Ljetne bebe 2019.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Fairies

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

mjehuric

rossaa

Prvi pregled mi je pocetak 7.tt, ima li sanse da se cuje ❤️?
    Daaa rossa ja sam bila 7.0 kada smo vidjeli srce da kuca i plod od 10mm..🤗😍😍🤗

Kak je čudna ta majka priroda razmišljam... 
    Toliko promjena u tijelu..tolike bure... I onda shvatim koliko mala stvar od nekih 10 mm je zaslužna za to...
    Mi žene smo čuda.. 

mjehuric

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Inace kazu da se smije samo lupocet u trudnoci..😑😑ja da sam na tvojem mjestu popila bi crnu kavu bez secera s limunom,meni svaki put upali..al popijem u kaficu,kratku crnu..i ode glavobolja a inace imam migrene..😑😑

mjehuric

Prijavi adminu

Vjeruj mi da ja svakim danom sve vise shvacam kroz eta prolazimo i sta se desava..😍😍😍

mjehuric

Prijavi adminu

Kako vi cure s promjenama raspolozenja?..🤔🤔ja ponekad mislim da nisam normalna..😂😂😂😂

Lavandica

Broj poruka: 417

Prijavi adminu

Mene od pocetka trudnoce tu i tamo zaboli ispod pupka.. evo i danas me je bolilo. Nisam jos pitala ginekologa.. idem k njemu tek iduci tjedan. U 8.mj ove godine radila sam uvz trbuha i taj dio trbuha je ok bio. Sta da radim?

Stize nam Mihael ♡

Župčica

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Lavandice mislim da ti je to ok.. Tu negdje se maternica nalazi a ona se siri.. Mene boli cesto i to na istom mjestu lijevo od pupka... Kao da me probada takav osjecaj.. 

Broj poruka: 1582

Prijavi adminu

Vecer curke, da vas malo obiđem :) kod mene nista novo, odmaram i primam posjete :)
    Ujutro vadim novu betu i tad cu znati vise,ali ja znam da smo 200% dobro!!:)
    Sto se tice pipi i wc, ja sam prestala brojati koliko idem,ali cak pijem i dosta tekucine, a i hrana je sva ovdje tekuca, da ne spomenem mandarine :DSto se tice raspolozenja, ja sam danas radila scenarij u glavi da cu ubiti nekog ako mi daju drip na porodu protiv moje volje 😁😁😁😁 dosta me agresiva prala cim sam se toga sjetila:D pripisati hormonima ili ne... :)

Župčica

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Malinice drago mi je da si dobro... Pa koliko si uopce ti krvarila ? Ma ja se jos ljutim na tog doktora ...

• coolkiki

Broj poruka: 113

Prijavi adminu

@malina, samo misli pozitivno, i ja vjerujem da ce biti sve ok

Broj poruka: 1582

Prijavi adminu

Župčica

Malinice drago mi je da si dobro… Pa koliko si uopce ti krvarila ? Ma ja se jos ljutim na tog doktora …

Hmmm... bila je mrlja crvene roze krvi na gacicama recimo velicine 2x3cm ako se dobro sjecam, i na ulosku onda dooosta manje. Jucer krvi isto ali smedje, danas skoro nista!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.