Mi nemamo nekakav dress code na poslu ali isto nekako volim ici pristojno...
Pricekat cu jos i ja Lidl jer sam se u prosloj trudnoci tamo obukla i bila mirna...
Zarina roba nezz.. Mi nemamo zaru a njihove velicine nekako variraju pa mi je tesko narucivat... Zara mi je super za mrsavice...
Pozdrav drage buduce mame :)
Mi u cetvrtak idemo na prvi pregled, imala sam uvijek neredovite menge pa po mojoj nekoj procjeni trudna sam 7 tjedana.. ono sto mi je sad najveci problem je da sam negdje pokupila neki virus i imam temp, glavobolju, kasalj, povracanje.. svasta nesto.. nadam se da to ne moze utjecati na bebu.. al jedva cekam pregled samo da mi kaze da je sve ok.. jel imao neko nesto slicno?
novim curama želim dobrodošlicu i da im trudnoće prođu u savršenom redu
što se tiče trudničke odjeće, ja nosim još sve svoje normalno, visoka sam i dosta mršava, tak da mislim da se meni trbuh ne bude nazirao dugo vremena (sestri se tek počeo vidjeti krajem 5. mjeseca trudnoće), moje traperice me ne tiskaju pa mislim da nema smisla sad kupovati ništ novog. isto sam čula da lidl ima super trudničku odjeću pa treba pričekati dok budu opet imali akcije.
Pozdrav, novim trudnicama zelim urednu i skolsku trudnocu :)
Ja sam maloprije kao prava trudnica jela sladoled, pravo mi zamirisao, zovem muza kupi nesto vocno...
legla, i sad mi muka 😑 nista u usta do dorucka nece uci
Odjeca, ja vec nosim trudnicke hlace, inace ne nosim uske hlace u struku zbog problema sa zelucem i crijevima, i sad evo trun dok se napuse stomak, smeta... tako da sam se prebacila u trudnicke.
Grudnjak, iz prve trudnoce imam velike grudnjake jer mi cice krenu enormno rasti, mislim nije to veliko, inace sam na 75b, ali sad vec broj vece nosim, i dobro dodju ove stvarcice iz prve trudnoce, kojima je prva sacuvajte sebi...
Neko je pitao za jelovnik, prvih mjeseci je jako tesko imati uravnotezenu prehranu, jer nekad su mucnine, nekad su slatki prohtijevi, ali vjerujem da svaka unosi velike kolicine voca pa i povrca. Ja zeleno nista ne smijem, zeludac...
ali dosta jedem crvenog mesa, puretine, sjemenki,pahuljica, ponekad rizu (ne sjeda mi zbog probave puno) ali vise jecam koristim, krompir (sinoc mi naumpali krompiri iz rerne,onako u ljusci sa mladim sirom), ukrade se tu i poneki cikenburger,pizza,torta,krofne,ali to je nekako bilo odmah na pocetku, sad mi pase sve sto je kiselastije i socnije.
Vjezbe radim, na yt jogu za pocetnike unazad nekoliko mjeseci, i pase mi taj tempo, i vjezbe balansa, nakon prvog trimestra krecem sa trudnickim, isto preko yt-a,imaju sve kalsificirano.
Ginic je rekao samo da se ne podize temperatura tijela, ostalo okej.
vecer drage meni nesto ovaj forum na mobitelu neradi cijeli dan pokusavam da pisem al nista izbaci me kao da sam blokirana :-( Sad imam napokon malo vremena uz laptop pa reko da vam se malo pridruzim :-)Kako se osjecate?Sto se tice hlaca ja sam krupnija pa imam dosta placa sa dosta elastina pa ih jos mogu nositi no najdraze su mi tajice...jos ne povracam sve je ok malo mi je mucno tam predvecer...shvatila sam iako sam oduvjek luda za slatkisima tocnije cokoladom da mmi bas upravo ona smeta sada ...svaki put kad je pojedem lose se osjecam a prije dvije noci sam cak imala jake grceve i bolove te mucnine uzas pa sam se sa njom morala pozdraviti :-DJos uvijek radim i moram priznat da mi je lakse raditi jutarnju smijenu do 14h iako ima puno vise posla nego popodne ...meni je po zadnjoj mjesecnici sada 5+6 ali iskreno ja znam tocno kad smo imali odnos i samo smo taj put imali i nakon kasnjenja test je pokazao plusic pa kad bih racunala od tog dana odnosno jutra kad smo imali odnose bilo bi mi sada 4+3 sad neznam kako da racunam to cu pitat ginekologa u iduci petak ako bog da
Pozdrav, evo priključujem vam se i ja
Trudna sam 5+4 i nadam se da ću imati urednu trudnoću do kraja, iako je malo burno počela..
Nemam nekih posebnih simptoma, grudi su mi bile teške i bolne otprilike 2 dana, međutim od subote su ispuhanei kao da to nije bilo dovoljno strašno, jučer sam ugledala smećkastu sluz na gaćicama. Danas sam bila na uzv, vidjela se pravilna žumančana vrećica unutar gestacijske i mala točkica koja bi trebala biti plod. Dobila sam duphaston, ali jako se bojim spontanog pa mi treba mišljenje. Jesu li ispuhane grudi nužno loš znak? I osjećam se čudno, kao da ću svaki čas procuriti
Pozdrav novim curama! Želim vam urednu trudnoću :)
Jasmina gin će ti računati od prvog dana zadnje mjesečnice jer nikad ne možemo točno znati kada se dogodila implantacija.
Galaxy koliko znam čak je normalna smećkasta sluz u svakom tromjesečju, ono na što trebaš paziti je svježa krv.
Za grudi, meni su nekad napuhane, nekad ispuhane, pojma nemam o čemu ovisi. Nemoj previše obraćati pažnju na to je li nešto "normalno", kako je svaka žena posebna tako je i svaka trudnoća. Znam da nije lako, ali pokušaj se opustiti - stres nije dobar nikada
Galaxy to ti moze biti rezultat ugnjezdjenja. Sve imamo strah, ali samo pozitivne misli
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Student13ica kako se ti osjećaš? Ja sam danas nekako napuhana. Cijeli dan me grči.. Ah to širenje maternice!!
Student13icakako se ti osjećaš? Ja sam danas nekako napuhana. Cijeli dan me grči.. Ah to širenje maternice!!
Danas bas nikakav simptom. Sutra uzv, ko ce docekati.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji