Sorry cure sto pitam glupa pitanja 😣 Razgovarala sam s mm i odlucili smo da cemo poslusati gin na sljedecem pregledu. Ne mogu vise o ovome razmisljati jer sam se bas uzrujala... Samo pozitivne misli!! ❤
vecer svima koliko vas ima ..Ja danas napokon se usudila reci direktoru za trudnocu i ono bojala sam se da ce mi reci da ga nezanima i da cu otkaz dobiti ili da mi nece ugovor produziti al zadivno cudo rekao cestitam i da ce sve rijesiti da naravno da cu imat podrsku sa ugovorom i sve sad nadam se da me nije slagao bar nisam imala taj osjecaj da laze.mislim raditi negdje do veljace ili ozujka vidjet cu kak cu se osjecat za sad super .Kako radim pa ni nemislim i neprimjecujem da me sta boli jedino sto sam popodne recimo pospana dosta i zamaram sebrzu al velim kad krene ona navala sa gablecima i zaboravim na umor tako da mislim da je to i dosta u glavi.sto se tice stomaka pa nekad sam ga mogla ono uvuci u sebe sad vise nemogu hahaha Danas je 6+1 iako nisam nikom htjela reci u firmi osim direktora naravno ni sat vremena nije proslo i svi saznali svima je razglasio a ni doktoru nisam otisla jaooo
Ja sam danas točno 6 tjedana i već pola sata me rastura pri dnu leđa kao da trebam dobitiU tolikom sam strahu da ću poludit do kraja trudnoće. Ovo mi je treća, prve dvije su propale u ranim tjednima i sad osluškujem svaki simptom, grč i bol i bojim se. Beta se skoro poduplala sa 5464 na 9962. To je valjda ok nalaz. Nadam se najboljem..
Što se umora tiče, satrana sam već danima i isto samo spavam i vegetiram.
Jutro curke. Da vas malo utjesim, ja sam 10+4, umor polako popusta, na pocetku sam spavala cim dodjem s posla i nisam to mogla kontrolirati, sad je vec sve to stabilno, osjecam ja umor od posla ali opet nije pretjerano. Mucnine su se prorjedile, sa svakodnevnog visestrukog povracanja doslo je do jednom u dva ili tri dana. Topli i dugi tus definitivno pomaze kod bolnih grudi, jednostavno razmeksa i ublazi cijelo tijelo. Bolovi u stomaku se pojave rijetko sad kad se maternica ocito rasirila. Treba maksimalno paziti na neke pokrete, nagla ustajanja, savijanja, protezanja i slicno. Nisam strucnjak, ovo je sve bas iz mog dosadasnjeg iskustva i nadam se da ce nekome pomoci.
jutro svima.
Galaxy, znam kako ti je, prošla sam i ja to. prvo spontatni, onda čuvanje svih 9 mjeseci i sad sve ispočetka. s vremenom postane lakše, ako te to iša tješi. mislim da je normalno da sve strepimo i razmišljamo o tome stalno ali tako je to kad je nešto potpuno van naše moći. najbitnije je tjerat se pozitivno razmišljati.
meni je isto koma, prvi pregled imam tek sljedeći petak, tad ću već u osmom tjednu biti...
što se umora tiče, ja u 8 navečer uspavam malog i ostanem spavati. i to mi je maksimum, dulje od 8 ne mogu bit budna ni da hoću.
mučnina nemam, nikad ih do sada nisam ni imala ali zato bol maternice....ono, konstantno...srećom, magnezij pomogne...
jutro svima.
Galaxy, znam kako ti je, prošla sam i ja to. prvo spontatni, onda čuvanje svih 9 mjeseci i sad sve ispočetka. s vremenom postane lakše, ako te to iša tješi. mislim da je normalno da sve strepimo i razmišljamo o tome stalno ali tako je to kad je nešto potpuno van naše moći. najbitnije je tjerat se pozitivno razmišljati.
meni je isto koma, prvi pregled imam tek sljedeći petak, tad ću već u osmom tjednu biti..
Ma ni nema potrebe ranije ići, čak i da nešto ne daj Bože pođe po zlu, nema se što tu puno napraviti. Bolje što manje čačkat dole..
Ja se nadam da će sve biti u redu i da ću moći nastaviti raditi i baviti se tjelovježbom. Prvu trudnoću sam čuvala do 7.tjedna i nije pomoglo. Ležanje na kauču i sama sa svojim mislima, nikako nije dobro utjecalo na mene, a nije spriječilo spontani pobačaj. Tako da sad jedva čekam da mi kažu da mogu normalno funkcionirat. Smanjit ću tempo, ali nemam namjeru ležati..osim naravno, ako me ne slomi umor i mučnine
Bok ženice drage!
Evo ja sam nova na ovom forumu…trudna sam 10+1, termin 15.05…ovo mi je treća trudnoća…a sve više me strah..možda zato što sam starija i svjesnija u odnosu na prvu i drugu.. uglavnom sve živo mi je…najdeblja trudnoća, najgore mučnine, konstatna pospanost…radim,,,i radit ću do kraja jer smatram da će mi biti lakše malo misli preusmjeriti..
Pozdrav Ancice! Zelim ti skolsku trudnocu i ugodno druzenje 😉 Mi smo u isti dan, meni je danas isto 10+1 🤗
Pozdrav, meni je isto 15.05 termin
jutro svima.
meni je isto koma, prvi pregled imam tek sljedeći petak, tad ću već u osmom tjednu biti..
Ma ni nema potrebe ranije ići, čak i da nešto ne daj Bože pođe po zlu, nema se što tu puno napraviti. Bolje što manje čačkat dole..
Ja se nadam da će sve biti u redu i da ću moći nastaviti raditi i baviti se tjelovježbom. Prvu trudnoću sam čuvala do 7.tjedna i nije pomoglo. Ležanje na kauču i sama sa svojim mislima, nikako nije dobro utjecalo na mene, a nije spriječilo spontani pobačaj. Tako da sad jedva čekam da mi kažu da mogu normalno funkcionirat. Smanjit ću tempo, ali nemam namjeru ležati..osim naravno, ako me ne slomi umor i mučnine
ako sve prođe dobro, rodit ćemo u isto vrijeme ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji