Tako nekako :) Ma samo da kaze da je sve okej, nikako docekati to ☺️
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Pozdrav svima! Prikljucujem vam se i radujem se druzenju sa vama 🙂 Danas mi je 9.0 i sve je ok, osim umora i probave. Umorna sam toliko da bih mogla spavati po cijele dane i ne bi mi bilo previse 😆 A probava... Probala sa Donatom Mg, jogurtom i mljevenim lanom, suhim sljivama, sokom od sljiva i nista ne pomaze 😕
Nina dobro nam dosla... Mi smo u 4 dana razlike 😀 za probavu ti nezz jer ja nisam imala problema.. Znam za ono sto si nabrojala....
Ja upravo po prvi put povratila.. Stavljala posudje u perilicu i doslo mi naglo.. Uff.... Kad ce taj 13. Tjedan..
A, da, naravno, i mucnine me muce. Ali to su cjelodnevne mucnine, ne dopustaju mi ni kavu ni caj, ali hranu da. Tako da i ja jedva cekam taj 13. tt da prestanu
Nina tako ti je i i mene... Ja recem blago onima koje kazu da nemaju simptoma... Mene sve osim probave sastavilo... Evo cak sam i povratila sto do sada nisam.. Valjda ovih par tjedana kulminiraju simptomi zbog sve vece razine hcg..
nina dobro došla, želim ti urednu trudnoću!
sutra idem na vađenje krvi, kontrola šećera, i doktor mi zabranio jesti od 18 h do ujutro, a ja gladnaaaaaa i danas vadila za krvnu grupu i rh faktor, makar znam da sam 0+, ali sam izgubila papir od darivanja krvi na kojem piše, a doktor želi napismeno, pa sam morala vaditi.
i mene umor i dalje drži, mučnine svaki dan drugačije, danas je dobro, jučer povraćala, sutra budemo vidjeli...
župčica, ipak te povraćanje nije izbjeglo, suosjećam
Prvi pregled mi je pocetak 7.tt, ima li sanse da se cuje ❤️?
Daaa rossa ja sam bila 7.0 kada smo vidjeli srce da kuca i plod od 10mm..🤗😍😍🤗
Meni fali kavaaaa i jako me boli glava. Inače nisam ako kavopija i popijem jednu ujutro. Danas nisam i glava mi puca 😔 umorna sam. Ko da me pregazilo sto slonova. 😑
Jel smijem buprofen?
Hvala na dobrodošlici ☺️
Župčica, ja sam prekjučer prvi puta povraćala, ujutro natašte. Mučnine su sve jače, traju od kad se probudim do kada legnem u krevet, rijetko da mi je dobro. Sve skupa nemamo što drugo nego izdržati 💪🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji