Ja kad saznam spol, pozvat cemo roditelje na veceru i dat cu im kutiju u kojoj ce biti nesto rozo ili plavo. Meni to isto nisu kerefeki.. ja pratim sve te stranice gdje imaju otkrivanje spola i cesto se isplacem kak je meni to lijepo. Svatko ima svoje, al ja jedva cekam saznati. Prvo cu naravno na isti nacin iznenaditi dragog. Samo da sve bude u redu, Boze moj.
Stize nam Mihael ♡
Meni je lijepo napraviti nešto drugačije i razveseliti ih na taj način... Meni je to preposeban događaj da budem ozbiljna, a i kad znam koliko to oni žele, onda sam još više za neku fora ideju jer znam da bi im bilo drago...
Ne koristim društvene mreže niti podržavam objave privatnih stvari tako javno...
Naravno da ne bi htjela da saznaju svi živi tako rano, ali bližnji svakako trebaju znati, a oni neće širiti dalje... I da se desi nešto loše, opet bi mi bilo drago da je neko uz mene i da to ne prolazim sama...
A na kraju krajeva, ionako će svi saznati... 😉
Tenci, tvoja objava nije uopće strašna i lijepa je uspomena. Ako vas oboje veseli, zašto ne😊
Ja nisam ozbiljna, samo ne volim teatar ni biti u centru pozornosti i imala sam 2 loša iskustva iza sebe da bi se uopće mogla opustiti i veseliti. Svi smo različiti.
Trenutno nemam potrebu za ikakvim slavljem i čestitkama prije nego se dijete rodi. Daleko od toga da nisam sretna. Jesam, samo sam i konstantno zabrinuta, osluškujem svaki simptom i odbrojavam dane do ulaska u drugo tromjesječje. Možda se tad opustim i počnem uživati u trudnoći😊
Inače, kako ste danas? Mene još prati mučnina. Umor je popustio, ali i dalje nemam snage za svoje uobičajene aktivnosti..
Ja isto nisam neki tip za kerefeke, nit imam smisla za to, nit su nasi starci tip za to pa vec vidim da bi ispala zbunjola da smo nesto izvadali. Tako da smo im jednostavno rekli. I sad mi je zao sto smo rekli svekrvi jer ona ne zna drzati jezik za zubima, a takve stvari se prosire u sekundi. Kazes jednoj osobi, drugi dan zna cijela sira obitelj, doslovce. Blago onima ciji roditelji postuju vasu odluku da ne govorite nikome dok se ne osjecate spremnima za to. A mi bi svakako htjeli docekati kraj prvog tromjesecja i detaljan uzv da se uvjerimo da je sve dobro. Nakon toga neka sazna cijeli svijet :)
S druge strane, naravno postujem sve koji razmisljaju na drugi nacin. I super je ako mozete nekoga iznenaditi. Samo eto, nismo svi za to. Jedino sto bi ja voljela je iznenaditi muza kad saznam za spol. To znam da bi mu se svidjelo ;)
I ja isto imam pojacani iscjedak, ali je bez mirisa i boje, samo je vodenasti jako i malo me zivcira, ali dobro, jedan od simptoma trudnoce.
Mamita, mi smo rekli u 11. tt, bio mm-ov rodendan, i radili smo rucak za starce i bracu i sestre pa smo onda rekli. Poslikali se mm i ja sa slicicom ultrazvuka i to sam razvila.dvije slike, umotala ko tuljac s masnicom gore i rekli sam mamama da im dajemo diplome za najbolje mame. Trebalo je svekrvi i mojoj mami 20-ak sec da skuze kaj je na slici, imamo snimku, moja mama je nas gledala, opce nije primijetila da drzimo slicicu s uzv-a, poslije bilo emotivno, rasplakala se i bas je bilo lijepo. Za sad znaju starci, brat, sestra i sogorica, moja najbolja prijateljica i mm-ov najbolji prijatelj.
Dok nam stignu rezultati niftyja, onda planiramo reci dedama i bakama, i roditelji ako budu htjeli reci nekome..
Gdje si radila niftyi test i koliko kosta…ja planiram raditi pa me sve zanima 🤗🤗🤗
Poliklinika sunce u vz, uzeli smo najopsirniji paket, 4 400 kn je, pregled sat vremena, 10 min razgovor, pa uzv od kojih pol satq, dr sve pokazivala, svaku kost, svaki organ, cak i u 3D, dobili hrpu slicica, nakon toga potpisivanje suglasnosti i vadenje krvi. I sad cekamo rezultate, trebali bi biti ili u petak ili u ponedjeljak.
Danas uobičajeno. Dok pristavim rucak ja se tako umorim da je to strasno. Jel se vi brzo umarate?
Mi smo obećali najboljim prijateljima da ćemo prilikom otkrića spola zamoliti doktoricu da tu informaciju stavi u kuvertu te istu njima predati jer oni silno žele meni i mužu napraviti iznenađenje... kako vrijeme odmiče sumnjam da ću izdžati da prva ne vidim, ali mi je fora da nas oboje netko iznenadi :D
Danas uobičajeno. Dok pristavim rucak ja se tako umorim da je to strasno. Jel se vi brzo umarate?
Ne umaram se što se tiče ručka i kućnih poslića, ali u šetnji zaostajem za svima, čak i moja stara susjeda brže hoda od mene haha... još uvijek si ne mogu u glavi shvatit da ne smijem dizati teško, konstantno nesvjesno podižem nešto :/
Joj tako i ja sto se tice Ce dizanja stvari. Curu dizem nosam stalno a znam da bas i ne bi trebala tako.
Zanimljiva zamisao tiktakica samo ja mislim da bi ja morala skicnuti da vidim prije 😀
Pozdrav curke, mene zanima dal koja od vas popije išta alkoholno?
Ja sam prošla 13tt i jednostavno mi je za vikend došla tolika želja popit bambus nakon jela i popila sam dva..i naravno da sam omala one koji su me špotali i oni koji su mi rekli da je sve okej..bila sam pušač i prestala sam odmah..ali mi dođe tu i tamo želja i zapalim al nit ne mogu do kraja spušit..( to je možda jednom u tjednu,ili dva tjedna) fkt rijetko,a i prije nisam bila neki pušač...:/ Sad me grizu sva ta pitanja..kakva su možda vaša iskustva?
Sortiraj odgovore
Najstariji