, konstatna pospanost…radim,,,i radit ću do kraja jer smatram da će mi biti lakše malo misli preusmjeriti..

Pozdrav Ancice! Zelim ti skolsku trudnocu i ugodno druzenje 😉 Mi smo u isti dan, meni je danas isto 10+1 🤗

Pozdrav, meni je isto 15.05 termin

Super! pratimo se onda

Galaxy
    26. Listopad 2018. 11:52

OhSoBoho

marinica29

Dan zene.

ja salate jedem cijele dane, samo salate…a prije toga ju ko frik oribam, natopim u vodu i sodabikarbonu i onda guštam :)

Sodabikarbona protiv toksoplazme, listerije..? Može li alkoholni ocat isto?

26. Listopad 2018. 11:55

OhSoBoho

marinica29

Dan zene.

ja salate jedem cijele dane, samo salate…a prije toga ju ko frik oribam, natopim u vodu i sodabikarbonu i onda guštam :)

Raznorazne salate mljacccc

• Cvjetic
    26. Listopad 2018. 12:23

Pozdrav svima,evo da vam se i ja pridruzim.danas sam 5+6,jucer bila na ultrazvuku jer mi se pojavilo malo krvi,sve je ok,srceko kuca,moram samo malo mirovat i vjerovat da ce sve bit ok.
    Sad jedno pitanje ako koja zna,do jucer sam imala otvoreno obicno bolovanje a od jucer do kraja mj mi je otvorio komplikacije.da li ja te komplikacije moram nosit na hzzo ili u firmu?i ja bi onda uzela godisnji,da li mi se to isplati posto mi je otvorio komplikacije ili da odradim go i onda ponovo otvaram?mislim da tih 5 dana nece utjecat na nikakav prosjek??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.