Cure necete vjerovat sta mi se dogodilo, bas sam baksuz. Na zadnjem vadenju krvi nakon 2 sata mi sestra pogodi zivac ili misic nisu ni oni sigurni. Cijela ruka mi je otekla i uzasno boli, sad moram mirovat i stavljat obloge i nadat se da prode do sutra. 😞😞
ms, stvarno te neće zadnjih dana, baš mi je žao! Nadam se da će ti otok brzo proći!
BaMama, čestitke na bebi i dobro nam došla :)
Cure evo ja na ogttu i ona tekucina uopce nije tako losa cak je i fina 😂😂 ovdje ima okus po limunu onako pa se ne cini toliko slatko. Nakon sto ne jedete i ne pijete nista 12 sati bome se i obradujete ovome 😂 sam da sad nalazi budu uredu 😬
Lavandice super sto si se javila, bas sam mislila na tebe i sta je bilo s tim. Ajde, bitno da si sad to rijesila i znas s cim se boris 😊
Kako si ti? Si jos u bolnici?
Bulbi.. nisam. Za sta je to tocno? Nitko mi to nije ni spomenuo. To me smeta sto sama moram trazit neke pretrage
Lavandice antitijela pokazuju postoji li autoimuno oboljenje stitnjace odnosno hasimoto…
Uzv su ti radili?
Sad samo redovito prati hormone,a poslije poroda ce se vidjeti kako ce stanje biti…taman da i moras nastaviti s terapijom nije smak svijeta🙂
Ma znas da me to ni ne brine.. samo da meni dodje moja bebica😊
Ms jesi saznala mozda koje su max vrijednosti za ogtt?
Evo skinut ću ti sliku sto sam si spremila
Bokic mamice nije me bilo par Dana,jer nisam se osjecala BA's najbolje,pa samo jela I spavala..
MERKUR ,Jo's jednom sve najbolje povodom vjencanja..predivna si bila u onoj haljini
.. MS kako Dana's bebica te lupa jako? Cura neka pitala za kremu za bradavice ,super je ova od beby love iz DMA. Lavandice,drago mi zbog pregleda..
Ba mama dobro dosla medu nas vidjet ces nebu ti dosadno uz nas, heh a I nesto novo ces doznati..
Ms.. nalaz briseva pokazuje ureaplasmu, koristila sam terapiju i sad cekam jos mjesec dana pa cu ponoviti briseve. Ma ispada da je kandida super nasprem ovih drugih stvari.. al kad je dosadna
Stize nam Mihael ♡
Nema me cijelo jutro, a vi ispisale 10 str. 👏😅
Petra321-ja sam isto htjela Julija-meni je predivno, ali se muz ne slaze bas sa mnom. Za sad je Nikol, ako ce bit curka, ako se ne uspijem izborit 😂. A za musko smo se i mi bez ikakvih problema slozili. Ja sutra idem na pregled, po ovom gin. sutra ulazim u 18.tt, pa se nadam da cemo ovaj put vidit ili pipicu ili piša 😂🤗🥰
Za gljivice je dobro izbjegavati sinteticno donje rublje, usku odjeću, jer im pogoduje vlaga, također ne pretjerivati s tusiranjem jer se tako i raspršuju. Ne koristiti nikakva sredstva za tuširanje pogotovo ne obicne gelove za tusiranje. Nakon wca brisati se odnaprijed straga. Možeš si kupiti oralne probiotike tipa lactogyn ili linex lady. Izbaciti šećere, ugljikohidrate, gljive, pljesnive sireve, ocat... imaš antikandida dijetu na webu, mislim da na stranici od Poliklinike Harni. Pročitala sam da su uglavnom rezultat pada imuniteta tako da je to sve povezano...
Nema me cijelo jutro, a vi ispisale 10 str. 👏😅
Petra321-ja sam isto htjela Julija-meni je predivno, ali se muz ne slaze bas sa mnom. Za sad je Nikol, ako ce bit curka, ako se ne uspijem izborit 😂. A za musko smo se i mi bez ikakvih problema slozili. Ja sutra idem na pregled, po ovom gin. sutra ulazim u 18.tt, pa se nadam da cemo ovaj put vidit ili pipicu ili piša 😂🤗🥰
Oba imena su super stvarno !
Za gljivice je dobro izbjegavati sinteticno donje rublje, usku odjeću, jer im pogoduje vlaga, također ne pretjerivati s tusiranjem jer se tako i raspršuju. Ne koristiti nikakva sredstva za tuširanje pogotovo ne obicne gelove za tusiranje. Nakon wca brisati se odnaprijed straga. Možeš si kupiti oralne probiotike tipa lactogyn ili linex lady. Izbaciti šećere, ugljikohidrate, gljive, pljesnive sireve, ocat… imaš antikandida dijetu na webu, mislim da na stranici od Poliklinike Harni. Pročitala sam da su uglavnom rezultat pada imuniteta tako da je to sve povezano…
Izbaciti dnevne uloske svakako...
Sortiraj odgovore
Najstariji