Dragice moje, beta je preko 18 000 😊😊😊😊 idem danas doma! Kontrolni UZV iduci tjedan, nikako ne sutra! Bude sve ok :) jos cekam neurologa da mi kaze sto cu s migrenama pa nakon toga domeka :)
Dobila sam bolovanje 60 dana zasad tako da se bebica i ja odmaramo i tetošimo :)
Malina, supeeeer, baš mi je drago da je sve ok 😊😊😊 Kako ti doktori naprave paniku bez veze, niti ne znaju koliko ženu stave u brigu... Samo odmarajte i uživajte 😉
Malina preeeeeeekrasna vijest !!! Bravo bravo jeeeej!
Sad fino odmaranje i uživanje :)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Super malina, uzivajte sad,a neki doktori neka se zapitaju kakve rijeci upucuju trudnicama...
Malina nisam ni sumnjala... Samo se ti odmaraj i tetosi bebicu nego kako...
Fairies sretno i tebi danas pa javi...
Bravo malina,cestitkee 😍😍😍..bas mi je dragoo..mala bebica je borac..uzivaj doma i odmaraj i nista ne radi ..🤗🤗🤗..fairies sretnoo..🤗🤗🤗..ja sam 11÷4tt ovo pisanje ja ludujem vise,3-4 puta po noci me budi ,+ sise razvaljuju..ja vec mj dana nosim broj veci grudnjaka..i bole i bole..😑😑al neka,samo da bude sve ok..guramo iz dana u dan..🤗🤗
malina, čestitam, sad samo odmaraj čim više, i nemoj se naprezati, najbitniji ste ti i bebica baš znaju doktori bezveze preplašiti i stvoriti paniku!
fairies, kad vadiš betu? kolika ti je bila posljednja? držim palčeve da se lijepo podupla
Jutros mi vadila i čekam nalaz sad 🤗🤗🤗🤗
Valjda će sve bit uredu. Stalno osjećam neku brigu i zabrinutost i ne mogu se smirit. Ovo mi je prva trudnoća i uspjeli smo iz drugog puta.
Znam da mi briga ne pomaže nego odmaže, ali kad me strah..
P.s. ne mogu vas bolest.. Tj nadimke jer pišem sa mobitela 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji