Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mjehuric
    06. Veljača 2019. 00:28

malasirena06

onda cestitke sa zakasnjenjem:) puno beba i ljubavi u braku ;)

Hvala ti 😘😘😘..i tu se netko udao a ja nisam bila prisutna pa nisam cestitala..😝😑😑a.sada sam vec zaboravila koja je bila 😂😂😂😱😱😱

mjehuric
    06. Veljača 2019. 00:30

Tenci imamo istu situacijuu🤗🤗😑😑😑i nas ceka farbanje😱😱😱cijelog stana,ja naredila to u 3mj da se obavi..😂😂😂 i ovako se osjecam ko kit i umorna sam jako😑😑😑

• babyq
    06. Veljača 2019. 07:18

I mene Ceka renovirane pa sam muzu rekla do 3 mj sa bude sve gotovo. 

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

• Morisa
    06. Veljača 2019. 08:23

Pozdrav!
    Htjela bih vas sve pozdraviti.
    Sada sam u 20 tjednu i brinem se oko svega jer mi je ovo prva trudnoća, a imam 39 godina.
    Obavila sam Nifty u Sloveniji ( 1000 kn jeftinije) i sada mogu malo lakše disati.
    S veseljem čitam vaše postove.

06. Veljača 2019. 08:41

mjehuric, babyq, znači i vama bude veselo ko i meni!
    rekla sam da zadnje mora biti gotovo do 1.4.! kaže muž, pa možemo to oko uskrsa, reko ne možemo jer onda budem ko morž i ne budem čistila ništ, jedino sam mu rekla ako on misli čistiti sve pa je rekel da budemo ipak u 3. mj to napravili 

Ofnica
    06. Veljača 2019. 09:05

ms_3197

Cure koje ste u vecim tjednima trudnoce i imate stomak, kako rijesavate pitanje dlaka i brijanja 😂 meni je to postala takva muka i preznojim se i treba mi sat vremena dok sve rijesim 😂 sad si mislim da odem mozda na depilaciju, al opet trudna na depilaciju, ne znam da li je to pametno? Sto vi mislite o depilaciji ili je li tko isao?

Meni osobno dlačice dosta sporije i rijeđe rastu tako da bih se recimo trebala potegnuti jednom tjedno, i to onak nabrzaka. Inače sam se sama sređivala skroz do poroda u prvoj trudnoći...nije mi bio problem.

Ofnica
    06. Veljača 2019. 09:13

ms_3197

mjehuric ja sam si prvo mislila sta ce nam 2 torbe, al svi kazu da se to lako napuni dok uzmes sve te pakete ulozaka, sve je tako glomazno.

Ja sam isto nosila sa sobom manju torbu, recimo kao onu od laptopa, ali duplo deblju, i tu sam stavila paket uložaka, gaćice, šlape, spavaćicu, za bebu dvije pelene, tetricu, purelan za cicke, sebi vodu i kekse. Mislim da je to bilo sve. A u keferčić sam stavila ostalo i to mi je donio muž ujutro.

Ofnica
    06. Veljača 2019. 09:16

mjehuric

ms_3197

mjehuric ja sam si prvo mislila sta ce nam 2 torbe, al svi kazu da se to lako napuni dok uzmes sve te pakete ulozaka, sve je tako glomazno.
    Ma nema sanse da to sve obavljam u 4 mjesecu s trbuhom do zuba.
    Ja isto planiram cekati kuci i uciti jer mi ispitni rokovi pocinju tocno na termin, a htjela bi rijesiti makar koji ispit😂😂 svi me zezaju kak ce mi od stresa jos puknuti vodenjak pod nekim ispitom 🤦🏼‍♀️😂

Tako i ja..cijeli 4 mj.nista necu da radim..osim kuhanja rucka i normalne svakodnevnice..😎😎😎cure jel leti to vama kao i meni??..jos samo 3mj..😱😱😱😱jel vas strah??

Meni evo još 4mj! Neki dan  je muž rekao, pa još 4mj, pa to je tu! Prvi put me bilo strah jer nisam znala što me čeka, a sad se veselim tom danu, jedva čekam! Jedva čekam osjetiti trudove jer to bude znak da kikić dolazi! Ali nek se strpi tamo do 38-39tt. 

Ofnica
    06. Veljača 2019. 09:18

malasirena06

lena.5

Malasirena, muz i ja smo isto podstanari, imamo jednu spavacu sobu koju cemo dijeliti s bebom, planiramo kupiti stan jer nemamo nikakvih zaduzenja a oboje radimo ali oko tog sad ne pravim nikakav stres, usmjerena sam na bebicu i skroz nam je lijepo ovdje gdje smo.

Mi imamo dvosoban stan, ali me zivcira to sto je najam. A danas, kakvih sve ljudi ima, lako se dogodi da te gazdarica samo nazove jedan dan i kaze ti da imas 30 dana da se iselis. Mislim ak je imalo normalna osoba to ne bi napravila, ali uvijek se nade neki pacijent.

S bebom ste zaštićeni, ne može vas nitko iseliti van za 30min ako imate dijete...zato hrpa ljudi danas ne želi primati u podstanarstvo parove s djecom, a kamoli s bebama.

Lavandica
    06. Veljača 2019. 09:34

Ne stignem vas pratiti koliko ste aktivne.  pozdravljam nove curke.
    Ja bila privatno kod endokrinologa, dobila na preporuku 25mcg eutyroxa. Sad cekam da mi to gin pusti. Jel istina da kad jednom to krenem pit da cu pit cijeli zivot? Uzv stitnjace je uredan, tj nije povecana. Nasli su dva cvorica koja se rukom ne daju napipati, minijaturni su, to cu morati kontrolirati 1 godisnje. U trudnoci vise ne. Pregled i uvz 1000kn ali sad bar znam na cemu sam, barem imam neke papire. Sad cu dalje vodit kod socijalnog. Nisam znala da ta stitnjaca opce postoji, a sad gle koliko problema moze bit od nje

Stize nam Mihael ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.