Bok ženice drage!
Evo ja sam nova na ovom forumu...trudna sam 10+1, termin 15.05...ovo mi je treća trudnoća...a sve više me strah..možda zato što sam starija i svjesnija u odnosu na prvu i drugu.. uglavnom sve živo mi je...najdeblja trudnoća, najgore mučnine, konstatna pospanost...radim,,,i radit ću do kraja jer smatram da će mi biti lakše malo misli preusmjeriti..
Ančice, dobro nam došla... I kod mene ti je identično... Prve dvije trudnoće se uopće nisam strašila a sad sanjam da sam prokrvarila Toliko sam opterećena iako se trudim ne biti ali jače je od mene...
Ancice, dobro dosla! Zelim ti urednu trudnocu
Ja se duboko nadam da ti strahovi nestanu ulaskom i drugo tromjesjecje jer ako je tak do kraja, ne budem psihicki dobro. Mislim da je i nama razmisljanje o trudnoci drukcije dok prode ovo kriticno vrijeme, i dok simptomi ne budu toliko izrazeni, bar se nadam.
I ja se Tenci tome nadam... Jer kako sam rekla nezz iako mi je treca trudnoca jer se s prve dvije nisam plasila. Ja cak mislim da sam sinoc osjetila bebicu... Nezz je li rano ali razlika mi je od rada crijeva i znam koji je to osjecaj jer mi je ovo treca trudnoca... A sad mozda se varam ali sam i citala da je moguce kod zena koje su 2+ puta radjale... Ipak ako osjetimo cistice od toliko cm zasto ne bi i bebu koja se mrda....
jutro, cure!
studentice, žao mi je. nažalost, znam kako ti je. drži se!
što se tiče strahova u trudnoći, meni je to pod normalno. kako je prva završila spontanim, drugu sam preležala, što doma što u bolnici, sad isto imam razne scenarije u glavi ali trudim se biti jača od toga. a i lakše je sad kad već imam jednog aktivnog jednogodišnjaka uz sebe pa ne stignem toliko dramiti
danas imam samo jednu misiju. ostati budna. što je teško jer ne smijem piti kave koliko bi mi trebalo
Hvala vambaš onako bila bih najmirnija kada bi pregledi bili svaki tjedan
i ja se nadam da će strahovi proći jer još je puuuno do kraja ...a i radi starije djece moram biti što pribranija..ugl borim se sama sa sobom. Svakako mi je lakše kad svoje osjećaje mogu s nekim podijeliti tko me razumije..želim i ja vama što lagodniju trudnoću sa što manje tegoba i strahova..
Bok ženice drage!
Evo ja sam nova na ovom forumu…trudna sam 10+1, termin 15.05…ovo mi je treća trudnoća…a sve više me strah..možda zato što sam starija i svjesnija u odnosu na prvu i drugu.. uglavnom sve živo mi je…najdeblja trudnoća, najgore mučnine, konstatna pospanost…radim,,,i radit ću do kraja jer smatram da će mi biti lakše malo misli preusmjeriti..
Pozdrav Ancice! Zelim ti skolsku trudnocu i ugodno druzenje 😉 Mi smo u isti dan, meni je danas isto 10+1 🤗
Cure hvala vam. Danas sam malo bolje, sutra idem na kiretrazu..
Ja sam nekako imala los predosjecaj od zadnjeg pregleda i sad mi je za sto nisam odmah isla kod privatnika na uzv vidjeti bolje. Nemojte zanemarivati svoje predosjecaje. Meni je tako 3tj proslo.. uzas.
Sretno svima dalje
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Studentice drzi nam se... Zelim ti svu srecu da sto bezbolnije prodje kako fizicki tako i psihicki... Brzo nam se oporavi ... Zelim ti da sto prije dobijes novi plusic i da sve bude uredu 😘😘😘
Bok draga! Super!
Moći ćemo se lijepo pratiti...05.11.mi je zakazan kombinirani test probira, njega nisam radila u prve dvije trudnoće a sad bi kao trebala..odnosno savjet je bio ginekologa. Kako je kod tebe?
Pozdrav
Sortiraj odgovore
Najstariji