Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina187
    23. Listopad 2018. 09:53

Tonkica1

Dobro jutro drage žene!
    Kako se osjećate jutros?
    Opet osjećam te male grčeve, to širenje maternice.
    Isto što sam primjetila, da me malo hlače stišću na trbuhu… A tek sam 8+2.. Je li se to nekome dogodilo ovako rano? Znate li možda gdje je najbolje kupovati trudničku odjeću?

Mene su isto tiskale sve moje hlače. Išla sam u H&M i kupila na trudničkom odjelu traperice, odlične su, tako da preporučam 😉

Brin
    23. Listopad 2018. 11:08

Bok cure, stize jos jedna potencijalna ljetna bebica. 4+5. Nadam se da iducu srijedu idem na prvi UZV da barem nesto vidimo, cekam potvrdu termina kod ginekologice. Nisam pretjerano euforicna jer sam prije iznesene trudnoce imala dvije biokemijske u privh 6tj. Imam dvogodisnju curucu koja je dosla s 35tt i to nakon sto se je 2 tj pokusavalo medikamentozno zaustaviti trudove, pa sam u modu pomalo. Prvu trudnocu sam radila dok nisam zadrzana na tokolizi i sa sastanka otisla u bolnicu, tako da cu ovaj put, ako sve bude ok, drugacije. Kao i neke od vas, planiram NIPT test cim napunim 10tt da potvrdimo da li je sve ok. Mucnine su uzasne, vjerojatno je ovulacija bila mrvu ranije, jer po ZM 20.9. nisam trebala tako osjetiti simptome, no na prvi dan kasnjenja sam totalno imala feeling da se je nesto uhvatilo. Ne povracam, no mucnine su horor, hranu ne mogu vidjeti nacrtanu, mene na zivotu odrzava caj od mente. Nadam se da cu sljedeci tj na pregledu vec vidjeti zilnu aktivnost i da ce sve ici ok. Iz prve trudnoce me vezu jako lijepe uspomene na ovaj forum i grupu cura s kojima sam jos uvijek u kontaktu, tako da se nadam jos jednom lijepom druzenju. tipkamo se.

Župčica
    23. Listopad 2018. 11:27

Brin dobro nam došla i školsku trudnoću želim 

Nina187
    23. Listopad 2018. 11:33

Brin, dobrodošla, želim ti školsku trudnoću i ugodno druženje 🙂

Fairies
    23. Listopad 2018. 11:41

Brin dobrodoslaaa!! ❤

Lady8
    23. Listopad 2018. 12:28

Brin dobrodošla, želim ti školsku trudnoću :)

Malo sam istražila bol u jajniku i piše da bi to bilo odumiranje žutog tijela.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

mjehuric
    23. Listopad 2018. 13:31

Brin dobrodoslaa 🤗🤗🤗 evo ja se vratla s pregleda,sve u redu,mjerili nuhalni i kaze dr.odlicno,mislim da sam provitala 0.8mm na nalazu,i sutra idem vaditi krv za dalje..bebica mi je veca 66mm kao 13tt ,a ja racunam da sam 12tt🤨🤨😂😂ali da je sve to super..da se nemam sta zabrinjavati ,i 12.11.kontrolaa..kako ste curke,evo ja legla malo,ta glavobolja me boli malo..😑😑😑🙈🙈🙈

• marinica29
    23. Listopad 2018. 13:31

Tonkica1

Dobro jutro drage žene!
    Kako se osjećate jutros?
    Isto što sam primjetila, da me malo hlače stišću na trbuhu… A tek sam 8+2.. Je li se to nekome dogodilo ovako rano? Znate li možda gdje je najbolje kupovati trudničku odjeću?

3dana smo razlike. Ja sam 8+3 mana je znala imati dobre glave,Lidl. Ja sam vecinom preferirala za negdje tuniku i tajice. A kod kuce trenirka

• marinica29
    23. Listopad 2018. 13:32

marinica29

Tonkica1

Dobro jutro drage žene!
    Kako se osjećate jutros?

3dana smo razlike. Ja sam 8+3 mana je znala imati dobre glave,Lidl. Ja sam vecinom preferirala za negdje tuniku i tajice. A kod kuce trenirka

Ne glave. Hlace. 

• marinica29
    23. Listopad 2018. 13:38

Grudnjak ne nosim vec odavno. Predlaže sam na top jos u prosloj trudnoci, tako da grudnjak je samo za neke specijalne prilike gdje nemog Doc makar kako. Mene danas muka oprt,bude bas lakše kad se ispovratim,sam i to kratko traje. 
    Mjehuric bas mi drago da sve uredu. 
    Brin dobrodošla 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.