Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    24. Listopad 2018. 20:15

Studentice jako mi je zao draga 😟 drzi se

Župčica
    24. Listopad 2018. 20:44

Studentice jakooo mi je zao 😢😢😢 Drzi se i budi jaka.... 

24. Listopad 2018. 20:51

studentice, iskreno mi je žao, drži se! 

• Malenaa88
    24. Listopad 2018. 21:19

Studentice zao mi je . Budi jaka

mjehuric
    24. Listopad 2018. 22:04

Studentice😪😪 zao mi je..drzi se😘

• Semyzg31
    24. Listopad 2018. 23:41

Studentice uzasno mi je zao😥,ja danas cijeli dan strepim nesto nadam se da vise nece biti losih vjesti i da cemo docekati svoje mrvice.Trudim se pozitivno razmisljat al danas me bas neki strah uhvato.😢

Lady8
    25. Listopad 2018. 06:12

Ajme kako mi je zao :(((((((

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Župčica
    25. Listopad 2018. 06:27

Jutrooo ja isto strepim.. Evo sanjala nocas da sam prokrvarila.. Bilo je tako realno... Jos dolazim k sebi 😞😞😞 srecom pa je bio samo san....

25. Listopad 2018. 07:18

Mene isto strah jako svega, samo se nadam da sljedeci petak bude sve u redu na pregledu, prestrasena sam jako.

lena.5
    25. Listopad 2018. 07:53

Ja se nadam da ovaj strah nestane u drugom tromjesjecju, nekad je bas previse ruznih misli. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.