Ljetne bebe 2019.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1

Broj poruka: 567

Prijavi adminu

Zupcica nemoj se plašiti, ja sam danas malo više hodala na poslu nego inače i mene bole leđa i trbuh. Jedva čekam doći kući i srušiti se. Toliko sam loše sinoć spavala da sam cijeli dan zgažena 😫

mjehuric

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Mene isto vec 3 dana nekako zateze u trbuhu dole..neki cudan osjecaj..i sva sam razdrazljiva..samo bi plakala..cak sam se i posvadala sa md..😑😑 koma neki dan..uhh..samo da mi ga je prespavati..cak sam razmisljala o magneziju,dali ga koristi koja od vas?..nisam nista pitala dr.na pregledu cu..

Župčica

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

A kad cujem da nisam sama lakse mi je.. Ja kao da sam prvi put trudna a ne treci 😂😂😂 zaboravi se to...  A sta cu napravit cu sto bas moram i lezati a ostalo nek ceka neki bolji dan ...

Župčica

Prijavi adminu

Magnezij sam ja koristila u zadnjim mjesecina trudnoca kad su mi poceli grcevi u nogama...  Probudio bi me uzasan grc i pocela bi iza sna vristat. Muz bi mi umro od straha misleci da je nesto s bebom...😂😂 

• Malenaa88

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

Evo i ja da se javim. Cicke me bole. Dole imam ko neki pritisak nije bol nego nesto neznam ni ja sama . Mogu non stop piskit . Cim se popiskim imam opet osjecaj da mogu opet . Isto sam kakav detektiv 

Broj poruka: 941

Prijavi adminu

Župčica, mislim da ti je to sve normalno, pogotovo ako stojiš na poslu ili puno sjediš. Meni je tak bilo jučer, čak u jednom trenutku i jako boljelo da sam se prepala. I sama si rekla, dok nema krvi i jakih bolova, sve je to u redu  
    ja sam danas u redu, bolova nema više, grudi bole i dalje, možda malo manje nego prošli tjedan, ali ih osjećam. Primijetila sam i malo pojačani iscjedak posljednjih par dana, bezbojan, bez mirisa i ičega, ali malo sam čitala o tome i vidim da je to normalno.

Lady8

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

I ja sam sjedeca na poslu, danas me bas jako stiskalo i boljelo, sad sam legla i odmaram.
    A piskit moram cim popijem casu vode-u kojem tj norm krenu cesci odlasci?Kako ste i prije rekle, ako zateze i osjetimo znaci da je tu ❤️

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Lady8

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

Prvi pregled mi je pocetak 7.tt, ima li sanse da se cuje ❤️?

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Župčica

Prijavi adminu

Tenci ...Ma i ja puno sjedim... Iscjedak ti je ok ako je bezbojan do bijelog.. Ja ga isto imam u obilnim kolicinama..
    Rossa trcanje na wc ti je ispocetka mormalno .. Hormoni, konc krvi se pojaca pa bubrezi vise rade.. Sve se to do famoznog 13 tj smiri s mucninama i ostatkom neugodnih simptoma.... I krene opet pritisak na mjehur zadnjih par mjeseci kad beba pritisne mjehur...

Župčica

Prijavi adminu

Rosa ima koliko ces tad biti 6 plus koji dan ako isto racunamo... Mislim da bi se moglo cuti ali sve je to individualno... Ja sam bila 5 + 2 tt i vidila se samo gestacijska vrecica sa zumancanom... Sa 7 + 2 tt se vidio i plod i srceko da kuca❤

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.