U kojem ste tjednu krenule nositi trudničke hlače?
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Mjehuric za sta vadis krv? Jedva cekam da i mi docekamo 12t.
Ja evo bolonjez skuhala. Dragom ispekla najdrazi kolac i sad cekam da dode da rucamo.
Inace svaki dan mi je kao sve mucnije..
Al to su slatke muke 😁
Trebala bi i ja neke tunike il haljine kupit za preglede pogotovo 🙈
Ja sam si prosli ili pretprosli tj.uzela trudnicke tajce u lidlu bila akcija za 70 kn,i odlicne su..kao hlace ..a vadim krv za onaj probir,neznam kako se zove..u biti za down..danas napravili mjerenja po uzv ok..posto necu raditi nifty..
Ja sam se sad sjetila jednog simptoma koji je bio skroz na pocetku.. mozda 4-5tt. Zaglusile bi mi se usi i krenula krv na nos, to sam citala da je visok krvni tlak u ranoj trudnoci.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
U kojem ste tjednu krenule nositi trudničke hlače?
Ja sam vec u osmom tjednu nabavila trudnicke hlace, visoka sam i mrsava pa su ni sve hlace skroz skinny i smetale su me. U ovim se osjecam puuunooo bolje. I jos da vam kazem, usla sam danas u 11 tjedan, koliko srece. 😍😍😍
Lena bravo! :))
Moje su hlace isto sve jako uske i duboke u struku pa sam otkopcana cijelo vrijeme :/
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Nezz kako mi je to promaklo .. Cekam trudnicku robu u Lidla ... Valjda bude jos opet.. Nikako docekat jer nisam nasla bas nista a bila u Splitu u centru... Jer u nas nema nista nego hm...
Mjehuric Bogu hvala da je sve ok... Dobro je kad se dosegne 12-13 tjedana... Nekako budes mirniji...
Ja sam kupila hlace tj kao deblje tajice s lastikom gore u c&a ali nije trudnicko jer me sve stezalo.. U h@m u nisam nasla hlace da mi odgovaraju tj konkretno rebe jer su sve slim za mrsavice a mene ima u bokovima i bedrima... Tako da nezz sto cu s hlacama jer me nervira kako mi te sto sam kupila stoje...
Zara od listopada takoder ima trudnicku robu
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
I ja sam vidjela u lidlu da imaju trudnicku robu ponekad. Pricekat cu i ja. Imam rastezljive tajice, ali nije mi to prikladno na poslu. Najveci problem mi je u stvari na poslu jer imamo dosta striktan dress code.
Sortiraj odgovore
Najstariji