Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Veljača 2019. 11:33

petra123i

citam vas ali ne stignem odgovarati^^
    drago mi je da ste sve dobro ili bar rijesavate probleme i tegobe. nek mi budemo dobro sve i nase bebice! 😍 bas se veselim, postat cu majka, to tako divno zvuci, strah me za poludit nekad, srce kao da ce mi iskocit van, ali isto tako jedva cekam! stalno gledam i mazim busu! iduci tjedan vam stavim slikicu kad cu bit 24 tjedana, da vidite kaj je veliki trbuh, moram i na ogtt, mi smo u renoviranju stana pa ne stizem nista , ali citam vas 😂
    sta mislite o imenu Julija? to je jedino ime oko kojeg se dragi i ja slazemo, da nam se svidja i jednom i drugom^^ 😊 bas me zanima ovak misljenja vasa ,jel vam slatko ili totalno bezveze, iskreno pisite slobodno^^

Predivno ime i uvijek me podsjeti na ovu pjesmu  ♥️ https://m.youtube.com/watch?v=xm71lh4K9Z0

06. Veljača 2019. 11:38

petra, meni je Julija bio prvi izbor za curicu, al se mm-u ne sviđa uopće! oko ženskih imena se nismo slagali uopće, poslije sam mu rekla da dobro da je dečko jer bi se samo svađali oko imena 
    lavandica, malo prije sam na fejsu vidjela da je neka cura stavila svoje rezultate pa tam ima vrijednosti najviših, evo slikice... 

MaPeJu
    06. Veljača 2019. 11:53

mmamma

Predivno ime i uvijek me podsjeti na ovu pjesmu ♥️ https://m.youtube.com/watch?v=xm71lh4K9Z0

ajme divnaaaa pjesma, sad cu ju slušati cijeli dan^^

sad mi se još više svidja ime, hvala vam curke na mišljenjima 😊😊😘😘

Ofnica
    06. Veljača 2019. 12:02

Cure, domaći kuhani sir...jel to znači da je pasteriziran, ako znate?

OhSoBoho
    06. Veljača 2019. 12:07

Ofnica

Cure, domaći kuhani sir…jel to znači da je pasteriziran, ako znate?

Da, čim se termički obradi ok je. Ubiju se bakterije i ostalo... 

Lavandica
    06. Veljača 2019. 12:38

Hvala Tenci. Cure jel imate jos koji savjet za candidu?osim kefira, lgg-a i izbacivanja slatkog? Izluditttt ce me. Sad mi se rasplamsalo, a prekjucer mi gin rekao da se povlace. Strah me jer sam procitala da uzrukuju prijevremeni porod, tj.ta infekcija. A mene sad malo pecka i iscjedak je jutros bio bas obilan

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    06. Veljača 2019. 12:39

Kad cu vise prevaliti 30 tjedan 

Stize nam Mihael ♡

• baMAMA
    06. Veljača 2019. 13:02

Bok svima!! prijavljujem još jednu jesensku bebicu, termin mi je krajem rujna.
    Imam već 2 sina, držimo palčeve za curicu 

ms_3197
    06. Veljača 2019. 14:10

Lavandica jesi sigurna da su to gljivice? Jesu ti radili briseve? 
    Meni su gljivice prosle u 3 dana uz jogurt i canesten i sad sve super 

ms_3197
    06. Veljača 2019. 14:13

Cure necete vjerovat sta mi se dogodilo, bas sam baksuz. Na zadnjem vadenju krvi nakon 2 sata mi sestra pogodi zivac ili misic nisu ni oni sigurni. Cijela ruka mi je otekla i uzasno boli, sad moram mirovat i stavljat obloge i nadat se da prode do sutra. 😞😞 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.