Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinica29
    06. Veljača 2019. 11:03

ms_3197
    06. Veljača 2019. 11:03

OhSoBoHo pa ti super izgledas i ti si slim 😘 mislim da svaka od nas sebe vidi puno vecu nego sto zapravo je. 

• marinica29
    06. Veljača 2019. 11:04

Sa fejsa iz jedne grupe gdje je cura kopirala sto joj dokt poslala da se smije u trudnoći 😀

Bulbi91
    06. Veljača 2019. 11:08

Boy♡

ms_3197

Cure evo ja na ogttu i ona tekucina uopce nije tako losa cak je i fina 😂😂 ovdje ima okus po limunu onako pa se ne cini toliko slatko. Nakon sto ne jedete i ne pijete nista 12 sati bome se i obradujete ovome 😂 sam da sad nalazi budu uredu 😬
    Lavandice super sto si se javila, bas sam mislila na tebe i sta je bilo s tim. Ajde, bitno da si sad to rijesila i znas s cim se boris 😊

Kako si ti? Si jos u bolnici?
    Bulbi.. nisam. Za sta je to tocno? Nitko mi to nije ni spomenuo. To me smeta sto sama moram trazit neke pretrage

Lavandice antitijela pokazuju postoji li autoimuno oboljenje stitnjace odnosno hasimoto...
    Uzv su ti radili?
    Sad samo redovito prati hormone,a poslije poroda ce se vidjeti kako ce stanje biti...taman da i moras nastaviti s terapijom nije smak svijeta🙂

Bulbi91
    06. Veljača 2019. 11:10

ms_3197

Lavandicenije, dosli smo kuci, curka je sada opet super aktivna. Danas samo taj ogtt moramo obaviti.

Bulbi91super za 21.tj sad ste vec presli vise od pola puta 🙏🏻 Sada samo uzivati do termine dok bebice ne dode u ruke 😍

Da😍,samo neki mi sve izduramo do termina i donesemo na svijet nasu zivu i zdravu djecicu🙏🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕💕

Lavandica
    06. Veljača 2019. 11:15

Bulbi91

Boy♡

ms_3197

Cure evo ja na ogttu i ona tekucina uopce nije tako losa cak je i fina 😂😂 ovdje ima okus po limunu onako pa se ne cini toliko slatko. Nakon sto ne jedete i ne pijete nista 12 sati bome se i obradujete ovome 😂 sam da sad nalazi budu uredu 😬
    Lavandice super sto si se javila, bas sam mislila na tebe i sta je bilo s tim. Ajde, bitno da si sad to rijesila i znas s cim se boris 😊

Kako si ti? Si jos u bolnici?
    Bulbi.. nisam. Za sta je to tocno? Nitko mi to nije ni spomenuo. To me smeta sto sama moram trazit neke pretrage

Lavandice antitijela pokazuju postoji li autoimuno oboljenje stitnjace odnosno hasimoto…
    Uzv su ti radili?
    Sad samo redovito prati hormone,a poslije poroda ce se vidjeti kako ce stanje biti…taman da i moras nastaviti s terapijom nije smak svijeta🙂

Ma znas da me to ni ne brine.. samo da meni dodje moja bebica😊
    Ms jesi saznala mozda koje su max vrijednosti za ogtt?

Stize nam Mihael ♡

MaPeJu
    06. Veljača 2019. 11:22

citam vas ali ne stignem odgovarati^^
    drago mi je da ste sve dobro ili bar rijesavate probleme i tegobe. nek mi budemo dobro sve i nase bebice! 😍 bas se veselim, postat cu majka, to tako divno zvuci, strah me za poludit nekad, srce kao da ce mi iskocit van, ali isto tako jedva cekam! stalno gledam i mazim busu! iduci tjedan vam stavim slikicu kad cu bit 24 tjedana, da vidite kaj je veliki trbuh, moram i na ogtt, mi smo u renoviranju stana pa ne stizem nista , ali citam vas 😂
    sta mislite o imenu Julija? to je jedino ime oko kojeg se dragi i ja slazemo, da nam se svidja i jednom i drugom^^ 😊 bas me zanima ovak misljenja vasa ,jel vam slatko ili totalno bezveze, iskreno pisite slobodno^^

ms_3197
    06. Veljača 2019. 11:26

Lavandice nemam pojma znam samo da su mi rekli da ce me nazvati poslijepodne ako su losi rezultati, ako me ne nazovu to znaci da je sve uredu 😊 

Lavandica
    06. Veljača 2019. 11:27

Meni je Julija slatko ime, posebno, nije precesto. Bas njezno ime za curicu.

Stize nam Mihael ♡

Ofnica
    06. Veljača 2019. 11:30

Meni se jako sviđa to ime, čak mi je bilo u užem izboru (da je cura). Super je ime, kako za malu curku, tako i kasnije kad odraste.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.