Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2018. 11:58

Studentice nadam se da će to proći što bezbolnije, drži se još je mnogo prilika pred tobomželim ti što brži oporavak.

Brin
    25. Listopad 2018. 12:26

bok cure. jedva drzim oci otvorene koliko sam strgana i umorna, em mi je muka, em mi se spava za poluditi, a na poslu sam. jutros sam krv vadila, sada zivim u stragu dok mi ne dodju nalazi i nadam se da se je ginicka sjetila traziti bhcg. studentice, zao mi je gubitka, nadam se da ce ti zahvat sto lakse proci i zelim brzi oporavak. zbog prijasnjih biokemijskih se nisam jako sazvijela s ovim plusom, nekako do potvrdjivanja zilne funkcije zivim ni na nebu ni na zemlji, a onda jos 6-7 tj do drugog tromjesecja se nadam najboljem. i mene bi najvise veselilo da su kontrole cesce, no opet, cinjenica je da su kod nas vec ovako jako ceste, u zapadnoj europi (njemacka, austrija, nizozemska) se rade svega 3 uzv (potvrda s 6 tj, prvi screen mini anomaly s 12tt i drugi puni anomaly scan s 20-23tt), doktore vidis ta tri puta, a ako je sve ok, trudnocu i porod vode babice. kod nas se zapravo jos jako puno petljaju, ma ne znam, ne valja previse cackati, a opet, treba se uhvatiti ako se nesto dogadja. i ja sam bas danas u nekom velikom strahu, premda se pokusavam izkontrolirati, jos sam jednu takvu vijest danas primila iz blizek kruga i bas bude tesko, ali opet, idemo dalje i nadamo se da nece nama. dobrodosle nove, a sretno nam svima da bude sto manje tuznih, a sto vise lijepih vijesti.

25. Listopad 2018. 12:52

Ancica

Bok ženice drage!
    Evo ja sam nova na ovom forumu…trudna sam 10+1, termin 15.05…ovo mi je treća trudnoća…a sve više me strah..možda zato što sam starija i svjesnija u odnosu na prvu i drugu.. uglavnom sve živo mi je…najdeblja trudnoća, najgore mučnine, konstatna pospanost…radim,,,i radit ću do kraja jer smatram da će mi biti lakše malo misli preusmjeriti..

Krivo sam napisala 11+1...

25. Listopad 2018. 12:54

Da, i ja sam čitala da je moguće a i trbuh mi je duplo veći sad nego prije

Župčica
    25. Listopad 2018. 12:58

I meni je Ančice... Već se zaoblio skroz.. Ne mogu više ni kriti trudnoću sve da hoću...

Nina187
    25. Listopad 2018. 13:14

Ancica

Bok draga! Super!
    Moći ćemo se lijepo pratiti…05.11.mi je zakazan kombinirani test probira, njega nisam radila u prve dvije trudnoće a sad bi kao trebala..odnosno savjet je bio ginekologa. Kako je kod tebe?
    Pozdrav

Onda smo točno u tjedan dana razlike 😁 ja bi trebala 8.11. na kombinirani probir

25. Listopad 2018. 13:14

Hihihi baš tako! I naravno obvezna trudnička odjeća do donjeg veša..još malo i  čarapesve me steže...

25. Listopad 2018. 13:25

Nina187

Ancica

Bok draga! Super!
    Moći ćemo se lijepo pratiti…05.11.mi je zakazan kombinirani test probira, njega nisam radila u prve dvije trudnoće a sad bi kao trebala..odnosno savjet je bio ginekologa. Kako je kod tebe?
    Pozdrav

Onda smo točno u tjedan dana razlike 😁 ja bi trebala 8.11. na kombinirani probir

Da! tjedan dana razlike...ovo će mi biti prvo iskustvo s takvim testiranjem, nadam se da će sve biti ok. Jeli možda znate koliko se čekaju rezultati?

Nina187
    25. Listopad 2018. 13:32

Ancica

Nina187

Ancica

Bok draga! Super!
    Pozdrav

Da! tjedan dana razlike…ovo će mi biti prvo iskustvo s takvim testiranjem, nadam se da će sve biti ok. Jeli možda znate koliko se čekaju rezultati?

Pa samo vam uzimaju krv, a na uzv mozete dan ranije kod svog gin. Pa mislim da od 10-14 dana, a u koju bolnicu idete?

OhSoBoho
    25. Listopad 2018. 13:38

to je samo pretraga krvi. ja sam ju radila u Peterovoj, za 10 dana sam dobila nalaz.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.