cure, malo sam išla odležati i srećom prošla bol, a vi već 6 strana ispisale
ugl, u petak idemo na 4D i to odmah ujutro u 7, nakon toga ostavljam mm-a na poslu, a ja idem u obilaženje dućana i nabavku higijenskih potrepština, imam cijeli popis i mislim sve sad kupiti, i dok završim, njega opet pokupim, nekam se izvedemo na ručak i doma jer budem krepana valjda
neka cura je spomenula da je kupila becutan deterdžent 2u1, planiram ga i ja kupiti, čitala sam da je dobar i onda oprati robicu svu i kroz 2. i 3. mjesec sve to popeglati i posložiti. isto tak u nedjelju ide mm s klincima na utakmice u zg pa idem i ja s njima i poslije do ikee po komodu za presvlačenje i da mogu onda stvari spremati. za početak bude mali s nama u sobi, a onda ga negdje na proljeće sljedeće godine selimo u njegovu sobu. nas čeka još i krečenje i to sam rekla da moramo obaviti zadnje do početka 4. mj jer ne mislim kasnije dok budem već polako pred sam kraj trudnoće se s tim zezati i čistiti.
muž stalno govori da kam se žurim sa svime, da stignemo sve, ali ne kuži da je meni sad već sve teže svakodnevne stvari obavljati, a kamo li za mjesec/dva. hoću da mi sve bude spremno i da zadnja dva mjeseca u miru čekam porod.
da, neki dan smo baš pričali nas dva kak jedva čekamo malca da se rodi, da ga upoznamo konačno! baš se veselim tome
a kaj se tiče brijanja, užas jedan! ne mogu jednostavno, mrzim to brijanje inače, a sad mi je još 100 puta gore i traje u nedogled i ne vidim se i teško mi je i katastrofa. sad dok se sjetim da se moram obrijati u četvrtak, muka mi je odmah
Joj tenci koliko se sve promjeni, i ja se brijem kad moram, dakle kad idem na pregled, haha.
Cure ja zakurila na lraju nisam pamefna dal da pijem kaj ili ne popila sam caj prespavala pol dana i sad temp izmjerim 37,9a svaka kost me boli samo se nadam da nisam nesto pobrala 🙄😣jel koja kurila i pila sta ili je pustila da se tijelo izbori
Ja sam popila šumeći lekadol. Paracetamole smiješ, nemoj se mučiti... pij vode da ne dehidriraš još.
Meni je prošlo za 2 dana, neka mala virozica.
Ja sam popila šumeći lekadol. Paracetamole smiješ, nemoj se mučiti… pij vode da ne dehidriraš još.
Meni je prošlo za 2 dana, neka mala virozica.
Ok imam lupocet pa cu njega, hvala ti
Curke, evo da se javim.. išla sam prošli mjesec u Petrovu na trudnički tečaj. Meni je bilo jako zanimljivo i korisno. Ukoliko nekom nije problem izdvojiti novce za to svakako preporučujem da odete. Ukoliko ste samo znatiželjni, a nije vam potrebna potvrda o položenom tečaju možete doći i (besplatno) poslušati predavanja jer nitko nit proziva nit vodi evidenciju o prisutnima.
Meni je stvarno bilo korisno jer nemam baš nikakvog iskustva oko higijene bebe, njenog pupka i mogućih komplikacija i osipa itd.. a i što se tiće dijela oko upoznavanja s porodom, mogućim komplikacijama prilikom poroda/poslije poroda itd. Naravno, dosta toga se može pročitati i na internetu, ali ovak iz prve ruke od osoba s dugogodišnjim iskustvom mi ulijeva povjerenje :D
Zdravo curke, bas aktivno ovdje :)
Nadam se da nece biti vise iznenadnih posjeta bolnici, i da ce sve biti ok.
ja zadnjih dana super, nemam bolove kao prosle sedmice, ali stomak raaste i malac se samo pomjera.
neko je pitao za kremicu, meni je lansinoh se pokazala najbolja, koristila sam i medelinu ali ova mi je bolja bila, i sad sam je za ovo dojenje isto kupila.
Uloske nisam, jer ih nije bilo u mileru, ali planiram chiko. Ja sam skoro sve zbavila za dolazak bebaca, jos samo nakon renoviranja u aprilu namontirati i sloziti... mislim da ce mi to biti najgori period o. O
depiliranje, ja to jos od prve trudnoce (3.5 godine) radim sa secernom pastom,kad je pupo veliki idem kod kozmeticarke a sad jos uvijek uspijevam sama.
Cice su mi za 4 broja narasle, ne mogu mi ni grudnjaci iz prve trudnoce, tako da sam danas za dojilje obukla o. O a tek kad se laktacija uspostavi,ima da budu kao djecije glave :D
Zdravo curke, bas aktivno ovdje :)
Nadam se da nece biti vise iznenadnih posjeta bolnici, i da ce sve biti ok.
ja zadnjih dana super, nemam bolove kao prosle sedmice, ali stomak raaste i malac se samo pomjera.
neko je pitao za kremicu, meni je lansinoh se pokazala najbolja, koristila sam i medelinu ali ova mi je bolja bila, i sad sam je za ovo dojenje isto kupila.
Uloske nisam, jer ih nije bilo u mileru, ali planiram chiko. Ja sam skoro sve zbavila za dolazak bebaca, jos samo nakon renoviranja u aprilu namontirati i sloziti… mislim da ce mi to biti najgori period o. O
depiliranje, ja to jos od prve trudnoce (3.5 godine) radim sa secernom pastom,kad je pupo veliki idem kod kozmeticarke a sad jos uvijek uspijevam sama.
Cice su mi za 4 broja narasle, ne mogu mi ni grudnjaci iz prve trudnoce, tako da sam danas za dojilje obukla o. O a tek kad se laktacija uspostavi,ima da budu kao djecije glave :D
Je li sama pravis secernu pastu( ako da,kako)
Sortiraj odgovore
Najstariji