Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brin
    24. Listopad 2018. 09:47

malina08

A kako da se mazem, namazem se i tako masna obucem ili? Zima mi je bitto gola

Malina, a da, nema tu pomoci. Meni je bila draza opcija masna potkosulja nego strije. Ovo sve se jako tesko upija, pogotovo shea. Ali zato bas hrani kozu i cini je elasitcnom. S tim da shea meni gadno mirisi, no i to sam pregrizla da ne popucam. Bas sam se bojala strija, jer sam ih izrazito sklona i imam feeling da je ovo slino trackanje ipak pokazalo rezultate.

• marinica29
    24. Listopad 2018. 11:12

Natipkam cijeli post i ode u k...
    Ohshoboho imamo isto staru djecu 😀
    Brin hvala na informaciji za vadjenje krvi na taste. Da budem drugi puta pametnija. A ne pojesti bananu u ponoc i onda se vidit sto je Secer 5.6
    Kod mene mucnine standard. Kao i neispavanost.
    Sretna sam ipak jer ovu trudnocu nemoram raditi,posto sam proslu do 6mjeseca i to je bilo mzcenje 8sati sjediti za racunalom

• marinica29
    24. Listopad 2018. 11:14

Ja sam se u prosloj mazala uljem iz dm i bioderma kremom za starije. Ali sto sam popucala to je strasno. I trbuh,grudi,bedra,ispod koljena...Nadam se da Ce ovaj puta biti malo bolje.

OhSoBoho
    24. Listopad 2018. 11:18

marinica20, koliko si sad trudna?
    možda nam i drugo bude isto staro ;)

Galaxy
    24. Listopad 2018. 12:40

Brin

..no mene je u prvoj trudnoci spasio Kemig i njihova rinfuza da se ne placa porez na ambalazu i lijepe deklaracije. 500g shea maslaca, 500ml bademovog ulja i 500ml kokosovog ulja i deri svaki dan, jednu jedinu striju nisam dobila. no redovitost je kljucna. A zadrzavam i mogucnost da stirje nisam dobila jer sam rodila s 35t, no eto, opet cu se oboruzati istim stvarima, trackati, mackati i nadati se najboljem.

zelim svima ugodan dan

Hej, gdje si nabavila ova Kemigova ulja? Preko njih ili u nekoj apoteci? Kako ih pomiješaš? Hvala

• Tonkica1
    24. Listopad 2018. 12:43

Brin bila sam na Kemig stranici i vidjela to sto si spominjala. Jesi ti uzimala rafinirane proizvode ili hladno tiještene? Pojma nemam koja je razlika, pa zato pitam...

Brin
    24. Listopad 2018. 12:47

Galaxy

Hej, gdje si nabavila ova Kemigova ulja? Preko njih ili u nekoj apoteci? Kako ih pomiješaš? Hvala

Bas u njihovoj prodavaonici u Zagrebu, tam kod Bauerove; no mozes i preko webshopa, ako imaju i u rinfuzi. Mislim da apoteke imaju samo fancy skupe verzije. Rinfuza su ti neugledne smedje boce s bijelim cepom i bijelom etiketom sa zelenim printom za tekuca ulja i bijela plasticna okrugla posudica za shea ulje koje je u krutom stanju. Identicno kao i fancy pakiranje, ali puuuno jeftinije.

Ja sam mijesala pri koristenju odokativno, cca pola cajne zlicice shea maslaca i sljuk kokosovog (kruto ispod 25 stupnjeva, tekuce iznad 25) i sljuk bademovog. kada nisam bila lijena da mazem 2x dnevno, kad je busa bila vec veca, onda bih ujutro shea plus badem, a navecer shea plus kokos. ugl, unatoc neugodnom mirisu shee (nekome je i ugodan, tako da je osobni dozivljaj), drzala sam se toga jer me jednino onda nije svrbio trbuh, inace bih se mogla ceskati satima. (kolestaza je bila iskljucena, cisto je bila reakcija koze na sirenje - i zato mislim da je puno pomoglo tome da nisu nastale strije)

Brin
    24. Listopad 2018. 12:48

Tonkica1

Brinbila sam na Kemig stranici i vidjela to sto si spominjala. Jesi ti uzimala rafinirane proizvode ili hladno tiještene? Pojma nemam koja je razlika, pa zato pitam…

sve hladno presane, to je najvisa razina cistoce i kvalitete.

• Tonkica1
    24. Listopad 2018. 13:14

Brin

Tonkica1

Brinbila sam na Kemig stranici i vidjela to sto si spominjala. Jesi ti uzimala rafinirane proizvode ili hladno tiještene? Pojma nemam koja je razlika, pa zato pitam…

sve hladno presane, to je najvisa razina cistoce i kvalitete.

Hvala ti puno! Definitivno cu otici do tamo! 😁

jasmina.heleg
    24. Listopad 2018. 15:12

pozdrav svima..evo ja sa posla dodjoh napokon i pospana sam pomalo a tak lijep dan.Danas mi je punih 6 tjedana i nemazem se nicim pozda cu poslije ,proslu trudnocu nisam mazala i nemam strije nisam nist popucala hvala bogu pa se nadam tako i sada .Fairies i mene je tak bolilo jednu vecer al to je mislim zbog hrane moramo paziti i suzbiti malo te nase zelje :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.