malasirena06 mi zasad imamo sve osim higijenskih stvari za mene i bebu. I jos se predomisljamo oko komode za presvlacenje hocemo li ili necemo uzeti.
Meni je drago da sam to sad sve rijesila jer uz faks ne bi poslije stigla i ne bi mi se bas dalo hodati po cijele dane s trbuhom do zuba 😄
svaka vama cast. ja nemam nista. nista. znaci doslovno iznos potrosen na dijete 0. prelose, znam.
p.s. moja sestricna je poslije dva dana uzela muske velike bokserice, jer su je mrezaste dosta stezale pa joj je ovo bilo puno ugodnije:)
Pa da mi smo si terminuse 😂 ja volim biti pripremljena u naprijed. I rekla mi je dr da do 30tj treba imat torbu spremnu za ne daj boze, pa nek stoji onda.
Ja cu pakirat posebno torbu za radaoni i onda jos onaj najmanji koferic za ostale stvari za mene i bebiku 😄 tako je bar ovdje. To mi je i bolje tako da su posebno stvari. Manja torba ce sa mnom u radaonu, a koferic u sobu.
Ja cu isto onda uzeti L ne bih da me steze poslije, to bi mi najgore bilo 😫
Pa daaa,terminuse nema staa🤗🤗🤗..ja isto volim imati pa.sam na miru..i lakse mi je tako kupovati malo po malo nego sve u 1mj..ma ja sam.uzela broj vece pa sam na miru..😉😉tako sam i ja mislila za torbu uzeti 2 .
Jednu za mene a jednu za malca posebno i mene za van iz bolnice 😉😉..ja zelim da u 36tt nista ne radim.i da mi ke sve spremno..samo noge u zrak i cekanje 😂😂😂
Ne seksam se skoro nikako, sto od iscjetka koji me bas zivcira sto od strahova nekih.
Meni ginekologica zabranila depilacije voskom a ja dok se izdepiliram sad sa trbuhom previse se umorim i sat vremena mi treba da se oporavim od tolikog naprezanja.
Cure ,vidim da ste pokrenule temu brijanja ,taman sam razmisljala o tome...jer sam se dns "sređivala" za sutra uj🤣...stvarno je postalo nezgodno,al mislim si da mi nece dr.zamjerit ako sam koju dlacicu falila🙈🤣🤣...sto se tice odlaska kozmeticaru nemam tu naviku,a pogotovo sad u trudnoci ne bih isla jer bi me bilo strah jos da ne pokupim nekaj...
Sto se tice sexa,mi apstiniramo od kad je potvrđena trudnoca radi prijasnjih amneza...a i ovako nemam neku ludu zelju🙈,jedino cesto sanjam sex🙈🤣🤣...
svaka vama cast. ja nemam nista. nista. znaci doslovno iznos potrosen na dijete 0. prelose, znam.
p.s. moja sestricna je poslije dva dana uzela muske velike bokserice, jer su je mrezaste dosta stezale pa joj je ovo bilo puno ugodnije:)
Koji si tt?.meni je lakse ovako psihicki,a i financijski..kada kupujem svaki mj.nesto,polako i sve se skupi..meni je jos ostalo apoteka stvari,i podebljati ak sta fali jos od te kozmetike😁😁..
mjehuric ja sam si prvo mislila sta ce nam 2 torbe, al svi kazu da se to lako napuni dok uzmes sve te pakete ulozaka, sve je tako glomazno.
Ma nema sanse da to sve obavljam u 4 mjesecu s trbuhom do zuba.
Ja isto planiram cekati kuci i uciti jer mi ispitni rokovi pocinju tocno na termin, a htjela bi rijesiti makar koji ispit😂😂 svi me zezaju kak ce mi od stresa jos puknuti vodenjak pod nekim ispitom 🤦🏼♀️😂
Mjehuric taman sam te htjela pitati koliko si paketa svega uzela i onda vidim iduci post 🙈koju si velicinu uzela mrezastih? Ja si nekako mislim uzeti jednu velicinu vecu nego sada.. ja cu isto za vikend u nabavku higijene jer u subotu ulazimo u 27.tj i zadnje tromjesecje. Mislim da je vrijeme da pripremimo torbu polako 😄 pogotovo nakon ovih neplaniranih ostajanja u bolnici
Ms ja za 5 dana ulazim u 27. tj, dogovorila sam na poslu da prestanem raditi na kraju ozujka, tada cu bit 33 tj a odlucila sam do kraja ovog mjeseca kupiti te higijenske potrepstine koje mi jedino nedostaju. Vidim vec koliko se umaram od svega, koliko mi je u trgovinama tesko pogotovo kad je guzva i zelim imati spremne torbe za mene i bebu da o tome ne mislim.
Koji si tt?.meni je lakse ovako psihicki,a i financijski..kada kupujem svaki mj.nesto,polako i sve se skupi..meni je jos ostalo apoteka stvari,i podebljati ak sta fali jos od te kozmetike😁😁..
Ja sam ti sad u 21. jos ne znam spol jer se gospodin ili gospođa okrene leđa (dobar znak ne haha) na svakom pregledu. i onda odgadam sve. Nekako iskreno ni nemam zelju sad kupovat jer imam hrpu drugih stvari.
Moja pametna sestra se odlučila udat početkom svibnja, pa je tu paznja na njoj. Decko i ja imamo visoku stanarinu (650eura),da bi kupili stan bilo gdje trebamo izmedu 150 i 200 000eura, i normalno s bebom na putu da ne mogu sad razmisljat o kupovini stana. i onda samo odgadam i pravim se pametna jer kao imam vremena, a nemam zato jer radim ko konj svaki dan skoro. i tako. drame.
tako da eto, zavidim curama koje si uspjevaju sve tako lagano organizirati :)
Sortiraj odgovore
Najstariji