Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavandica
    21. Studeni 2018. 17:42

Ja sam narucena tek 7.12. Al vidjet cu kako ce biti ovih dana. Na i ternetu bas nema nista. Uglavnom ako je nesto lose onda boli donji dio trbuha.. ovo je mozda povezano s tetivama ha?

Stize nam Mihael ♡

21. Studeni 2018. 17:49

Evo ja od danas u 16tt ...bas mi je nakako laknulo..nisam vise ni umorna...a pospana jesam..ali radim i ustajem u 5.45 tako da nije bas cudno da sam pospana. Ugl novo je kod mene da pijem elebaby..po preporuci doktora od 13tt pa do kraja..probadanja su mi skroz prosla a kako mi je dr rekao to je normalno i netreba panicariti. Jedino sto me muci je iscjedak...stalno je prisutan i bas onako ljigav osjecaj...s uloscima jos gore..plastika i to..bas bezveze osjecaj ali ok je izgleda i nema mirisa. Za dva tj sam na kontroli pa cu raditi briseve...nikako da prode vrijeme od pregleda do pregleda. E i ba bas mi pase gazirano...uhhh stalno sam zedna i vas mi nekako godi mada nije bas zdravo...bitter lemon zakon😂😁

21. Studeni 2018. 17:51

lena.5

Tenci, rekla sam ti da ce te mucnine nestati kad udjes u 14 tjedan, kod nas su preslicni simptomi.
    Meni je sljedeci pregled za oko dva tjedna, tada cu vec uci u 17 tjedan i ocekujem da saznam spol, ne jer mi je vazno nego sam radoznala 😂

Ja sam isto za dva tjedna u 17tt i baaaaas sam nestrpljiva..a sto cu kad je jace od mene😘

• Alea
    21. Studeni 2018. 18:08

lavandica

Ja sam narucena tek 7.12. Al vidjet cu kako ce biti ovih dana. Na i ternetu bas nema nista. Uglavnom ako je nesto lose onda boli donji dio trbuha.. ovo je mozda povezano s tetivama ha?

Pa ja isto to mislim sve se rasteze i sve zene imaju neka pikanja, bockanja,vrlo vjerojatno panicarimo bez razloga, al to ce nam tek bit jasno kad bebe budu pored nas...

Župčica
    21. Studeni 2018. 18:14

Evo da se malo javim... Kod mene standard ... Ja sam sada u 14 tjednu... Bolje sam ali isto kao Ancica umorna kako se dizem rano i radim jos... Otvorit cu bolovanje na sljedecem pregledu kad mi bude 04.12.... Ali morat cu jos dolazit jer moram zamjenu obucit...ja isto imam icjedak ali nezz nije mi ni cisto bijeli a nekako zuckasto a nema neki neugodan miris... Stavljala sam vaginalete za gljivice jer mi je rekla da su prisutne na proslom pregledu... Pa sad pijem Lactogyn prirodne bakterije...

Galaxy
    21. Studeni 2018. 19:53

Tenci

Galaxy, ja te budem razocarala, mene jos uvijek muce mucnine i umor,doduse zadnjih 3-4 dana povracam puno manje, ali jos nije stalo,nadam se da ne bude takvi slucaj kod tebe.

😭ja sam malo deprimirana kad niti mogu jesti, niti se družiti, ništa osim spavati. Mučnina je prisutna cijelo vrijeme dok sam budna..
    Jasmina daa i ti si tu blizu. Nemaš mučnine?

21. Studeni 2018. 20:35

mene mučnine drže samo popodne/navečer, ujutro jedem normalno, za ručak isto, onda to povraćam i navečer ponovo normalno jedem. tak da ja nisam izgubila ništ kg, na +2 sam sad.
    malo prije sam poslala muža u dućan da mi kupi čokolino, tolko mi se jelo to da nisam mogla izdržati i smazala sam pun tanjur i baš sam uživala u njemu 

jasmina.heleg
    21. Studeni 2018. 20:46

ja sam ti mucnine imala samo napocetku i to ujutro al hvala bogu nemam vise cak ja jedem 5 puta dnevno stalno sam gladna znaci cim otvorim oci i jede mi se iskljucivo ta suha hrana iz pekare i sl.
    sad sam na mandarinama ajme kak mi odgovaraju odmah u zoru umjesto tekucine uhh
    prosli mjesec sam bila sokirana jer sam kilu i pol dobila a ovaj mjesec ev bas jutros se vagala izgubila dvije pa sam opet sokirana a vise jedem nego prosli mjesec jedino moguce da je uticao stres na mene..
    mene zanima cure jestel vi dobile pristice ja sam neke pristice male crvenkaste dobila po cijelom licu pa i po vratu ma sad neznam jel to hormoni divljaju

21. Studeni 2018. 20:52

Župčica

Evo da se malo javim… Kod mene standard … Ja sam sada u 14 tjednu… Bolje sam ali isto kao Ancica umorna kako se dizem rano i radim jos… Otvorit cu bolovanje na sljedecem pregledu kad mi bude 04.12…. Ali morat cu jos dolazit jer moram zamjenu obucit…ja isto imam icjedak ali nezz nije mi ni cisto bijeli a nekako zuckasto a nema neki neugodan miris… Stavljala sam vaginalete za gljivice jer mi je rekla da su prisutne na proslom pregledu… Pa sad pijem Lactogyn prirodne bakterije…

Mislim da cu i ja tamo u 1.mj na bolovanje..sad mj je ludnica na poslu pa eto dajem sve od sebe da sto duze budem. Vjerojatno ce i meni dati vaginalete jer mi se cini da je bas preobilan iscjedak j strasno mj je nelagodno dole🤔a vidjet cemo..trbuh mj je bas velik onako parim da sam 6mj trudna😂biti cu velikaaa do kraja to je sigurno..tako da vise uopce ne spavam na trbuhu...uspusem se kad hodam kao da sam trcala maraton...a jos...

Galaxy
    22. Studeni 2018. 04:50

Tenci

mene mučnine drže samo popodne/navečer, ujutro jedem normalno, za ručak isto, onda to povraćam i navečer ponovo normalno jedem. tak da ja nisam izgubila ništ kg, na +2 sam sad.
    malo prije sam poslala muža u dućan da mi kupi čokolino, tolko mi se jelo to da nisam mogla izdržati i smazala sam pun tanjur i baš sam uživala u njemu

Ja jedino čokolino plus mogu za doručak, isto čim oči otvorim😄ništa još kila nisam dobila, čak mislim da sam po kila izgubila. Nije ni čudno jer stvarno slabo jedem..
    Jasmina, ja sam imala malo prištića po bradi do negdje 7.-8.tjedna. 
    5 sati, ja budna od 3😣probudila se na wc pa me mučnina uhvatila i više ne mogu zaspat. A onaj moj hrče sve u 16. Pa jel to pošteno haha😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.