Studentice nadam se da će to proći što bezbolnije, drži se još je mnogo prilika pred tobomželim ti što brži oporavak.
bok cure. jedva drzim oci otvorene koliko sam strgana i umorna, em mi je muka, em mi se spava za poluditi, a na poslu sam. jutros sam krv vadila, sada zivim u stragu dok mi ne dodju nalazi i nadam se da se je ginicka sjetila traziti bhcg. studentice, zao mi je gubitka, nadam se da ce ti zahvat sto lakse proci i zelim brzi oporavak. zbog prijasnjih biokemijskih se nisam jako sazvijela s ovim plusom, nekako do potvrdjivanja zilne funkcije zivim ni na nebu ni na zemlji, a onda jos 6-7 tj do drugog tromjesecja se nadam najboljem. i mene bi najvise veselilo da su kontrole cesce, no opet, cinjenica je da su kod nas vec ovako jako ceste, u zapadnoj europi (njemacka, austrija, nizozemska) se rade svega 3 uzv (potvrda s 6 tj, prvi screen mini anomaly s 12tt i drugi puni anomaly scan s 20-23tt), doktore vidis ta tri puta, a ako je sve ok, trudnocu i porod vode babice. kod nas se zapravo jos jako puno petljaju, ma ne znam, ne valja previse cackati, a opet, treba se uhvatiti ako se nesto dogadja. i ja sam bas danas u nekom velikom strahu, premda se pokusavam izkontrolirati, jos sam jednu takvu vijest danas primila iz blizek kruga i bas bude tesko, ali opet, idemo dalje i nadamo se da nece nama. dobrodosle nove, a sretno nam svima da bude sto manje tuznih, a sto vise lijepih vijesti.
Bok ženice drage!
Evo ja sam nova na ovom forumu…trudna sam 10+1, termin 15.05…ovo mi je treća trudnoća…a sve više me strah..možda zato što sam starija i svjesnija u odnosu na prvu i drugu.. uglavnom sve živo mi je…najdeblja trudnoća, najgore mučnine, konstatna pospanost…radim,,,i radit ću do kraja jer smatram da će mi biti lakše malo misli preusmjeriti..
Krivo sam napisala 11+1...
Da, i ja sam čitala da je moguće a i trbuh mi je duplo veći sad nego prije
I meni je Ančice... Već se zaoblio skroz.. Ne mogu više ni kriti trudnoću sve da hoću...
Bok draga! Super!
Moći ćemo se lijepo pratiti…05.11.mi je zakazan kombinirani test probira, njega nisam radila u prve dvije trudnoće a sad bi kao trebala..odnosno savjet je bio ginekologa. Kako je kod tebe?
Pozdrav
Onda smo točno u tjedan dana razlike 😁 ja bi trebala 8.11. na kombinirani probir
Hihihi baš tako! I naravno obvezna trudnička odjeća do donjeg veša..još malo i čarapesve me steže...
Bok draga! Super!
Moći ćemo se lijepo pratiti…05.11.mi je zakazan kombinirani test probira, njega nisam radila u prve dvije trudnoće a sad bi kao trebala..odnosno savjet je bio ginekologa. Kako je kod tebe?
Pozdrav
Onda smo točno u tjedan dana razlike 😁 ja bi trebala 8.11. na kombinirani probir
Da! tjedan dana razlike...ovo će mi biti prvo iskustvo s takvim testiranjem, nadam se da će sve biti ok. Jeli možda znate koliko se čekaju rezultati?
Bok draga! Super!
Pozdrav
Da! tjedan dana razlike…ovo će mi biti prvo iskustvo s takvim testiranjem, nadam se da će sve biti ok. Jeli možda znate koliko se čekaju rezultati?
Pa samo vam uzimaju krv, a na uzv mozete dan ranije kod svog gin. Pa mislim da od 10-14 dana, a u koju bolnicu idete?
to je samo pretraga krvi. ja sam ju radila u Peterovoj, za 10 dana sam dobila nalaz.
Sortiraj odgovore
Najstariji