Cao curkeee 🤗🤗🤗nije me bilo par dana ali pratim vas 😁😁😁 meni je sjelo placa s komplikacija..evo sada provjerila,ju er ujutro nije bioo..ali sada je..😚😚 u petak je black friday,sta mislite hoce sta biti na snizenju za bebace..mislila sam od opreme i tako..🤗🤗🤗
Lavandice ne brini,ja sam isto radila taj test,i nn mi je bio 0.8 i dosli su mi nalazi odlicni..hvala Bogu..🤗🤗ionako to su vjerovatnosti..da mi nisu dosli dobri isla bi na nifty..😚
Tenks mjehuric... i rekao mi je da vidi pisu ali da ne moze sa sigurnoscu reci sta je (11+4).Da cemo iduci put znati sta nosim. Meni je svejedno, makar jedva cekam znati, ali da mogh birati ne bih se mogla odluciti.
Stize nam Mihael ♡
Meni je po mjesecnici 12+3, po zadnjem ultrazvuku 11+3, a po danasnjem ultrazvuku 11+4. Jel jos nekome bebic varira? Ja sam i mislila da se kasnije primila jer sam to osjetila a i imala sam implantacijski iscjedak dosta kasno.
Stize nam Mihael ♡
Meni je po mjesecnici 12+3, po zadnjem ultrazvuku 11+3, a po danasnjem ultrazvuku 11+4. Jel jos nekome bebic varira? Ja sam i mislila da se kasnije primila jer sam to osjetila a i imala sam implantacijski iscjedak dosta kasno.
Kod mene je situacija da smo po ZM 10+4,a po uzv-u smo 9+6....rekao je dr.da nema razloga za brigu da je ocito bila kasnija implantacija i da je kod prirodnih trudnoca tesko odrediti kad je doslo do oplodnje...ugl.rekao je dr.da se po uzv-u ravnamo🙂..
Ne znam jeste cure ulovile da su ovaj vikend u west gatu dani beba i misljm da ce but nekih popusta..ja cu vjerojatno naletit da vidim sta ima i tak..iskreno jos uvijek ne znam sto mi sigurno treba a bez cega se moze. Sve mi je to jos veeelika nepoznanica.
Kod nas je napadalo snijega..obozavam ga!!!
Sutra mi je rodjendan. Mislim da ga nikad nisam docekala sa snijegom.. mislim da mi je ovo najljepsi rodjendan u životu ❤
Nadam se da ste sve dobro i drago mi je što nas je toliki punoo 😍
Lavandica bas sam se raznjezila na price o uzv. Ja cu ga raditi negdje krajem ovog mj ili pocetkom iduceg. Malo se bojim rezultata, ali radujem se da ce malo detaljnije pregledati bebu. Prosli put mi je mahala rukicama na uzv i to me bas raspekmezilo ;)
Ja jos nista ne kupujem za bebu, nekako mi je rano. Bit ce popusta i iduce godine ;)
Nisam sigurna ali mislim da ima i u 3 mjesecu sajam beba i trudnica
Lavandica bas sam se raznjezila na price o uzv. Ja cu ga raditi negdje krajem ovog mj ili pocetkom iduceg. Malo se bojim rezultata, ali radujem se da ce malo detaljnije pregledati bebu. Prosli put mi je mahala rukicama na uzv i to me bas raspekmezilo ;)
Ja jos nista ne kupujem za bebu, nekako mi je rano. Bit ce popusta i iduce godine ;)
Joj vjeruj mi da je i mene to bas taknulo. Ja sam samo ocekivala da mi kaze da je bebi ok i da izmjeri nn, a kad ono on spomenuo pisu. Bas me to iznenadilo😊 samo zelim upoznati svoju bebu zivu i zdravu, tako da makar ponekad razmisljam o spolu, nisam znatizeljna previse.
Stize nam Mihael ♡
evo ja imam obratnu situaciju, po ZM sam 12+5, po ovulaciji koju znam sa 100 %-tnom sigurnošću kad je bila sam 13+2, a po veličini bebe 13+4, ali sve je to tu negdje tak da se ne brinem previše.
meni je bilo predivno vidjeti kak se bebica miče u trbuhu, i još sve to na 3D, baš je bilo posebno, pa rukice stavljala na glavu, pa u usta, pa s nogama lupala. i isto tak spomenula doktorica da vidi kvržicu na mjestu spolnog organa i da bi mogao biti dečkić (mužu je odmah osmjeh se pojavio na licu, do onda bio mrtav ozbiljan na pregledu), ali da se ne može još znati sa sigurnošću. preksutra idem na pregled svojem ginekologu pa možda on vidi spol, makar meni je stvarno svejedno, samo da sve napreduje kak treba i da se bebica rodi živa i zdrava.
i da, moram prijaviti da mučnine prestaju, ne znam dal zato jer sam prestala piti folacin ili jednostavno jer je već vrijeme za prestanak, ali svakim danom sve manje i manje povraćam i stvarno mi je lakše
Sortiraj odgovore
Najstariji