Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mjehuric
    05. Veljača 2019. 20:18

Curke koje uloske sre vi kupovale ili mislite kupovati za sebe u bolnicu i nakon?..jeli mi 5.mrezastih gacica dosta ?..koja je po vama najbolja krema za.bradavice,i dali mislite kupovati sesirice za bradavice?..😉😉malo sam vas zagnjavila ali posto nemam iskustva pa pitam vas..🤗🤗🤗

Mom_to_be22
    05. Veljača 2019. 20:21

malasirena06

Mom_to_be22

Sad se seksam vise nego prije trudnoce😂😂 Onda sam radila i nocne i sve pa mi se nekad bas ono po par dana nije dalo, a sad luda ako preskocimo jedan dan🙈😂

Jel mi vjerujes da mi je olakšanje kad cujem ovo haha. Rekla mi stara :'' pozdravi se sa seksom neko vrijeme kad rodis''. ja se ne zelim pozdravitmeni sad bolje nego ikad. a bebi se isto svida jer je poslije i on aktivan. neka se giba

Razumijem te totalno😂😂🤩🤩

ms_3197
    05. Veljača 2019. 20:22

Mjehuric taman sam te htjela pitati koliko si paketa svega uzela i onda vidim iduci post 🙈koju si velicinu uzela mrezastih? Ja si nekako mislim uzeti jednu velicinu vecu nego sada..  ja cu isto za vikend u nabavku higijene jer u subotu ulazimo u 27.tj i zadnje tromjesecje. Mislim da je vrijeme da pripremimo torbu polako 😄 pogotovo nakon ovih neplaniranih ostajanja u bolnici

mjehuric
    05. Veljača 2019. 20:25

Ahahaj 😂😂😂 pa mi smo iste po pitanju svega..ti i ja nas volimo biti spremne 😉😉😉..u kakvu torbu ces spakirati stvari za bolnicu?.ja sam uzela l(jedan br vece) mrezaste samo 5 kom,i uzela sam 1 paket vir ulozaka,nisam znala koje da uzmem,koje su ok..uzela sam 1 paket chicco jastucica za dojenje(30kom),to je ovako za prvu ruku..i mast za guzu i sudocrem sada je na akciji u bipi pa se isplati..😎

malasirena06
    05. Veljača 2019. 20:26

ja znam da dosta zenski nosi one niva uloske, ali nekako si mislim da je ako si u mogucnosti bolje uzeti dvije vrste jer nikada ne znas hoce li tebi isto odgovarati. 
    a za gacice ti je ovisno o tome koliko ces krvarit jer ne krvare svi isto. sad, ako ti brzo prode 5 ce ti bit dosta, ali ja recimo bi radije nakon svakog ili svaka dva uloska mijenjala i gacice. dovoljno ces bit osjetljiva nakon poroda, radije nek je sve cisto i uredno, da se ne moras jos brinut i za neke infekcije ili takve gluposti. ne daj boze. 
    tak ja razmisljam, a sad svatko ce ti reci drugacije:)

mjehuric
    05. Veljača 2019. 20:28

Ma ja sam primjetila da se sve vise umaram,i da mi je postalo sve teze i teze puno hodati po centrima,pa reko ajd da malo nabavim da imam,manje ce ostati za kasnije za kupovati..😉😉..uzela sam od becutana deterđent za bebe i omeksivac 2u1..neznam ako valja..😑😑s robicom sam zavrsila,i posteljinu sam uzela,i 2 svedske pelene na cicak..hocete li vi to koristiti?.

malasirena06
    05. Veljača 2019. 20:29

cekaj, ti si vec sve nabavila? ono kao sve, kolica, odjecu, dekice, kremice? 

mjehuric
    05. Veljača 2019. 20:30

malasirena06

ja znam da dosta zenski nosi one niva uloske, ali nekako si mislim da je ako si u mogucnosti bolje uzeti dvije vrste jer nikada ne znas hoce li tebi isto odgovarati.
    a za gacice ti je ovisno o tome koliko ces krvarit jer ne krvare svi isto. sad, ako ti brzo prode 5 ce ti bit dosta, ali ja recimo bi radije nakon svakog ili svaka dva uloska mijenjala i gacice. dovoljno ces bit osjetljiva nakon poroda, radije nek je sve cisto i uredno, da se ne moras jos brinut i za neke infekcije ili takve gluposti. ne daj boze.
    tak ja razmisljam, a sad svatko ce ti reci drugacije:)

Hvala ti puno 😉 budem uzela jos 5 kom,zlu ne trebalo nek se nađu🙂🙂..bas nemam pojma.sta i koliko uzeti..😑😑😑

ms_3197
    05. Veljača 2019. 20:30

Pa da mi smo si terminuse 😂 ja volim biti pripremljena u naprijed. I rekla mi je dr da do 30tj treba imat torbu spremnu za ne daj boze, pa nek stoji onda. 
    Ja cu pakirat posebno torbu za radaoni i onda jos onaj najmanji koferic za ostale stvari za mene i bebiku 😄 tako je bar ovdje. To mi je i bolje tako da su posebno stvari. Manja torba ce sa mnom u radaonu, a koferic u sobu.
    Ja cu isto onda uzeti L ne bih da me steze poslije, to bi mi najgore bilo 😫 

mjehuric
    05. Veljača 2019. 20:31

malasirena06

cekaj, ti si vec sve nabavila? ono kao sve, kolica, odjecu, dekice, kremice?

Nabavila sam kolica,i prematalicu i krevetic,i robicu..dekice i neke stvari sam dobila..pa sam na miru..😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.