helou curke, kod mene nista novo, sve po skolski 😂
ja sam se mazala prvu trudnocu sa eucerin uljem za trudnice, lijepo mirise i fino upija, nisam uspjela izbjeci jednu striju na kuku,koju sam uocila tek par mj nakon poroda, ali je ona bijela i mala pa je skoro i ne racunam :D
marinica20, koliko si sad trudna?
možda nam i drugo bude isto staro ;)
8+4 😃
Dobrodosle nove cure ...
Evo samo da se malo oglasim😁
Ja sam sto se tice strija puna.. Grozna sam sto se tice mazanja tj uceatalosti mazanja jer se dva dana namazem a tri ne 😂😂😂 nije ni cudo sto sam ispucala cijela .... A sama sam si kriva...
Neznam za vas ali meni se trbuh vec zaoblio tako da se vec primjeti lagano.. Mozda je to sto mi je treca trudnoca a nisam mrsavica...
Mislim da je bitno redovno se mazati, manje bitno čime. Ja sam običnu kremu koristila, neki jeftilen iz dm-a, nigdje nisam popucala a inače sam sklona strijama. Nadam se da će me i u ovoj trudnoći zaobići.
Inače, ne znam kako vi, al ja već u 8 idem u krevet, umorna da ne znam za sebe...
Potpisujem umor! 😁 Cim dodem doma pod tus i spavanac 😜
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
OhSoBoho i ja bi mogla vec u 8 spavati, ali dodem kasno s posla i onda ispada da radim i spavam, pa se tjeram da ostanem još budna
isto potpisujem umor, dođem s posla i odmah u krevet! i svako popodne spavam obavezno, to mi je novitet u mojem životu peglala sam malo prije i sad me boli na području lijevog jajnika, nadam se da nije ništ strašno, onak sekunda oštra bol i prestane, pa jedno vrijeme ništ, pa opet. jedva čekam pregled 2.11. da doktor kaže da je sve u redu da kažemo roditeljima i da onda mogu uvaliti veš mami ili svekrvi da speglaju, bar od mm za posao, jer to je jedina stvar koji ne mogu raditi
Jos jedna tuzna vijest. Srce prestalo kucati i to u 6tt.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji