Ljetne bebe 2019.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lady8

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

Tako nekako :) Ma samo da kaze da je sve okej, nikako docekati to ☺️

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Nina187

Broj poruka: 129

Prijavi adminu

Pozdrav svima! Prikljucujem vam se i radujem se druzenju sa vama 🙂 Danas mi je 9.0 i sve je ok, osim umora i probave. Umorna sam toliko da bih mogla spavati po cijele dane i ne bi mi bilo previse 😆 A probava... Probala sa Donatom Mg, jogurtom i mljevenim lanom, suhim sljivama, sokom od sljiva i nista ne pomaze 😕

Župčica

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Nina dobro nam dosla... Mi smo u 4 dana razlike 😀 za probavu ti nezz jer ja nisam imala problema.. Znam za ono sto si nabrojala.... 

Župčica

Prijavi adminu

Ja upravo po prvi put povratila.. Stavljala posudje u perilicu i doslo mi naglo..   Uff.... Kad ce taj 13. Tjedan..

Nina187

Prijavi adminu

A, da, naravno, i mucnine me muce. Ali to su cjelodnevne mucnine, ne dopustaju mi ni kavu ni caj, ali hranu da. Tako da i ja jedva cekam taj 13. tt da prestanu

Župčica

Prijavi adminu

Nina tako ti je i i mene... Ja recem blago onima koje kazu da nemaju simptoma... Mene sve osim probave sastavilo... Evo cak sam i povratila sto do sada nisam.. Valjda ovih par tjedana kulminiraju simptomi zbog sve vece razine hcg..

Broj poruka: 941

Prijavi adminu

nina dobro došla, želim ti urednu trudnoću! 
    sutra idem na vađenje krvi, kontrola šećera, i doktor mi zabranio jesti od 18 h do ujutro, a ja gladnaaaaaa  i danas vadila za krvnu grupu i rh faktor, makar znam da sam 0+, ali sam izgubila papir od darivanja krvi na kojem piše, a doktor želi napismeno, pa sam morala vaditi.
    i mene umor i dalje drži, mučnine svaki dan drugačije, danas je dobro, jučer povraćala, sutra budemo vidjeli...
    župčica, ipak te povraćanje nije izbjeglo, suosjećam 

mjehuric

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

rossaa

Prvi pregled mi je pocetak 7.tt, ima li sanse da se cuje ❤️?

Daaa rossa ja sam bila 7.0 kada smo vidjeli srce da kuca i plod od 10mm..🤗😍😍🤗

Fairies

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Meni fali kavaaaa i jako me boli glava. Inače nisam  ako kavopija i popijem jednu ujutro. Danas nisam i glava mi puca 😔 umorna sam. Ko da me pregazilo sto slonova. 😑
    Jel smijem buprofen?

Nina187

Prijavi adminu

Hvala na dobrodošlici ☺️
    Župčica, ja sam prekjučer prvi puta povraćala, ujutro natašte. Mučnine su sve jače, traju od kad se probudim do kada legnem u krevet, rijetko da mi je dobro. Sve skupa nemamo što drugo nego izdržati 💪🏻

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.