Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fairies
    17. Listopad 2018. 19:43

mjehuric

rossaa

Prvi pregled mi je pocetak 7.tt, ima li sanse da se cuje ❤️?

Daaa rossa ja sam bila 7.0 kada smo vidjeli srce da kuca i plod od 10mm..🤗😍😍🤗

Kak je čudna ta majka priroda razmišljam... 
    Toliko promjena u tijelu..tolike bure... I onda shvatim koliko mala stvar od nekih 10 mm je zaslužna za to...
    Mi žene smo čuda.. 

mjehuric
    17. Listopad 2018. 19:43

Inace kazu da se smije samo lupocet u trudnoci..😑😑ja da sam na tvojem mjestu popila bi crnu kavu bez secera s limunom,meni svaki put upali..al popijem u kaficu,kratku crnu..i ode glavobolja a inace imam migrene..😑😑

mjehuric
    17. Listopad 2018. 19:44

Vjeruj mi da ja svakim danom sve vise shvacam kroz eta prolazimo i sta se desava..😍😍😍

mjehuric
    17. Listopad 2018. 19:44

Kako vi cure s promjenama raspolozenja?..🤔🤔ja ponekad mislim da nisam normalna..😂😂😂😂

Lavandica
    17. Listopad 2018. 19:56

Mene od pocetka trudnoce tu i tamo zaboli ispod pupka.. evo i danas me je bolilo. Nisam jos pitala ginekologa.. idem k njemu tek iduci tjedan. U 8.mj ove godine radila sam uvz trbuha i taj dio trbuha je ok bio. Sta da radim?

Stize nam Mihael ♡

Župčica
    17. Listopad 2018. 20:20

Lavandice mislim da ti je to ok.. Tu negdje se maternica nalazi a ona se siri.. Mene boli cesto i to na istom mjestu lijevo od pupka... Kao da me probada takav osjecaj.. 

17. Listopad 2018. 20:20

Vecer curke, da vas malo obiđem :) kod mene nista novo, odmaram i primam posjete :)
    Ujutro vadim novu betu i tad cu znati vise,ali ja znam da smo 200% dobro!!:)
    Sto se tice pipi i wc, ja sam prestala brojati koliko idem,ali cak pijem i dosta tekucine, a i hrana je sva ovdje tekuca, da ne spomenem mandarine :D

Sto se tice raspolozenja, ja sam danas radila scenarij u glavi da cu ubiti nekog ako mi daju drip na porodu protiv moje volje 😁😁😁😁 dosta me agresiva prala cim sam se toga sjetila:D pripisati hormonima ili ne... :)

Župčica
    17. Listopad 2018. 20:58

Malinice drago mi je da si dobro... Pa koliko si uopce ti krvarila ? Ma ja se jos ljutim na tog doktora ...

• coolkiki
    17. Listopad 2018. 20:58

@malina, samo misli pozitivno, i ja vjerujem da ce biti sve ok

17. Listopad 2018. 21:52

Župčica

Malinice drago mi je da si dobro… Pa koliko si uopce ti krvarila ? Ma ja se jos ljutim na tog doktora …

Hmmm... bila je mrlja crvene roze krvi na gacicama recimo velicine 2x3cm ako se dobro sjecam, i na ulosku onda dooosta manje. Jucer krvi isto ali smedje, danas skoro nista!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.