Lavandica koliko si ti sada? Mene j prije 2 dana tako dok sam stajala,onak na sekundu dve me bas strecnilo dolje. I poslije vise nista.
Imam onaj jastuk za spavanje i pokusavam na lijevom boku spavati ali se ulovim kako sam na trbuhu.
Po uzv 11+5 sam. A ne znam sta bih mislila. Opet si nekak razmisljam da je nesto jako lose pa valjda bi me vise boljelo. Ne znam ni sama. Ovo strecne i prodje, kao da nista nije bilo. Znaci nesto izmedju strecanja, peckanja i probadanja.. nekih sekundu traje. U krevetu me strecnulo ali puno slabije , onda sam se okrenula pa je prestalo. I zaspala sam. A onda sam sjedila u cekaoni i po pravo me strecnulo.. nema iscjetka, al opet pijem duphastone pa mozda ni ne moze bit zbog njih. A jucer bila kod ginekologa.
Stize nam Mihael ♡
Znaci kroz rodnicu sam osjetila, ne da me boli donji dio trbuha.. nego kao kad gin stavi ultrazvuk u rodnicu pa u tom potezu negdje. Jesam zakomplicirala.
Stize nam Mihael ♡
Jedva cekam da taj umor popusti, bas sam sva nikakva, uopce se ne spremam za nastavu kvalitetno kak bi trebala.
Sto se tice spavanja, ne spavam uopce na trbuhu ali zato spavam na ledima i znam da je to lose i pokudavam cim vise spavati na boku, ali svaki put se probudim na ledima
Lavandica, mene zna probadati bas na tom prostoru kak ti opisujes,u petak dok sam bila na vadenju krvi za nifty, doktorica me pregledala pa sam joj odmah rekla za to i rekla je da nije nist cudnog jer mi je posteljica jako nisko, tik do samog usca i da me bude znalo tak probadati, ali da bi se trebala dici posteljica do 25. tt, inace mi bude trudnoca proglasena visokorizicnom i morala budem biti od 30. tt hospitalizirana,tak da sad mantram da se bude digla.
Ksilofon dobrodosla :)
Zasto ne smijemo spavati na trbuhu? Ja sam prosli tjedan imala neke bolove dolje, al ja sam zakljucila da je to od svog sirenja i rastezanja maternice.. bio je osjecaj bas kao da je pritisak. Nadam se da je sve u redu
Ma to imam i ja.. to rastezanje. Ovo je druga prica. Sad si mislim da nije neka bakterija. Urin mi je sterilan. Imala sam ureoplasmu na brisu uretre, pila summamed i nakon toga nisam ponovila bris uretre. A vaginalne briseve nisam ni radila. Moj gin kaze da je to u redu, ne zabrinjava ga. U bolnici dok sam bila zbog bubrega il sta je to vec bilo, spomenula sam im ureaplasmu i da sam pila summamed i njima je to rjeseno. Kazu da se ti brisevi budu izbacivali iz prakse... a osjetim da me i sad kao malo pecka unutra. Kupila sam brusnicu iz dm-a, nije tak ni losa. Bila sam prosli utorak na uzv tj.redovitom pregledu, al beba je bila premala za onaj uzv sta se radi prije kombiniranog, pa smo ponovili jucer, al me pregledao i rucno i ono za iscjedak jer sam imala neku upalu pa da provjeri. A i uvz je trajao dulje jer je beba spavala pa dok ju je probudio, trajalo je (morao je mjerit nn). Mislim si mozda je bilo previse cackanja pa me zato streca. Moj post bude preko cijele stranice, imam viska vremena...
Stize nam Mihael ♡
Bok, sa svojih 9+5 i ja se prijavljujem na ovaj topic. Pozdrav svima i sretno nam bilo do kraja :)
Još jedna sa istim terminom😊21.6.? Mislim da nas je trenutno 4 na temi koje smo točno 9+5😉
Mene još uvijek muči umor i mučnina. Koliko još dok se opet počnem osijećati ko ljudsko biće😫😴
Galaxy, ja te budem razocarala, mene jos uvijek muce mucnine i umor,doduse zadnjih 3-4 dana povracam puno manje, ali jos nije stalo,nadam se da ne bude takvi slucaj kod tebe.
pozdrav
galaxy ja sam danas tocno 10tjedana termin 19.6 pa tu sam svama
ja sam u poslednja dva dana super
jedva cekam na drugu kontrolu 4.12
nadam se da je sve u redu
Po uzv 11+5 sam. A ne znam sta bih mislila. Opet si nekak razmisljam da je nesto jako lose pa valjda bi me vise boljelo. Ne znam ni sama. Ovo strecne i prodje, kao da nista nije bilo. Znaci nesto izmedju strecanja, peckanja i probadanja.. nekih sekundu traje. U krevetu me strecnulo ali puno slabije , onda sam se okrenula pa je prestalo. I zaspala sam. A onda sam sjedila u cekaoni i po pravo me strecnulo.. nema iscjetka, al opet pijem duphastone pa mozda ni ne moze bit zbog njih. A jucer bila kod ginekologa.
Pozdrav Lavandice! Ja isto imam neka streckanja dolje, a tek sam 28.11.narucena na prvi pregled i ne znam sto bi to moglo bit, nekakva tupa bol.
Sortiraj odgovore
Najstariji