Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Listopad 2018. 21:38

A ja isto ko i Župčica pijem folacin od 5mg i omegu 3...

• Malenaa88
    18. Listopad 2018. 21:48

Hvala cure na odgovorima pijem i ja folacin od 5mg nego sam se bas mislila jeli mi trebao prepisat tako prenatal ili te neke tablete koje sadrze vitamine . Hvala puno 

• coolkiki
    18. Listopad 2018. 22:14

rossaa

Vecer curke! Meni je danas bilo malo mucno, nemam bas neki apetit :( sto je inace cudno za mene.
    I dalje osjecam trbuh, zatezanje tu i tamo probode, sto meni znaci da je tu

Jel neka od vas ima “maternicu straga”?

kod mene je "straga" tj.  zavaljena, kako veli doktor...
    ja se sjecam bolova iz prve trudnoce i sada se stvarno ne obazirem na grceve, bolove,probadanja,znam da se sad sve rasteze i to tako mora.  U prvoj sam u bolnicu isla jer me stalno nesto boli, pa mi rekose tooo je normaaalnoo :D

mjehuric
    18. Listopad 2018. 22:33

Ohh dobro je,znaci nisam jedina s bolovima 😂😂😂vec mi je panika bila 🙈🙈🙈isuse kak pomazete mi s vasim iskustvima ,ovaj forum je super stvar..evo župčine isto ti je ko meni 😂😂ja ne pijem omegi,mislite da bi trebala da pocnem na svoju ruku?.ako vas tjesi,i ja tamanim ko luda,ugl imam periode da mi se full jede nesto a onda dr.tj.ne mogu to ni pomirisati..😂😂😂npr.jela svako jutro cokolino 2tj.i onda mi se stomak dignuo do suza i stop😂😂😂mene sise rasturaju ovaj tj.bradavice pogotovo..🙈🙈🙈

mjehuric
    18. Listopad 2018. 22:34

Dobrodosle nove curkeee 🤗🤗🤗zelim vam skolsku trudnocu i da se pratimo do kraja 😍😍😍

Ribica219
    18. Listopad 2018. 22:35

Aaaa, utješile ste me, hvala ❤️
    Ja sam prvu trudnocu, jos kao studentica, ignorirala i pravila se da imam upalu 😂 pa se ne sjecam simptoma... saznala sam da sam trudna u 9.tjednu 🙄🙈 
    Sad kao tinejdzerica vec 15 dana citam o simptomima, dok napokon nije test jasno pokazao 😁
    Trudim se hranit zdravo pa sam procitala da folne kiseline ima u brokuli, cvjetaci, spinatu, naradzi, orasima, bademima, ljesnjacima, jajima i ponesto u mlijecnim proizvodima, pa se stvarno trudim sloziti si bar 2 jako zdrava obroka u danu. Tim vise sto imam visak kilograma i prije samog starta 😣

Fairies
    19. Listopad 2018. 05:13

Aaaa cureeee..meni su cice danas sasvim normalne i to me buni i budi mi strah...nisu više ni tvrde ni bolne..a sinoć su bile🤔🤔

Jel to normalno?

Lady8
    19. Listopad 2018. 05:37

Ribice cestitam!
    Mi smo blizu, pa i za pregled :)
    Ne brini, meni je isto tako!

Krenuli su cudni snovi, polu nocne more 

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Fairies
    19. Listopad 2018. 06:11

Jeste cure vi već rekle svojim roditeljima npr.? Mi danas planiramo..jer od ponedjeljka idem na bolovanje..a živim sa svekrvom tak da nema logike da šutimo bez obzira kak bude...
    Naravno reci cu im da se pokušaju suzdržati da ne šire dalje bar dok ne prodje bar prvih 3 m( makar su toliko u iscekvianju vijest 🤣)j...makar ni to mi ništa ne garantira jer eto od kolegice kumi sa 4 mj bebi prestali srce kucat... mozak mi radi 100 na sat

Fairies
    19. Listopad 2018. 06:12

rossaa

Ribice cestitam!
    Mi smo blizu, pa i za pregled :)
    Ne brini, meni je isto tako!

Krenuli su cudni snovi, polu nocne more

Poljubac! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.