Beta 2671 😁😁 prošla je bila 1224
Nazire se čak i zumanjcana vrecica veli doktorica...
Jedino ne znam jel bi trebala doktoricu ispravit jer mi je krivo trenutno trajanje trudnoće izračunala...naime rekla je da sam tek nešto više od 4 tj trudna..A meni je sutra točno 5 tjedana..pokusala sam ju ispravit al smo pet došle na to da mi je u nedjelju 5 tjedan.. onda sam izgubila volju...
Naručila me idući petak..
Jel ti sve ok po vama? Ja evo na poslu..krenem vuc paletu onda se umirim i krenu grcevi... 🙄
Tonkice sretno.. Javi nam se😘🙏
Meni smeta isto sve sto je kuhano radi mirisa .. Prisilim se pojesti... Najgore mi je sto moram kuhat radi muza jer ima autoimuno bolest i mora jesti zdravo... Sto se tice djece jedu u skoli i vrticu pa mogu nekad proci o s mljecnim obrokom uvecer...
Ja nekad pojedem s njima nekad ne ali mi najvise kruh odg a moram ga izbjegavat jer mi se kilaza lijepi .... Nisam opterecena ali sam u prvoj trudnoci dobila full kila i nazalost s kilima i visok tlak... Pa moram pazit da se ne ponovi..
Beta 2671 😁😁 prošla je bila 1224
Nazire se čak i zumanjcana vrecica veli doktorica…
Jedino ne znam jel bi trebala doktoricu ispravit jer mi je krivo trenutno trajanje trudnoće izračunala…naime rekla je da sam tek nešto više od 4 tj trudna..A meni je sutra točno 5 tjedana..pokusala sam ju ispravit al smo pet došle na to da mi je u nedjelju 5 tjedan.. onda sam izgubila volju…
Naručila me idući petak..
Jel ti sve ok po vama? Ja evo na poslu..krenem vuc paletu onda se umirim i krenu grcevi… 🙄
Super ti je beta... Ajde bas mi je drago... Draga pazi se.. Nemoj vuci tesko...
Tonkica, držim palčeve sutra, javi obavezno čim završi pregled! vjerujem da je sve u redu s mrvicom
fairies, čim se beta pravilno dupla, nemaš se zašto brinuti, možda je ovulacija bila kasnije pa je doktorica prema mjerama žumanjčane zaključila da si koji dan manje trudna. recimo, ja sam prema mjerama bebe 8+4, ali prema zadnjoj menstruaciji sam 8+0, ali ja sam to odmah znala da bude tak jer mi je ovulacija bila 10dc i taman sve odgovara. sljedeći tjedan bi se trebao vidjeti već i plod, za otkucaje ne znam, možda je malo prerano. i ako možeš ikako, nemoj vuči palete, prepusti to nekome drugom, ipak je to malo pretežak posao za tebe u tim ranim tjednima trudnoće, čuvaj se!
joj Župčica, i meni kruh najviše odgovara u ovo vrijeme koliko sam trudna, sam pojela više peciva i kruha, nego posljednjih godinu dana, inače uopće ne jedem peciva ni kruh. ah, samo da ne krenu kile rapidno gore zbog te moje loše prehrane, a mogle bi.
Tenci ja se samo tjesim da je to zbog mucnina i da cu se moc kontrolirat kad se docepam 2. Tromjesecja.... Legla sam malo sad a moram se nakanit kuhat... Kanila sam pohat piletinu...a kad se sjetim sirovog mesa odmah mi se dize zeludac...
A Tenci nje bila kasnije već ranije.. jer sam s ovulacijskim trakica pratila od 14 dana...Znači bila je prije 14 dana...
Danas cula dosta i nekih ajmo rec ne baš lijepih komentara za doktoricu...
Imam priliku trudnoću vodit i privatno u Gineceju..ali ne znam..neodlučna sam..ova mi je doktorica osobno ok..
Muž bi sve privatno... 😏 koje mene gluposti žderu..
O kilama neću ni pričat jer i ovak imam problema s njima 😂 ali nemam nekih posebnih želja... jede mi se kiselo i slano 😁
Bravo Malina ❤ cure ne znam kako vi danas al ja sam koma glava cijeli dan boli povracala pola dana sto se tice kilaze ja isto mlatim po kruhu i pecivima a definitivno ne bih smjela jer sam sklona debljanju ja vec imam osjecaj da sam se posteno udebljala jos oticem pa mi je lice podbuhlo strasno...😩 josi ovaj moj biser jucer kaze kak jedes nisi jos ni dva mjeseca trudna bus dogurala do 100ke😭😭ostatak veceri je bila tiha misa
Vecer curke! Meni je danas bilo malo mucno, nemam bas neki apetit :( sto je inace cudno za mene.
I dalje osjecam trbuh, zatezanje tu i tamo probode, sto meni znaci da je tu
Jel neka od vas ima “maternicu straga”?
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji