Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Studeni 2018. 20:47

Curke, koje ste na komplikacijama... 
    Da li vam je sjelo danas ista na racun? Moj je skroz prazan

Fairies
    19. Studeni 2018. 20:57

Meni je sjelo 

• Semyzg31
    19. Studeni 2018. 21:10

Bas sam i ja htjela pitat ni meni nista nije sjelo,valjda ce sutra.

Buby90
    20. Studeni 2018. 06:48

Pozdrav svima! 
    Jucer je bilo 7+0 i obavili smo prvi pregled. Pregled je trajao valjda 5 min sa svime. Kao sve super, termin je 7.7 i kontrola za 4 tjedna. Nisam se ni snasla iskreno, zaboravila pitati za nifty.. Nije mi cak ni rekla da trebam piti folnu kiselinu (koju pijem vec 2 i pol mj). Neznam, meni to nije normalno.

• Embarasada
    20. Studeni 2018. 07:29

Ma tak je i meni svaki put, uzas. Vise saznam po internetu nego od svog doktora...

lena.5
    20. Studeni 2018. 07:43

Buby, i nije to normalno, ok sto pregled traje kratko tako rano, vazno je da vidi je li sve na mjestu, ali nakon tog treba neko vrijeme za razgovor, barem moja doktorica prvo kaze sve sto ima pa onda meni da vremena koliko hocu za pitanja. Valjda treba da se razgovara o povijesti bolesti u porodici, tvojim i muzevim porocima, ishrani, navikama i slicno. 

Buby90
    20. Studeni 2018. 09:01

Pa bas to.. neznam nisam bas odusevljena. Sutra moram ici vaditi krv na transfuziju (odredivanje krvne grupe, test na hepatitis..).  
    Uglavnom htjela sam je pitati u vezi macka i toksoplazmoze. Da li je koja od vas radila krvni test na toksoplazmozu? Imam kucnog macka vec 8 godina, evo sad je muz preuzeo ciscenje wc-a i ja nisam u nikakvoj brizi u vezi njega jer znam da je zdrav. Ali cijeli zivot sam spasavala napustene zivotinje i vjerujem da sam vec negdje puno prije prebolila toksoplazmozu - al nebi bilo lose provjeriti.

OhSoBoho
    20. Studeni 2018. 09:32

jutro svima 
    ja uzimalm solgar prenatal i super su mi, i u prvoj trudnoći sam ih trošila,a i dok sam dojila. jednostavno mi imunitet skroz padne ako ih ne pijem. uz to sam i na duphastonu. 
    u prvoj trudnoći sam i svaki dan uzimala 350mg magnezija jer sam imala jake bolove od rastezanja maternice i stvarno mi je puno pomogao.
    mi smo danas 9+5, sutra počinjem s pretragama (krv, štitnjača itd...) a pregled je tek krajem slj tjedna...treba to dočekat

Lavandica
    20. Studeni 2018. 10:29

Obavili smo ultrazvuk za kominirani, sutra vadjenje krvi
    11+4
    50,1 mm
    Nuhalni nabor 0,9 mm
    Jel ima tko da zna sta to tocno znaci? Ginekolog nista posebno nije rekao, samo mi je napomenuo za godine da sam u medicinskom smislu vec starija prvorotka (napunila sam nedavno 31.god).

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    20. Studeni 2018. 10:33

S tim da je beba spavala i nije bila dobro okrenuta, dr.se stvarno trudio, nadam se da je ok

Stize nam Mihael ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.