Curke koje uloske sre vi kupovale ili mislite kupovati za sebe u bolnicu i nakon?..jeli mi 5.mrezastih gacica dosta ?..koja je po vama najbolja krema za.bradavice,i dali mislite kupovati sesirice za bradavice?..😉😉malo sam vas zagnjavila ali posto nemam iskustva pa pitam vas..🤗🤗🤗
Sad se seksam vise nego prije trudnoce😂😂 Onda sam radila i nocne i sve pa mi se nekad bas ono po par dana nije dalo, a sad luda ako preskocimo jedan dan🙈😂
Jel mi vjerujes da mi je olakšanje kad cujem ovo haha. Rekla mi stara :'' pozdravi se sa seksom neko vrijeme kad rodis''. ja se ne zelim pozdravitmeni sad bolje nego ikad. a bebi se isto svida jer je poslije i on aktivan. neka se giba
Razumijem te totalno😂😂🤩🤩
Mjehuric taman sam te htjela pitati koliko si paketa svega uzela i onda vidim iduci post 🙈koju si velicinu uzela mrezastih? Ja si nekako mislim uzeti jednu velicinu vecu nego sada.. ja cu isto za vikend u nabavku higijene jer u subotu ulazimo u 27.tj i zadnje tromjesecje. Mislim da je vrijeme da pripremimo torbu polako 😄 pogotovo nakon ovih neplaniranih ostajanja u bolnici
Ahahaj 😂😂😂 pa mi smo iste po pitanju svega..ti i ja nas volimo biti spremne 😉😉😉..u kakvu torbu ces spakirati stvari za bolnicu?.ja sam uzela l(jedan br vece) mrezaste samo 5 kom,i uzela sam 1 paket vir ulozaka,nisam znala koje da uzmem,koje su ok..uzela sam 1 paket chicco jastucica za dojenje(30kom),to je ovako za prvu ruku..i mast za guzu i sudocrem sada je na akciji u bipi pa se isplati..😎
ja znam da dosta zenski nosi one niva uloske, ali nekako si mislim da je ako si u mogucnosti bolje uzeti dvije vrste jer nikada ne znas hoce li tebi isto odgovarati.
a za gacice ti je ovisno o tome koliko ces krvarit jer ne krvare svi isto. sad, ako ti brzo prode 5 ce ti bit dosta, ali ja recimo bi radije nakon svakog ili svaka dva uloska mijenjala i gacice. dovoljno ces bit osjetljiva nakon poroda, radije nek je sve cisto i uredno, da se ne moras jos brinut i za neke infekcije ili takve gluposti. ne daj boze.
tak ja razmisljam, a sad svatko ce ti reci drugacije:)
Ma ja sam primjetila da se sve vise umaram,i da mi je postalo sve teze i teze puno hodati po centrima,pa reko ajd da malo nabavim da imam,manje ce ostati za kasnije za kupovati..😉😉..uzela sam od becutana deterđent za bebe i omeksivac 2u1..neznam ako valja..😑😑s robicom sam zavrsila,i posteljinu sam uzela,i 2 svedske pelene na cicak..hocete li vi to koristiti?.
cekaj, ti si vec sve nabavila? ono kao sve, kolica, odjecu, dekice, kremice?
ja znam da dosta zenski nosi one niva uloske, ali nekako si mislim da je ako si u mogucnosti bolje uzeti dvije vrste jer nikada ne znas hoce li tebi isto odgovarati.
a za gacice ti je ovisno o tome koliko ces krvarit jer ne krvare svi isto. sad, ako ti brzo prode 5 ce ti bit dosta, ali ja recimo bi radije nakon svakog ili svaka dva uloska mijenjala i gacice. dovoljno ces bit osjetljiva nakon poroda, radije nek je sve cisto i uredno, da se ne moras jos brinut i za neke infekcije ili takve gluposti. ne daj boze.
tak ja razmisljam, a sad svatko ce ti reci drugacije:)
Hvala ti puno 😉 budem uzela jos 5 kom,zlu ne trebalo nek se nađu🙂🙂..bas nemam pojma.sta i koliko uzeti..😑😑😑
Pa da mi smo si terminuse 😂 ja volim biti pripremljena u naprijed. I rekla mi je dr da do 30tj treba imat torbu spremnu za ne daj boze, pa nek stoji onda.
Ja cu pakirat posebno torbu za radaoni i onda jos onaj najmanji koferic za ostale stvari za mene i bebiku 😄 tako je bar ovdje. To mi je i bolje tako da su posebno stvari. Manja torba ce sa mnom u radaonu, a koferic u sobu.
Ja cu isto onda uzeti L ne bih da me steze poslije, to bi mi najgore bilo 😫
cekaj, ti si vec sve nabavila? ono kao sve, kolica, odjecu, dekice, kremice?
Nabavila sam kolica,i prematalicu i krevetic,i robicu..dekice i neke stvari sam dobila..pa sam na miru..😉
Sortiraj odgovore
Najstariji