Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2018. 13:47

Ok! super još malo strahanajbolje je kad si mlad i još ne znaš za puno toga..
    Taj test ću odraditi privatno u gin.koji mi vodi trudnoću, inače sam s otoka tako da nismo baš opremljeni.

mjehuric
    25. Listopad 2018. 14:06

Ancice dobro dosla 🤗🤗🤗 ja sam prekjucer bila na uzv,i jucer vadila krv za taj test,ugl rekli su mi za 5 dana nalazi da ce biti kod dr..nije mi bas svejedno,ali trudim se misliti pozitivno..😘😘

mjehuric
    25. Listopad 2018. 14:12

Eee jos jedno pitanje do kojeg se datuma predaju doznake na socijalno i kod poslodavca?..

25. Listopad 2018. 14:13

mjehuric

Ancice dobro dosla 🤗🤗🤗 ja sam prekjucer bila na uzv,i jucer vadila krv za taj test,ugl rekli su mi za 5 dana nalazi da ce biti kod dr..nije mi bas svejedno,ali trudim se misliti pozitivno..😘😘

Hvala ti! Držim fige da sve bude OK

25. Listopad 2018. 14:28

mjehuric

Eee jos jedno pitanje do kojeg se datuma predaju doznake na socijalno i kod poslodavca?..

Hm,pa valjda do kraja mjeseca, ali nemam pojma. Ja planiram sutra

• Semyzg31
    25. Listopad 2018. 15:08

mjehuric

Ja bas danas gledala do 5 u mjesecu na hzzo treba donijet

• Embarasada
    25. Listopad 2018. 16:02

Meni šećer ispao 5.5... A bila sam na tašte i ne jedem baš secere ni kruh... baš mi je to sad čudno :/
    Rekao je doktor da ću ići na ogtt u 10.tjednu a da do tada pazim da ne jedem šećere...

Župčica
    25. Listopad 2018. 16:10

Ajoj... Embarasada ma nemoj se plasit iako ja znam kako je u trudnoći kad ti nesto zabrane... Ja zbog tlaka ne smijem nista slano... A dodje mi nekad da se najedem... Moja je susjeda imala takav secer cijelu trudnocu tako na granici pa se sama pikala i kontrolirala a uzala bi pojesti i keks i malo secera u kavi... Tako da samo polako...

• Tonkica1
    25. Listopad 2018. 17:41

Pozdrav curke! Novim curama želim dobrodošlicu i uredne trudnoće! A što pere ovaj umor, pa to je strašno, koliko god spavala, nije mi dovoljno. Imam tu sreću da mi se ne muči, kroz dan nekoliko puta osjećam to zatezanje, nadam se da je to samo širenje maternice...
    Taj kombinirani probir... u kojim slučajevima se radi taj test? Meni je prva trudnoća pa ne znam ništa o tome...

• Embarasada
    25. Listopad 2018. 18:20

Sama izaberes da li želiš raditi probir a test uzima u obzir tvoje godine, krv i radi se ultrazvuk na kojemu se gleda nuhalni nabor. Rezultat testa je koliko je šansa da dijete ima neki kromosomski poremecaj, npr. Downov sindrom. Rezultat izgleda ovako npr 1:2000 ili 1:300....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.