Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinica29
    18. Listopad 2018. 20:34

Ja po mandarinama i tekucem jogurtu. Cvrsti mi ne pase🤤
    Kruh jedem samo u sendviču, i to sad mogu samo cekinov parizer.Na sve drugo buaaa...
    Vi sve nekako tu blizu imate preglede,a ja tek 15.11. vjerujem da je sve u redu,ali opet mi predug razmak od pregleda proslog

Župčica
    18. Listopad 2018. 20:43

Marinice ja sam 06.11.. Nisam puno prije tebe.. A meni je inacce 4 tjedna razmak uvijek..

• Malenaa88
    18. Listopad 2018. 20:53

Cure pozdrav . Pije li ijedna od vas vitamine prenatal ili tako slicno .neznam prva mi je trudnoca a doktor mi nije spominjo a ove moje sto su bile trudne pile su to doduse nisam ih pitala kad su pocele s tim 

Lady8
    18. Listopad 2018. 20:57

Ja sam prije no sto sam saznala da sam trudna krenula sa solgarovim koji imaju 400 mg folne i kad sam saznala ubacila jos solgarovu folnu sa jos 400 folne
    Obavezno kreni, folna je jako bitna ;)

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

mjehuric
    18. Listopad 2018. 20:57

malagarava

Cure pozdrav . Pije li ijedna od vas vitamine prenatal ili tako slicno .neznam prva mi je trudnoca a doktor mi nije spominjo a ove moje sto su bile trudne pile su to doduse nisam ih pitala kad su pocele s tim

Ej malagarava ,ja pijem prenatal od elevita i super su mi,samo moram ih popiti na pun zeludac,jer ako ne mi bude mucno od njih..😂😂😂

mjehuric
    18. Listopad 2018. 20:58

fairies.do.you.believe

Beta 2671 😁😁 prošla je bila 1224
    Nazire se čak i zumanjcana vrecica veli doktorica…
    Jedino ne znam jel bi trebala doktoricu ispravit jer mi je krivo trenutno trajanje trudnoće izračunala…naime rekla je da sam tek nešto više od 4 tj trudna..A meni je sutra točno 5 tjedana..pokusala sam ju ispravit al smo pet došle na to da mi je u nedjelju 5 tjedan.. onda sam izgubila volju…
    Naručila me idući petak..
    Jel ti sve ok po vama? Ja evo na poslu..krenem vuc paletu onda se umirim i krenu grcevi… 🙄

Cestitke na betii🤗🤗🤗 nemoj vuci tesko..znam da je posao ali stedi se..dok ne odes na bolivanje..😊😊

Ribica219
    18. Listopad 2018. 20:58

Pozdrav curke, 
    Evo i ja sam po zadnjoj mjesecnici 5t+ 4d. Na prvi pregled idem 26.10.i jedva cekam 🙈 Test je bio pozitivan 😉
    Ovo mi je druga trudnoca, imamo djecaka od 6 godina i osjecam se kao da je prvi put 😁 jer sam prvi put bila “mlada i nezrela” pa nije bilo ovoliko briga 😂
    Jel i vi imate po nekoliko puta u danu neke bolove, kao za vrijeme mjesecnice? Malo me to onako brine jer nekako povezujem to s momentima kad sam fizicki aktivnija u danu. 

mjehuric
    18. Listopad 2018. 21:00

Župčica

Mjehuric mislin da ti je to od sirenja maternice… Ja se isto cijela splasila jer i mene boli… A muz mi kaze ma to ti se siri maternica bolilo te i u prve dvije trudnoce 😂😂 a ja se ne sjecam….

Ajme hvala Župčica malo si me umirila ,tj.tvoj muz😂😂😂...pa cudno mi tako kako me boli,a prije nije..malo sam odspavala popodne i poslije me nije bolilo..😊😊😊..meni stigao trudnicki jastuk,jedva cekam da ga isprobam veceras 🤗🤗🤗

Župčica
    18. Listopad 2018. 21:28

Mjehuric, Ja sa trudnickim spavam i kad nisam trudna... Djeca me uvijek zezaju😂😂😂
    I meni stane bol kad odlezim malo..

Ribice dobro nam dosla... Jos jednom cestitke...

Malagarava ja sam pocela piti Solgareve od kad sam saznala za trudnocu.. Pa sam se zbog ucestalih micnina na proslom pregledu konzultirala sa ginicom.. Ona mi je propisala folnu i rekla da ne pijem vitamine do 2 tromjesecja jer mi mogu pospjesiti mucninu a nisu neophodni u prvom tromjesecju kao folna
    . sad uziam dakle samo folacin 5 mg sto mi je ona propisala..

18. Listopad 2018. 21:36

Rossa, uzmi si elevit pronatal, imas dovoljno folne u tim tabletama, a i ostalih vitamina i minerala koji su zi potrebni u trudnoci. Uz to, pijem jos i omegu 3.
    Ribica, dobrodosla, zelim ti skolsku trudnocu! A ti lagani grcevi su normalni, i da najcesce su se kod mene javljali nakon dugo stajanja u skoli recimo, ili dok sam vise radila po kuci. Tako dugo dok nema jacih bolova i svjeze krvi, sve je u redu.
    Cure ne znam koja je napisala da joj je mm rekao da bude imala 100kg,i meni moj to govori, veli da ne vjeruje kolko mogu pojesti i kam sve to stane u mene, a tek 2 mj trudna  srecom pa nisam sklona debljanju, i mrsava sam dosta (175/54) pa bi mi koja kila dobro i dosla. Ma moramo jesti, da nam mrvice rastu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.