Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ms_3197
    05. Veljača 2019. 20:05

mmamma ja koristim Palmersovu kremu i super mi je, samo sam po grudima dobila strije nigdje drugdje. Koza me ne svrbi niti zateze. Mislim da je nemoguce proci bez strija pogotovo po grudima kada naglo narastu, tu ce rijetko sta pomoci. 😊 
    malasirena06 preskacemo na veliko 😂😂

• Embarasada
    05. Veljača 2019. 20:10

Ja idem na depilaciju normalno a išla sam i prije. Niš mi ne smeta. Kad mi trbuh još poraste rekla mi je kozmeticarka da cu se nekako na bok lec...

malasirena06
    05. Veljača 2019. 20:10

mojih 9 prijateljica iz razreda iz osnovne skole sada trudno. smijemo se kako ce nam sad eto djeca ic skupa u skolu kao sto su mamei isto preskacu
    ja ne znam jesam samo ja napaljena hijena ovdje pa se seksam 5-6 puta tjedno ili sta haha? 

ms_3197
    05. Veljača 2019. 20:12

malasirena06 ja mislim da je to sve idealno. Meni ne seksualno zelja ravna nuli, ako nije i u minusu 😂😂 i tako je od pocetka, jednostavno mi nije do toga. Vjerujem da kao sto meni nije do toga nekima vjerojatno isto toliko i je. Samo naprijed i uzivajte 😉 

Mom_to_be22
    05. Veljača 2019. 20:12

Sad se seksam vise nego prije trudnoce😂😂 Onda sam radila i nocne i sve pa mi se nekad bas ono po par dana nije dalo, a sad luda ako preskocimo jedan dan🙈😂

ms_3197
    05. Veljača 2019. 20:13

Embarasada hvala ti puno. Onda cu se i ja naruciti. Ja sam se dosada sama uvijek depilirala, ali sada s trbuhom to postaje jednostavno ne izvedivo. Naruciti cu se i ja onda 

05. Veljača 2019. 20:14

malasirena06 ne preskačemo, ali smo usporili tempo i smanjili količinu... Nekad jedva čekam da se vratimo na staro... 😂
    ms_3197 što se depilacije tiče, još uvijek mogu sama, a kasnije se nadam da ću isto moći ili će muž pomoć, htio-ne htio... 😋 Nikad nisam išla na profi dep., ne usudim se čupati i držim se britvica, kolko god mi na živce ponekad idu... 

andreaam
    05. Veljača 2019. 20:15

Za strije mi najvise pomaze domace maslinovo ulje, od njega mi je koza najduze mekana. Odnosi su nam prva 3mj bili zabranjeni a sad je pupa narasla pa nekako i nemamo zelju. Imali smo vec tu temu pa ste se sve smijale mome muzu kad je izjavio da ce beba reci koji mu je k sta radi 😂. Brijanje mi je nocna mora. Sva se ukocim dok ne zavrsim. Na depilaciju nisam isla ni prije pa sad ni ne pokusavam. Nemam pojma kako cu kad mi jos malo stomak naraste iako je i sad dosta velik. Vjerojatno ce muz morati pomoci

mjehuric
    05. Veljača 2019. 20:16

Pozz curke 🤗🤗🤗 ja vec mj dana moju gospodicnu nisam vidjela,tako da mene brije mm..😂😂😂a jbga,posto ni prije nisam isla na depilacije ne idem ni sada..tako da.to je njegov posao..evo mi bili jucer na pregledu,uzv..malac ima 1050gr ,i sada je na zadak..ali ima.on jos vremena da se okrene na glavicu..😉😉..mi usli u 7mj sluzbeno😱😱😱ajme meniiiiii,kako to vrijeme letiii..jucer bili u nabavci komode za.presvlacenje i stvari kozmetike za.bebu i mamu..i bili po ruksak free u dm-u od nivee..ugl..tako,spremamo se polakoo..🤗🤗

malasirena06
    05. Veljača 2019. 20:16

Mom_to_be22

Sad se seksam vise nego prije trudnoce😂😂 Onda sam radila i nocne i sve pa mi se nekad bas ono po par dana nije dalo, a sad luda ako preskocimo jedan dan🙈😂

Jel mi vjerujes da mi je olakšanje kad cujem ovo haha. Rekla mi stara :'' pozdravi se sa seksom neko vrijeme kad rodis''. ja se ne zelim pozdravit  meni sad bolje nego ikad. a bebi se isto svida jer je poslije i on aktivan. neka se giba 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.