Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fairies
    16. Listopad 2018. 23:02

Pozdrav!! Ja jučer radila test. I ispao pozitivan. Danas beta 1223...
    Po računaju 4 tjedna plus 4 dana 😊
    Radim u jednom lancu trgovine i mislim da mi nema smisla čekat treći mjesec jer se nateglim svega teškog...jedino je problem što ne znam kako objasnit okolini zašt sam na bolovanju, a da ništa ne otkrivam prije 3 mj.... 😖

mjehuric
    17. Listopad 2018. 01:25

Čestitke novima  🤗🤗 izmisli nesto i hop na bolovanjev😉😉hvala ti Tonkica mislim da starci kenjaju samo da nas prisile na zenidbu😂😂😂i meni je to suludo,kolko znam brak nije obavezan..i cao 😉😉😉👏

Lady8
    17. Listopad 2018. 05:32

Hahaha ne vjeruj tim pricama, nista ne kosta cak je i lakse nego prije. Iz blizine znam, ne brini.

Ne znaju kako vas drugacije natjerat na taj cin :)))

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Tonkica1
    17. Listopad 2018. 07:22

Mjehuric ma suludo skroz, tko se toga sjeti, čovječe 🤣
    Fairies bježi na bolovanje, ne moraš nikome ništa govoriti, hoću reći nemaš nikakvu obavezu. Ja radim u ljudskim resursima pa znam što pričam. Nemoj lagati jer to tek ispadne koma, ali isto tako ti ovisi što će ti pisati na doznaci. Ako ti piše A0, to je općenito bolovanje i to može svašta značiti. Samo naglašavam, nisi dužna nikome govoriti što ti je i zašto si na bolovanju

Župčica
    17. Listopad 2018. 08:27

Faires čestitke... Sto se tice bolovanja n gledaj sto ce ko reci ili misliti .. Otvori ga i cuvaj se jer je to najbitnije...
    Mjehuric mislim da se nista ne placa kad ti i otac djeteta niste u formalnom braku.. Mozda cete morat ispunit koji papir vise i to je to...

mjehuric
    17. Listopad 2018. 10:02

Hvala vam puno curke 😘😘😘i mislila sam da se ne placa al eto..imali smo mi u planu ozeniti se ,ali kad cemo mi,ne po njihovim uvjetima,njima je to sramotno da se dijete rodi van braka,to je stara skola jbga..nismo svi isti..faires odi na bolovanje,vjeruj mi nitko ti nece hvala reci jer radis,bebica je sada najbitnija..😍😍😍

Lady8
    17. Listopad 2018. 10:11

Faires odi na bolovanje, kasnije zaista nitko nece cijeniti koliko si ostala. Nemoj nista riskirati :)

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Semyzg31
    17. Listopad 2018. 16:01

Mjehuric ja sam u vanbracnoj zajednici vise od 2 god i ovo prvi put cujem😳 slazem se jedino s tim da je lakse oko svih papira kad je brak al brate mili zivimo na istoj adresi dijete ce imat njegovo prezime i nek svi lagano odjebuckaju😂Faires moj ti je savjet odi na bolovanje ja sam prvu trudnocu radila dok nisam zavrsila u bolnici i vjeruj mi ni hvala nema od nikog ovu sam zato odmah otvorila bolovanje i uzivam ne budi luda ovo je vrijeme kad se mozemo posvetiti sebi i uzivati niko ti to nece nadoknadit😘

Fairies
    17. Listopad 2018. 16:11

Rekla danas šefici. Bila je presretna jer svi znaju koliko želim bebu. Sutra mi je pregled pa ćemo vidjet šta i kako dalje.

Župčica
    17. Listopad 2018. 17:08

Kako ste mi vi danas? Ja sam nekako tjeskobma tj strasim se jer me bole ledja i malo stomak.. Sve je ok i nema krvarenja nikakvog i ja se nadam da je sve ok ali nekako se cudno osjecam... Dosla sam s posla i legla ali vec se moram dignuti jer moram po curi u skolu i onda obaviti sve oko njih ucenje pa sve ostalo....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.