Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    06. Veljača 2019. 10:14

Evo mi dns sluzbeno 21.tt🙏💕🤰...

Lavandice ako imas hipotireozu i/ili hashimoto terapija je najcesce dozivotna....
    Iako nekim zenama u trudnoci podivlja stitnjaca pa se kasnije smiri...nezz jesu ti vadili antitijela?

ms_3197
    06. Veljača 2019. 10:22

Cure evo ja na ogttu i ona tekucina uopce nije tako losa cak je i fina 😂😂 ovdje ima okus po limunu onako pa se ne cini toliko slatko. Nakon sto ne jedete i ne pijete nista 12 sati bome se i obradujete ovome 😂 sam da sad nalazi budu uredu 😬 
    Lavandice super sto si se javila, bas sam mislila na tebe i sta je bilo s tim. Ajde, bitno da si sad to rijesila i znas s cim se boris 😊 

Lavandica
    06. Veljača 2019. 10:28

ms_3197

Cure evo ja na ogttu i ona tekucina uopce nije tako losa cak je i fina 😂😂 ovdje ima okus po limunu onako pa se ne cini toliko slatko. Nakon sto ne jedete i ne pijete nista 12 sati bome se i obradujete ovome 😂 sam da sad nalazi budu uredu 😬
    Lavandice super sto si se javila, bas sam mislila na tebe i sta je bilo s tim. Ajde, bitno da si sad to rijesila i znas s cim se boris 😊

Kako si ti? Si jos u bolnici? 
    Bulbi.. nisam. Za sta je to tocno? Nitko mi to nije ni spomenuo. To me smeta sto sama moram trazit neke pretrage

Stize nam Mihael ♡

ms_3197
    06. Veljača 2019. 10:36

Lavandice nije, dosli smo kuci, curka je sada opet super aktivna. Danas samo taj ogtt moramo obaviti. 

Bulbi91 super za 21.tj sad ste vec presli vise od pola puta 🙏🏻 Sada samo uzivati do termine dok bebice ne dode u ruke 😍 

OhSoBoho
    06. Veljača 2019. 10:47

Lavandice, super da si to obavila, sad si bar mirna. Poslije poroda ćeš vidjeti kako će hormoni biti... 
    Cure, super su vam slike trbuha, sve ste slim fit 
    Ja mislim da sam duplo veća nego u prvoj trudnoći, stalno nešto jedem 

OhSoBoho
    06. Veljača 2019. 10:49
    Evo i mene, sutra ulazimo u 22tt
    Evo i mene, sutra ulazimo u 22tt
  • babyq
    06. Veljača 2019. 10:55

Boy♡

Ne stignem vas pratiti koliko ste aktivne.pozdravljam nove curke.
    Ja bila privatno kod endokrinologa, dobila na preporuku 25mcg eutyroxa. Sad cekam da mi to gin pusti. Jel istina da kad jednom to krenem pit da cu pit cijeli zivot? Uzv stitnjace je uredan, tj nije povecana. Nasli su dva cvorica koja se rukom ne daju napipati, minijaturni su, to cu morati kontrolirati 1 godisnje. U trudnoci vise ne. Pregled i uvz 1000knali sad bar znam na cemu sam, barem imam neke papire. Sad cu dalje vodit kod socijalnog. Nisam znala da ta stitnjaca opce postoji, a sad gle koliko problema moze bit od nje

Meni je endokrinolog rekla kad rodim da dodem do nje ponovno vadenje krvi i polako cemo me skidati s lijeka. 

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

Ofnica
    06. Veljača 2019. 10:57

OhSoBoho

Lavandice, super da si to obavila, sad si bar mirna. Poslije poroda ćeš vidjeti kako će hormoni biti…
    Cure, super su vam slike trbuha, sve ste slim fit
    Ja mislim da sam duplo veća nego u prvoj trudnoći, stalno nešto jedem

Pa i ti si slim, bolje da ja sebe ne slikam. Koliko mi raste trbuh, toliko i guzica, užasssss

• marinica29
    06. Veljača 2019. 11:03

• marinica29
    06. Veljača 2019. 11:03

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.