Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady8
    23. Listopad 2018. 14:07

U kojem ste tjednu krenule nositi trudničke hlače?

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Fairies
    23. Listopad 2018. 14:08

Mjehuric za sta vadis krv? Jedva cekam da i mi docekamo 12t.
    Ja evo bolonjez skuhala. Dragom ispekla najdrazi kolac i sad cekam da dode da rucamo.
    Inace svaki dan mi je kao sve mucnije..
    Al to su slatke muke 😁
    Trebala bi i ja neke tunike il haljine kupit za preglede pogotovo 🙈

mjehuric
    23. Listopad 2018. 14:14

Ja sam si prosli ili pretprosli tj.uzela trudnicke tajce u lidlu bila akcija za 70 kn,i odlicne su..kao hlace ..a vadim krv za onaj probir,neznam kako se zove..u biti za down..danas napravili mjerenja po uzv ok..posto necu raditi nifty..

student13ica
    23. Listopad 2018. 15:41

Ja sam se sad sjetila jednog simptoma koji je bio skroz na pocetku.. mozda 4-5tt. Zaglusile bi mi se usi i krenula krv na nos, to sam citala da je visok krvni tlak u ranoj trudnoci. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

lena.5
    23. Listopad 2018. 16:21

rossaa

U kojem ste tjednu krenule nositi trudničke hlače?

Ja sam vec u osmom tjednu nabavila trudnicke hlace, visoka sam i mrsava pa su ni sve hlace skroz skinny i smetale su me. U ovim se osjecam puuunooo bolje. I jos da vam kazem, usla sam danas u 11 tjedan, koliko srece. 😍😍😍

Lady8
    23. Listopad 2018. 16:24

Lena bravo! :))

Moje su hlace isto sve jako uske i duboke u struku pa sam otkopcana cijelo vrijeme :/

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Župčica
    23. Listopad 2018. 16:47

Nezz kako mi je to promaklo .. Cekam trudnicku robu u Lidla ... Valjda bude jos opet.. Nikako docekat jer nisam nasla bas nista a bila u Splitu u centru... Jer u nas nema nista nego hm...

Župčica
    23. Listopad 2018. 16:54

Mjehuric Bogu hvala da je sve ok... Dobro je kad se dosegne 12-13 tjedana... Nekako budes mirniji...

Ja sam kupila hlace tj kao deblje tajice s lastikom gore u c&a ali nije trudnicko jer me sve stezalo.. U h@m u nisam nasla hlace da mi odgovaraju tj konkretno rebe jer su sve slim za mrsavice a mene ima u bokovima i bedrima... Tako da nezz sto cu s hlacama jer me nervira kako mi te sto sam kupila stoje...

Lady8
    23. Listopad 2018. 17:04

Zara od listopada takoder ima trudnicku robu

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Tonkica1
    23. Listopad 2018. 17:18

I ja sam vidjela u lidlu da imaju trudnicku robu ponekad. Pricekat cu i ja. Imam rastezljive tajice, ali nije mi to prikladno na poslu. Najveci problem mi je u stvari na poslu jer imamo dosta striktan dress code.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.